torsdag 9 september 2010

Söndag...Fixa naglarna & Spelkväll!

Vi har softat hemma bara jag & Dennis. Vi var ute med Lucky & vi har sedan bara legat & kramats i soffan & myst lite innan vi skulle till Lia för en dag & kväll med henne.

Dennis håller på att fixa Lia's naglar. Han utbildar sig inom detta, med märket Jessica & behövde lite testpersoner, så han fick fixa hennes naglar som han kom att fixa mina med.

Här målas naglarna & vi fick Lia att bära ett riktigt knalligt rosa nagellack. Rosa är inte Lia's färg enligt henne, men hon höll med sedan att dom var snygga & att hon behöver mer rosa i sitt liv.

Visst är dom snygga. Duktiga Sötnosen Dennis som fixat dom! ♥

Han fixade även mina naglar & fixade & klippte nagelbanden & gjorde mina naglar finare med. Jag är ju nagelbitare, men nu har jag lovat mig själv att jag ska sluta bita på naglarna & Dennis ska försöka att sluta röka.

Lia bjöd på plockmat & det var en massa gott som vi åt medan vi skulle spela spel. Ätit vitlöksbröd, oliver, fetaost, minisalamikorvar, köttbullar & Coca Cola att dricka.

Vi spelade en omgång med Fia med knuff där Dennis kom 1:a, jag 2:a & Lia 3:a.

Sedan spelade vi det roliga spelet RISK där Lia vann dom 2 st. första omgångarna & Dennis sista omgången. Får väl skylla på att jag antagligen har tur i kärlek nu då!

Tog oss hemåt & softade lite innan vi skulle sova gott i sängen min tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar