tisdag 28 september 2010

Måndag...Åka till IKEA igen & köpa småsaker.

Cyklade till Lia för att vi skulle åka ut till Marieberg & gå på IKEA, Rusta & lite andra butiker. Fortfarande väldigt förrkyld, men mår lite bättre, inge feber & skit, men var trött hela dagen.

Åkte buss in till stan & sedan buss ut till IKEA där vi strossade runt & även åt lunch. Vart Isterband med stuvad potatis för Lia & jag tog fläskschnitzeln med strips & bearneisesås. Cola att dricka & till efterrätt åt vi kanelbulle, wienerbröd & drack kaffe.

Detta vitrinskåp vill jag ha, men det ska utgå ur sortimentet. (Här utan glasmellanhyllorna i glas). Varför utgår allt från IKEA som jag tycker är snyggt för?! Fattar inte det. Är så jämnt. Dom har ju även tagit bort mellanbrun på massa möbler med, den färg jag vill ha efter vit på möblerna.

Vi var på IKEA, Lågprismagasinet, Rusta, Cervera & IKEA igen. Vi åt korv på IKEA innan vi åkte hem med bussen in till stan, byta & sedan åka till Lia för att hjälpa henne att färga håret & så då hon ska börja ha Praktik på MYRORNA.

Jag köpte detta: 2 st. turkosa skärbrädor för 25 kr. på IKEA. Köpte innehåll till kuddar med för 25 kr/st. (syns inte på bilden) på IKEA med. 2 st. Lyktor som jag hade 5 st. av förrut, men köpt på en inredningsbutik. Dessa exakt likadana köpte jag på Lågprismagasinet för 39 kr/st. & sist med inte minst så köpte jag en grön sofffilt som man kan mysa ner sig under när man är lite frusen på Rusta för 30 kr.

Lia köpte bla detta fina brickbord på Rusta för 149 kr. som hon ska ha ute på sin inglasade balkong.

Efter att vi färgat Lias hår & när jag kommit hem, så låg jag bara framför datorn en stund & sedan vart det att ta en varmdusch & sen sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar