söndag 28 november 2010

Lördag...Soft under dagen & fest på kvällen.

Sov till 12.30. men hade somnat natten innan vid ca 04.00. Vi ute med Lucky innan vi la oss precis. Helt ensamma ute bara hon, jag & Krister under natten som va innan vi sov & hon sov med oss. Vi var ute med Lucky på en morgonpromenad efter att ha försökt att piggna till lite igen efter att ha sovit.

Vi gick sedan iväg & handlade på ICA för att få hem en hel del gott vi ska ha bla grädde, svamp & tomater som exempel till den mat som jag skulle laga till.

Käkade även lite ölkorv av olika slag innan den goda maten jag skulle laga till.

Lagat mat. Blev fläskfilé i gjutjärnsgryta med champinjoner & lök i ugnen med en rödvin & gräddsås. Kokt ris & klyftade tomater.

Kollat Patrick 1,5. Svensk komedifilm om ett gift gaypar som ska adoptera ett barn. Dom tror att dom ska få ett barn på 1,5 år, men riktigt så bli inte fallet. Ganska rolig film & Krister hade aldrig sett den även om det var ganska nyligen som jag sett den igen, men det gör inget.

Sedan fixat i ordning oss & gått till Lollo först för att dricka lite Norrlands Guld öl, Whiskey & den gröna drink på Melonsmaksättning, bacardi sprit & fruktsoda som vi tagit med. Var sedan en sväng på Vivalla baren för att ta en öl & lite cider, träffa Annelie & Mattias.

Annelie skulle senare hem & Mattias följde oss sedan till Linda & Svein som firar sin bröllopsdag. Här på fotona Lollo, Linda, Ronja & Svein. Vi var sedan hemma hos Linda & Svein & det var supersoft & trevligt. Lollo tycker att vi passar väldigt bra tillsammans jag & Krister.

Vi fick något jätte gott Rosa Bubbel av Linda & Svein som tyckte att jag & Krister var så gulliga så. Tror att det var någon typ av Jordgubbs Cava?!

Var riktigt kul hela kvällen & bara ganska soft & lyssna på en massa bra musik bla. Adam Lambert som är en favorit till mig.

Snöade & var riktigt kallt när vi skulle hem, men hem kom vi i rask takt. Gå en sväng med Lucky & sedan sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar