söndag 7 november 2010

Lördag...Soft under dagen. All Helgona maskerad på kvällen!

Sovit 4 1/2 timme inatt. Var ute med Lucky i solen, sedan tagit & bloggat. Satt en liten stund på facebook, men skulle nu ta & vila, även kolla lite på TV.

Familjen Robinson. Amerikansk animerad komedi från 2007. Lewis är en smart pojke som gillar att uppfinna saker. En dag uppfinner han en maskin som kan återvinna glömda minnen. Han hoppas kunna avslöja varför hans mamma bestämde sig för att adoptera bort honom, men innan han får svar blir uppfinningen stulen. Då träffar han den mystiske pojken Wilbur Robinson och tillsammans reser de till framtiden. Där får Lewis tillbringa en dag med Wilburs excentriska familj. I en värld med flygande bilar och flytande städer letar de reda på tjuven som stulit Lewis uppfinningsmaskin. Regi: Stephen J Anderson.

Vila en stund i soffan, somnade till. Sedan när jag vaknat så tro inte på f_n att jag slog i tån regällt i tröskeln, så den började blöda när jag skulle in till köket för att hämta en kopp te med blåbärssmak. Ja ända gången jag oftast svär är när jag slår mig istället för att gallskrika, så svär jag istället! Lyckades skära mig i fingret igår med när vi skulle plocka grenar. Har en en liten benägenhet att små göra illa mig hela tiden. Vet inte varför?!

Hade en gossjuk, men lite galen katt som inte ville ligga stilla när hon skulle gosa & jag ville knäppa kort på henne det lilla busfröet Nala.

Här var det dock en trött & gosig tjej. Lilla Lucky som låg stilla på husse's ben.

Ska kolla på en film & sedan ska jag göra mig i ordning för att fixa mig för festen. Bli att se filmen Kejsarens Nya stil (The Emperor's New Groove). Han är odräglig, falsk, tycker om & bryr bara om sig själv. Han är Kejsaren Kuzco, som har stora planer & drömmar om att bygga ett Kuzcotopia.Men hans rådgivare, den maktgalna trollpackan Yzma vill gärna ta över tronen i kejsardömet. Med en trolldryck förvandlar hon av misstag Kuzco till ett hjälplöst Lamadjur. Han hamnar hos en bonde, Pascha som lär honom om hur livet egentligen ska levas & nu är detta en resa i ett äventyr.

Pausade en stund & fixade lite mat. Köttbullar, kokt potatis med lingonsylt & smörgåsgurka.

Fortsätter att se på filmen. Ja, jag känner mig lite barnslig & så idag, men ikväll blir det & hållet barnförbjudet med en massa blod & spocky fest.

Tog en liten fika på knäckebröd med smör & akaciahonung. Sedan en varm kopp med äppel & kanelte.

Kollar på Chef Academy. Matlagning på högst nivå & idag lagas det fisk & skaldjur. Bla Bläckfisk & Tigerräkor. Amerikansk reality från 2009. Avsnitt 6. Franskfödde stjärnkocken Jean-Christophe Novelli kommer till Los Angeles för att etablera sin välrenommerade kulinariska akademi i Amerika. Professionella kockar och amatörer får chansen att läras upp i hans nya akademi i Los Angeles. Som en del i antagningsprocessen får de hoppfulla studenterna utföra en till synes enkel uppgift: att koka ett ägg på valfritt vis. Nio personer väljs ut att delta i Novellis prestigefulla amerikanska satsning. Jean-Chrisophe Novelli är en Michelin- och 5AA Rosette-belönad kock med restauranger i London, Frankrike och Sydafrika.

Redigerat lite bilder & ska nu sedan börja att sminka mig. Här får ni se lite bilder hur det kommer att bli. Ja här ovan är det lite början på sminkning & mitt linne jag skulle ha.

Är 4 st. lager med täckkräm av 2 st. olika sorter. En vanlig hudfärgad & ett vit. Sedan massa skuggningar av brunt, rött & andra färger. Även sedan påmålat blod av 3 st olika röda toner av färger.

Här är jag färdig för att gå! Scary??! hehehe...!! Blodig Vampyr! Gillas???

Maskerad Party hela natten lång. Från kl. 19.00 till tidig morgon.

Vi fick röda välkomstdrinkar som innehöll en massa vodka, chili & en massa annat gott.

Krav på att alla skulle vara utklädda annars kom man inte in & det var en hel del kul utklädnader. Själv var man lite VIP gäst. Träffa oerhört många & väldigt trevliga människor.

Tacobuffe som var supergott. Tror jag åt mest av alla. Hahaha...Ja ett litet matvrak är jag allt. Riktigt gott var det. Ett glas vin el. öl ingick så jag drack en öl först för att mjukstarta.

Drack billigt hela kvällen. Snälla värdar som jag är vänner med. Fick drinkar med 6 cl. för 30 kr styck. Ja hjälper man till som jag brukar göra när jag är där. Dekorera ju lokalen i typ 11 tim något dagen förre. Hjälpte till lite denna kväll med att blanda drinkar, servera välkomstdrink litegrann tills hon som skulle servera kom. Hon var försenad. Hjälpte till att välja musik m.m. Men kul var det. Spenderade inte mer än 120 kr. denna kväll.

Vart party hela natten & var med & stängde ner lite grann & släkte överallt innan jag gav Agnes en kram & sa hejdå. Var hemma vid ca 05.00. Tog en dusch & skulle sätta mig vid datorn en liten stund, men somna i soffan med datorn brevid mig, sov hela natten i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar