onsdag 10 november 2010

Tisdag....Intervju. Middag med Lia & TV-kväll.

Softat & bloggat hemma. Hade lite småsaker att fixa innan jag skulle in till stan. Bla äta lite mat. Vart dock bara en frukost av mackor med smör & honung.

Snöar ute för fullt. Jag har idag en intervju om ett ämne som är ganska stort, men som inte uppmärksammas i skolorna i landet som det inte gjorde när jag gick i skolan i varken Grängesberg på Parkskolan (Östra skolan) & Stallbacken (Västra skolan) el. på Rättviks Naturbruksgymnasium.

Mobbning av Homosexuella Ungdomar & Vad skolan gör åt det?! Intervjun var med Joachim & Sladjana som var oerhört trevliga & tillmötesgående. Jag hoppas att det ska gå bra för dom & kul att kunna få en kopia senare på det färdiga arbetet.

Själv vart jag mobbad för bl a. min homosexuella läggning i skolan, men dom fann även många andra saker i mitt sätt att vara på eller hur jag såg ut & jag vart utsatt för mobbning i över 12 år, så det kändes som en självklarhet att jag ville hjälpa dom i detta Projekt & Slutarbete. Har ju även blivit illa behandlad i arbetslivet & på arbetsplatser med för min sexuella läggning.

Jag är stolt för den jag är. Im here, Im queer, Get Youse to it or get the hell out of my life. Sedan är man ju så mycket mer än bara en sexualitet. Jag är ju ändå Jonas & en individ som alla andra människor, om än en lite udda & speciell kille med en oerhört estetisk, djur/naturälskade, andlig, hjälpsam & kreaktiv ådra.

Efter Intervjun. Usch vilken snöstorm det är ute, riktigt blåsigt & kallt, tur att man hade mycket kläder på sig, men man såg ut som om man skulle på polarforskningsuppdrag.

Cyklade jag genom snön till Lidl där jag skulle köpa med lite saker hem & bla till den mat som jag skulle äta med Lia. Jag köpte med mig eget kött & lite mozarella som jag skulle äta hos Lia & Lia stod för rotsakerna.

Vi gjorde ett rotfruktslåda på morötter, palsternacka, småpotatis & några små lökar & kryddades med aromat, persillade & svartpeppar.

Här är den mat jag sedan åt. Rotfrukterna, stekt kebabkött & mozarella. En maträtt för ca 35 kr. Lia åt Hamburgare som hon hade hemma. & sedan lite Sweet chilisås ovanpå. Gott Gott!

Hemma nu & ute med Lucky som inte alls ville gå ut i snön & gnällde. Själv har jag cyklat ca 1 mil i snön idag för motion & så även, men även för lite andra saker. Jobbigt & tungt i snöstormen, med ca 1 dm snö, men kändes riktigt skönt när jag kommit hem.

Lite kloka ord.

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med. Det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med. Det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon men för någon är du hela världen.

Ta & kolla lite TV & bara softa nu med en kopp med Äpple & Kanelte.

I form med Anna Anka. Svenskt livsstilsprogram från 2010. Säsong 1. Avsnitt 4 av 10. Kin Tonefjord är 45 år gammal och arbetar som polis. I nio år har hon i princip levt på kaffe latte och godis. Det är en bedrövlig kosthållning som satt sina spår. Kin väger idag 95 kilo, hennes kroppsvärden är usla och blodtrycket skyhögt. Hon är farligt nära en total kollaps. Kin bestämmer sig således att resa till Los Angeles för att underkasta sig Anna Ankas hårda tränings- och kostregim. Även 14/11. Som belöning fick hon göra en modellfotografering.

Desperate Housewives. Säsong 7, avsnitt 6. Halloween närmar sig och Susan tvingas avslöja sitt hemliga internetjobb för en chockad Mike. Juanita blir misstänksam på Gabrielles plötsliga intresse för Grace. Lynette blir orolig över Tom mammas minnesluckor. Bree får veta en hemlighet om Keith.

Cougartown. Amerikansk komediserie från 2009-10. Avsnitt 24 av 24. Jules och Grayson tänker ut en listig plan för hur de ska berätta för Bobby att de är ihop. Travis får uppleva äkta kvinnlig vrede för första gången när han glömmer sjumånadersjubiléet med Kylie.

Suttit & chatat med folk på nätet i någon timme till innan jag tog & somnade ganska snabbt i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar