måndag 13 september 2010

Söndag...Heldag framför TV:n.

Kollar på TV. Air Ways. Handlade om Flygbolaget Tiger & deras passagerare.

Dricker tranbärssaft & softar i soffan. Fixar med min blogg lite & kollar runt lite på facebook en snabbis.

Keeping up with the Kardashian. Om sångerskan & skådespelaren Kim Kardashian's familj.

Secrets of Aspen. Om rika kvinnor som ungefär lite lika som Hollywoodfruar el. New York Real Housewives fast i det prestischfyllda Aspen.

Pineapple Dance Studio. Danslivstilsprogram. Hittade även deras hemsida: http://sky1.sky.com/pineapple-studios

Känns som om jag ska bryta ihop, som om att det är det ända jag skulle kunna göra för att för att jag ska få bli rättvist behandlad, fast vart ju illa behandlad förrut fast jag vart våldtagen & sjukskriven, så skulle dom krångla ändå myndigheterna med mina pengar.

Girls of the Playboy Mansion. Tjejerna ger sig iväg & dom flyttar alla ut ur Playboy Mansion & ser ut som om dom kommer att fortsätta sina nya liv.

Ätit stekta köttbullar & stekt bacon med ketchup & sweet chilisås.

Regnet öser ner ute & det blåser orkan kan dagen bli bättre el.?! Fortsätter att dricka tranbärssaft.

Role Models. Amerikansk dramakomedifilm om 2 killar som blir tvungna att göra samhällstjänst el. hamna i fängelset.

Ätit 4 dubbelmackor med plommonsylt & vit getost.

I Think I Love my wife. Amerikansk kärleksdrama & komedifilm med Chris Rock i huvudrollen & Louise C.K. som hans fru. 2 barn, men han är uttråkad & får inge sex av sin fru. Möter en gammal väninna & tänker mycket på livet som singel. Vad kommer att hända?!

The Accidental Husband. Amerikansk kärlekskomedi. Om en Kärleksdoktor i radion som tror att blivande äktenskap är perfekt, men allt är inte vad det verkar el.?! Hon får en kvinna att bryta upp sitt framtida äktenskap, men vad händer sedan?! Med Uma Thurman i huvudrollen & i andra roller Colin Firth, Sam Shepard, Isabella Rossellini, Jeffrey Dean Morgan & Brooke Adams, m.fl.

Geniet Svinet. Något program på Kunskapskanalen om Grisar i olika typer & former, vilda som tama & vad all nytta & användningsområden man kan ha av grisar.

Kollat i olika inredningstidningar PLAZA, 25 Hem & även Gods & Gårdar under kvällen.

Pratade med Dennis en stund hade inte hört av honom i stort sett på nästan 12 tim. men han hade varit ute & festat & sov hos sin kompis med glömt laddaren till mobilen, så var skönt att få prata med honom. Jag Saknar honom när jag inte har han hos mig & jag har starka känslor för honom, men samtidigt, så vet jag inte om han är det jag söker i en kille?!

Fortsätter kolla inredningstidningar innan jag ska sova. Är astrött efter att ha somnat 06.00 i morse & sov till 12...något?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar