fredag 3 september 2010

Torsdag...Drömmar! Träna! Softa! Film! Rita & Hästar!

Drömde en dröm om att jag & farmor var på en antikshop i flera plan, men ganska urplockat men bakom en hemlig dörr fanns det massa med vackra saker som jag inte ens tror dom som drev affären kände till utan det var massa gamla artefakt som kunde vara värd massa pengar, men jag lät dom vara kvar & skulle på något sätt köpa denna byggnaden. Lite konstig dröm, men ändå mysig på något sätt?!

Var ute me Lucky i solen, sedan bloggat & kollat facebook!

Ut & träna lite, springa en sväng på 4 kilometer. Får ta det lugnt med träningen efter ha ätit antibiotika ett tag. Duscha & kollade lite på nätet. Ätit 2 st. avokados med tomat, rödlök, basilika & lite annat gott.

Grayson Chance. Underbarn som fantastiskt sjöng Paparazzi av Lady Gaga på en skolframträdande. Han fick prata med Gaga med på Ellen Show via telefon. Han sjöng sedan på showen. http://www.youtube.com/watch?v=1LDuP10jzRw men vart känd genom klippet på Youtube när han hade skolframträdandet som är bättre & längre än det på Ellen Show & har fått över 30 miljoner tittare. http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&feature=related

Trillade in på Abessinieruppfödningen Des Cavalier. Det är så himla vackra katter. http://www.des-cavalier.ru/main_e.shtml

Jag har alltid gillat Abessinier & dom påminner mycket om vilda katter med sin tickade päls & om katterna som fanns i det Gamla Egypten. Jag skulle gärna vilja ha en el. flera Abessinier, men är ju allergisk så får titta på bilder, filmer & på kattutställningar på dom istället.

Pratade med Camilo en sväng. Fixade iordning lite mer mat, åt 1 st. avokado till & flera smörgåsrån med smör. Gjorde även te, ett örtte med smak av äpple & tranbär. Flyttade soffan lite & fixade iordning lite. Pratade med farmor även en stund.

Sedan vart det att softa med en film. Ta & kolla klart på Treasure Planet. Tecknad Äventyrs & Science Fiction film.

Ritat lite på en planritning av ett hus & läst lite i inredningstidningar. Äter Wasa Pepparotssandwich, 1 st. Bounty dark, 1 st omelett på 4 st. ägg med en delad bit bröd & gräddfil. 2 st. bananer & 1 st. Piggelinglass.

& sedan kollade jag på hela Ratatouille. En Tecknad film om en råtta som drömmer om att få bli kock & en yngling som inte kan koka mat alls.

Fortsätter att rita på planritning på det fina huset. Kolla facebook & chatar med Robert & Sötnosen Dennis.

2 avsnitt av 2 1/2 men & deras helt galna upptåg.

Välkommen hem. Det finns människor som glömmer bort sig själva. Människor som gör allt för sin omgivning så till den milda grad att deras eget hem och ekonomi får stå i bakgrunden. De kan till och med ägna sig åt att renovera åt anhöriga och vänner samtidigt som deras eget hem förfaller. Nu är det deras tur att få vara i centrum! I programmet lockas en icke ont anande, men synnerligen välförtjänt, person iväg på en veckas semester av sina nära och kära. Under den här veckan sluter hela bygden upp tillsammans med TV3s inredningsteam för att renovera ”offrets” bostad. Det blir många skratt och många tårar när den goda människan själv får uppleva godhet från sin omgivning.

Supersugen. Amerikansk Ungdomsfilm där det enda killarna tänker på i filmen är sex. Ganska dålig, men lite kul ändå att skratta åt rena idioter!

Såg en sak på nätet som väckte mycket känslor i mig & av andra med hur i helvetet kan man göra en sån här sak. Jävla avskum till tjej & lika mycket hon som står & filmar. Starka bilder med dödandet av små hundvalpar. http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig

Kollat facebook, pratade med min Sötis Dennis & kollade på hästar på en tyska sidor. Reitsport http://www.reitsport.ch/ Som är en tysk Hästlivstils & Till SALU sida för hästar.

& Worrenberg Stuteri. http://www.worrenberg.ch/ som hade väldigt mycket vackra hästar. Önskar att man hade råd att ha häst igen vorre så mysigt att på morgonen få gå ut i stallet, känns doften av stall, hö & häst. Få höra hur dom gnäggar & låter när dom vill ha sin morgonmat & är lyckliga av att se husse. Få borsta, släppa ut dom i hagen, rida m.m. Ja en dröm att få hålla på med hästar igen, men sedan ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar