torsdag 4 november 2010

Onsdag...Regn, sol, dimma, regn Mindmap, Film & annat.

Vaknade härligt upp på morgonen. Kände mig utvilad & glad. Tänkte på Philip. Förstår inte, men Lucky får som varje morgon ett tokryck & är helt galen, rusar runt i sängen, jagar sin egen svans, Soft var ute med Lucky & soporna, regnar & är kallt ute.

Frukost. Pepparsalami & chorizo pålägg på polarkakor & mitt Hasselnötskaffe.

Chatat lite med bl a. Camilla. Jag tycker att hon ska våga & följa sina drömmar med att jobba som djurvårdare som hon är utbildad som. Jag önskar henne all Lycka i sitt sökande efter ett jobb & att jag hoppas att hon tog dom råd till sig som jag gav henne.

Kollar nätet på lite olika saker, men ska gå till att göra en Mindmap för att se hur olika sätt för att jag ska komma till det jag vill i livet & få dom drömmar jag har att gå i uppfyllelse.

Himlens moln börjar att spricka upp & solen tittar fram lite. Vad glad man blir i hela kroppen när det händer. Jag vet att man ska kunna vara glad ute även om det regnar, men sol & klarblå himmel gör mig riktigt glad.

Vart att tänka på att jag varit extremt känslig emot pipljud ett tag & upprepande ljud, men nu när jag känner att jag får en del av den hjälpa jag behöver, så känner jag att jag kan ta hand om mig själv & inte lika känslig för sådant länge & det känns så skönt. Jag har börjat ha på ljudet oftare på mobilen & så, men det går lite i vågor.

Lagat lite snabb mat. Vart köttbullar stekta i smör, chili, tomater & till det Nachos chips.

Ut med Lucky på en liten sväng men nu grått & dimmigt ute. Tråkigt väder ute & Lucky vill verkligen inte gå när det är kallt & blöt ute. Hon är en riktig liten Diva som inte gillar att bli blöt om tassarna.

Fortsätter att skriva på min Science Fiction story om den sista överlevande av sin ätt & som uppfostras av en fosterfamilj av ett annat folkslag. I en värld av hetta, ondska & svåra prövningar på liv & död.

Dune. Science Fiction Äventyr. Vi följer Kejsarfamiljen Atreiedes märkliga äventyr. Baserad på bästsäljaren Dune som är skriven av Frank Herbert.

Pratat med Sötnosen Philip. Skrivit mer...på min Science Fiction historia & bara softar. Tog en liten sväng med Lucky ute i mörkret.

Bonde söker fru. Svensk realityserie från 2010. Avsnitt 5 av 13. Det är dags för brevskrivarna att flytta in på sin bondes gård. Bönderna har gjort vad de kan får att få sina gäster att känna sig välkomna. Men frågan är hur brevskrivarna kommer att trivas med livet på landet. Även 03/11. En av tjejernas som kom till Jonas & hälsa på åkte hem för att hennes hund hade varit i slagsmål & låg på djurakuten. Programledare: Linda Lindorff.

Berg flyttar in. Svensk underhållningsserie från 2010. Avsnitt 7 av 8. Carina Berg flyttar in hos Robert Gustafsson. Det visar sig att han är en riktig pedant. Carina får hjälpa till att putsa fönster och städa ur kylen. Robert pratar bland annat om hur man får ett förhållande att hålla och hur han får inspiration till sina roliga gubbar, men även om sin bror som föddes sjuk & dom av sin sjukdom.

Välkommen åter. Svensk Satirprogram om personalen på ett stort varuhus & deras kunder.

Kollar nätet en del & chatat med folk & funderar på livet. Pratat med en kompis som också heter Philip ett bra tag I mobilen. Chatat med Krister & Danny bla som är vänner & försökt att slappna av för att kunna sova.

Ska läsa lite innan jag ska sova. Ska börja läsa första boken av THE BLACK MAGICIAN TRIOLOGY. på Engelska. Bok 1: The Magicians' Guild. Bok 2: The Novice. & Bok 3: The High Lord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar