onsdag 3 november 2010

Tisdag....Kuratorn, Livsstil & jobbidé, GAY & TV- kväll.

Bloggat, facebook & varit hos Kuratorn. Fick en hel del att fundera på bla att jag ska vara nöjd med att jag är den udda person jag är & att jag ska skita i vad andra tycker så länge som jag följer mina egna drömmar. Funderade på om jag hade manodeprissiva symptom, då mitt dåliga mående kommer & går mycket, men han tror inte det måste bara bryta mina mönster. Jag vet inte?!

Kanske låter konstigt, men jag funderar på att bli Livscoach. Det där med att hjälpa folk på olika sätta att knyta bra band till varandra, djur, natur & sin egen andlighet & styrka. Stresshantering, livstilshantering, rena sig själv, mat & träningslivsstil. Jag funderar på att kolla utbildningar & sätt att hjälpa människor & djur. Vill kunna hålla en gård där jag ska kunna hålla kursen i Livscoachning om det är någon som behöver komma från storstaden & även med hund, häst, alpacka & annan djurhållning, min konst, författarskap, stickade produkter & garn av alpacka & annat rogivande & andligt. Samtidigt även kunna ha beteendeterapi med folk som ska kunna knyta en kontakt med sig själva. Jag hjälper ofta vänner med olika lösningar om dom mår dåligt. Funderar även på Permakultur & Ecotopia där det som används ska återvinnas & att marken man bor på ska brukas på ett skonsamt & ekologiskt sätt utan besprutning eller för grov skövling utan att kunna återställa det till sitt ursprungliga tillstånd.

Folk kanske tycker det här är konstigt, men det är väldigt ofta jag kommer med råd till vänner & bekanta som har problem i livet. Skulle jag kunna hjälpa människor samtidigt som jag kan få göra saker som känns bra för mig, så tror jag att Livscoach kan vara en bra grej för mig & för att jag vet att jag kan hjälpa andra som mår dåligt.

Hittade en sida medan jag kollade information om Livscoachning. Denna för dom som söker jobb & som heter Drömjobbet. http://www.dromjobbet.se/ Bra sida för folk som vill få en stor förändring i sitt liv & jobb.

Lagat mat. Äta Japansk Shitake svamp & sjögrässoppa, pepparsalamimackor, Catalan & mineralvatten. Hasselnötskaffe efter det. Varit ute med Lucky & sedan gosar med henne & druckit mitt kaffe.

Kollat en sida som heter Futura ekogård & som är en fantastisk sida för all som vill leva i samråd med naturen, inte överkonsumera & vill leva ekologiskt. Hemsida & blogg. http://ecotopia.se/blog/

1700 talets homosexuella Europa. Historisk dokumentär. Efter medeltiden ville man leva ut och den sexuella lusten fick ofta flöda fritt. Eftersom sexualiteten inte definierade vem man var på samma sätt som i dag ansågs inte homosexualitet lika laddat som det kom att bli senare i historien. Men riskfritt var det inte och när det kom till äktenskap var normen tydlig. Handlar om både manliga & kvinnliga relationer & sexspel. Även 05/11 i Kunskapskanalen och 07/11 i Kunskapskanalen.

Finns även en bok som heter Mother Clap's Moly House. The Gay Subculture in England 1700 - 1830. av Rictor Norton som handlar om dåtidens Gayklubb, men även en bok som heter The Sciences of Homosexuality in Earley Modern Europe. av Kenneth Borris & George S. Rousseau. Andra böcker Same-Sex Desire in the English Renaissance av Kenneth Borris. & The Affectionate Shepard av Kenneth Borris & George Klawitter.

Här Amerikanska böcker. GAY American History. Lesbians & Gay men in the U.S.A. av Jonathan Ned Katz. & SEX Between men. av Douglas Sadownick.

Sms:ar med Philip. Vill så gärna träffa honom, den lilla Slottspojken. Ja han bor i ett slott, nu tror ni säkert att jag gillar honom för det, men så är inte fallet. Jag gillar honom för att han verkligen verkar vara en äkta människa & som genuint bryr sig om mig. Han är estetisk, musikalisk & kärleksfull. En verkligen toppenkille & han får mig att må bra när jag pratar & sms:ar med honom.

Längtar efter att få höra hans röst igen & när vi en dag ska träffas, så ska vi sjunga som dom sångfåglar vi är. Opera & musikal. Ja jag är inte bara en bra bloggare, jag sjunger, skriver, tecknar, målar, har bra hand med djur & människor & är en riktig allkonstnär som lätt lär sig saker om jag ser hur det görs, så lär jag mig oftast ganska snabbt hur man gör saker & ting. Han ringde mig & jag känner mig alldeles varm i kroppen av hans röst. Han sa att han hade Saknat min röst innan jag sagt att jag saknade hans & han känns genuin & äkta.

Ätit Nachos. Jag tycker att man ska äta nyttigt, men man måste få unna sig saker i livet, men man ska äta med måtta inte klämma i sig en hel påse med nachos som exempel utan man kan göra en el. 2 st. nävar & lite ost ovanpå, så räcker det. Liten stund i ugnen el. micron, så att osten smälter.

I form med Anna Anka. Svenskt livsstilsprogram från 2010. Säsong 1. Avsnitt 3 av 10. För två år sedan gick 32-åriga Lina in i väggen. På ett år fördubblade hon sin vikt när hon gick upp 50 kilo genom att tröstäta pasta och glass. Men nu får det vara nog. Nu mår hon bra igen. Och allt dödkött ska bort. Lina bestämmer sig således att resa till Los Angeles för att underkasta sig Anna Ankas hårda tränings- och kostregim. Lina har alla förutsättningar för att lyckas. Men det kommer att krävas ett nytt hälsosamt sätt att tänka kring både mat och träning för att nå målet. Och i Linas fall blir det med hjälp av stenhårda och plågsamma träningspass på samma sätt som Los Angeles polisstyrka tränar. Även 07/11. Hon är nu ganska vältränad & kommer att presetera mer. Hon hade 41 % fett & nu så har hon kommit ner i vikt regällt. 91 i måttet i magen till 71 cm. Kroppsfetten är nu 24,4. 40 år på insidan, men nu 32 år som hon är. Riktigt stor skillnad. Hon får en liten gåva efter att hon klarar av att hoppa över den 2 meter höga väggen som hon inte klara förrut. Överraskningen hon fick var en härlig spa VIP middag med Lina's vänner, bla Emmelie som är en svensk tjej som bor i LA.

Desperate Housewives. Emma en granne sjunger underbart. Men Gabrielle & Renee börjar slåss. Susans dagar som sexig internetsensation kan vara räknade när hon retar upp en viktig kund. Renee och Gabrielle råkar båda avslöja en intim hemlighet om den andre för fel personer. Bree blir utmattad av sin unga älskare Keiths sexuella uthållighet. Lynette blir arg på Tom när han ber sin mor vara barnflicka utan att prata med henne först.

En fantastiskt härlig kille med en härligt mjuk röst Jason Castro.

Let's just fall in love again. http://www.youtube.com/watch?v=PzoiTk6oSKw
Love Uncompromiced. http://www.youtube.com/watch?v=JwlVrK1aqwA
It Matters to me. http://www.youtube.com/watch?v=GzRLeO4wNbI&feature=related
You Can Always Come Home. http://www.youtube.com/watch?v=iOG4WB8OKjA&feature=related

Cougar town. Amerikansk komediserie från 2009-10. Avsnitt 23 av 24. På Travis studentfest anstränger sig Bobby för att inte ställa till med en stor scen. Men det lyckas Jules med när Travis utelämnar något viktigt i sitt tal. Ja en hel del drama & lite sex & intriger.

Saknar att prata med A.J. han har inte svarat på mina mail. Hoppas att allt är bra & vill gärna prata med honom igen då han får mig så glad & Saknar att chatta med min Californiska & gulliga vän. Jag Saknar verkligen att prata med honom.

Kollar på facebook, qruiser & msn & chatar en massa med folk.

Skönt att ha internet. Fattar inte hur jag kunde klara mig utan det förrut?! Jag får så mycket gjort & gör en hel del på datorn som gör att jag blir glad & utvecklas som människa bla bloggen som ger mig mycket att få skriva av mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar