onsdag 1 september 2010

Tisdag...Inredningslivstil. Lia. Lite händig & svårt med sömn.

Bloggat & fixat med datorn lite sedan suttit på facebook, qruiser & sånt. Ätit: 2 st. bananer & 4 st. Choklad & Banan Brownies.

Min syster Fyllde 25 år & Saknar henne jätte mycket då hon bor i England, Brigthon!

Kollat på Antikdeckarna på TV. Jätte bra fyndletar & aktionsprogram.

Cancan Interiör. Här finns allt för hemmet ute & inne som lampor, möbler & annat kul, men även saker till Dig personligen som parfymer, smycken, presenter, kläder, porslin & en massa annat kul! http://www.cancaninterior.com/se/

Nunc Inredning. http://www.nuncinredning.se/se/ Dom har en mass olika märken: Anna Agger, AnnaO, Blommingville, Bonjour mon coussin, Cabanaz, Catarina Larsson, Carin Nordling, Emma Hedberg, Envirosax, House Doctor, Karlsson, Leitmotiv, LEKA Sweden, Mrs Murphy. Odd birds, Olsson & Jensen, PilLove, PT, Rie Elise Larsen, Tadé, Tove Adman, Udda kuddar och Wilde & Wolf.

En häftig tapetsida Mr.Perswall. för dom som vågar lite mer. http://www.mrperswall.se/

Sedan har vi ju en bra klassikerdesigner. Iittala. http://www.iittala.com/web/Iittalaweb.nsf/en/home

En duktig designer Joakim Jonsson som jag trillade in på han skapar riktigt snygga fest & speciella tillfällens kläder som bröllop, fester & annat i kläder för män & kvinnor. Även korsetter & kläder för mer yppiga kvinnor. Artwork of Sweden. http://www.artworkofsweden.com/

Kollar på Hem till Gården. (Emmerdale) 2 avsnitt. & softar för att slippa tänka på allt jobbigt i livet. Jag är kär, men det ligger så mycket annat jobbigt i mitt liv som gror & jag måste få något sätt att lösa det på?!

Pratat med Sötnosen Dennis & ätit gröna vindruvor, 4 st. arraksbullar & nyponsoppa med mandelbiskvier. Dricker även lite läsk, Trocadero & ska kolla på en film. Så trött på allt nu har jag fått någon räkning från gymmet som säger att jag ska betala deras avgift när jag inte ens har tränat där på flera månader utan sköter det själv. Blir så förbannad på all skit som händer hela tiden! Pratade med Lia en sväng.

Det blir filmen: Something's Gotta Give (Galen i kärlek) Romantisk komedi med Jack Nicholson & Diane Keaton i huvudrollerna. Han en kvinnoljusare, hon en inåtknuten & lite upptiggt pjäsförfattare. Kan kärleken ändå infinna sig efter alla tokerier som händer?!

Ätit: Smörgåsrån med smör, 1 st. banan & 1 st. gräddfil med farmors plommonsylt.

Because I Said so. Romantisk komedi meded Diane Keaton, Mandy Moore, Lauren Graham & Piper Perablo. 3 systrar & en mor. Alla lever ganska bra liv förrutom modern & en av döttrarna som haft otur med män. Så modern sätter in en kontaktannons för sin dotters vinning. Träffar killarna & parar ihop en av killarna med hennes dotter som är helt ovetande, men saker blir inte som man tänkt sig.
Känner mig oerhört depig & nere.

Beauty Shop. Komedifilm med Queen Latifa i huvudrollen som med fenomenala frisörskan Gina.

Ätit: 2 st Piggelin glassar, st. Chokladbrownies & Ballerina Kladdkakor. Vart sedan att jag åkte en sväng till min kompis Lia, hennes nya lägenhet & hennes föräldrar som är på besök.

Var trevligt fick middag: palt utan fläsk med smör. Gott gott, påminner om farmors Österrikiska klipp, men den är ännu matigare, men gott var det. Hade med datorn & mobila bredbandet för Lia skulle kolla upp en adress för att hon ska hämta en schäslong imorgon som hon köpt. Vi drack lite te & pratade med, men sedan vart det dags att åka hem & där skruva ihop skänken jag fått efter att ha lånat en insektsnyckel av rätt storlek.

Pratat lite med Dennis. Han är en helt Underbar kille & han har sagt att han aldrig kännt så mycket för någon som han gör för mig! Det gör mig så glad för jag är verkligen kär i honom med! ♥ ♥

Efter att ha tagit ur alla sladdar ur all elektronisk utrustning, så vart det att ställa in allt i skåpet & sätta i alla sladdar igen. Efter det har jag sorterat in en massa filmer i skåpet med, nästan alla, men efter lite krångel & flera omflyttningar gick det bra att få in det mesta.

Kollade filmen: Doing hard time. En fängelsefilm med interner som bråkar väldigt mycket med varandra & gör en massa hemska saker emot varandra & en del blir även mördade.

Kan inte sova, så sitter & skriver på datorn. Klockan är nu på morgonen & jag ska försöka att sova lite, men inte sovit på hela natten, så chatat med folk & bara kollat på bilder & skrivit.

1 kommentar:

  1. Kamagra finns hos www.intimleksaker.com
    Rekommenderar SEXLEKSAKER www.intimleksaker.se

    SvaraRadera