fredag 12 november 2010

Torsdag...Seg dag. Data/TV & Stickat.

Har typ bara hela dagen suttit på nätet. Skulle ha städat, men inte fått varken motivering el. ork att göra det. Kännt mig lite låg dom senaste dagarna & vet inte riktigt varför?!

Ätit till frukost wheat crisp med honung & smör. Apelsinchoklad

Suttit på facebook & msn hela dagen, men lägger mig en stund & kollar på en film istället.

Ätit lite mer mackor av wheat crisp med kaviar & visa med honung.

Bombay Dreams. Svensk film med ett lite Indiskt Bollywoodtema. En ganska småkul tonårsfilm om att hitta sig själv & sitt ursprung.

Pratat med Helena, pappas fru om biljetten som dom har lovat att betala när jag åker upp till Dalarna. Blir en väska med kläder, lite hygienartiklar, hundmat & lite annat. Sedan en mindre bag till datorn, skrivblock, pennor & lite andra nödvändiga saker bla. min stickning.

Sitter med min stickning med svart garn & stickar på min Quick knite. Ska bli en tubformad halsduk. Druckoit en massa vatten. Bra för huden & kroppen. Dricker minst 1-2 liter per dag.

Kollat på Robinson. Svenskt underhållningsprogram från 2010. Avsnitt 6 av 13. I pristävlingen gäller det att göra så många mål som möjligt och spelunderlaget är inte det bästa. Vinnarna får chans att ta del av det andra lagets tillhörigheter. I Robinsontävlingen blir det män mot män och kvinnor mot kvinnor och det blir ett rejält styrkeprov för deltagarna. Även 11/11.

Stickat ännu mer, ska bli kul när den är klar sedan. Tar lite tid, men garnet blev inte att kosta mer än 42 kr för det som kommer bli min tubformade halsduk. Ska göra en senare med som är ännu tjocka än denna jag gör nu. Ska göra en sådan som på bilden, men som ska bli i en blå/grå/beigemelerad färg. Den blir lite dyrare med ett dyrare garn men mycket billigare än dom man köper & roligare att göra dom själv.

Restaurang i vårt vardagsrum. Matlagnings & tävlingsprogram där 2 par lagar mat åt folk som sedan får bidra med pengar vad dom tycker att maten förtjänades att bli betald med för summa. Den som samlat mest pengar vinner.

Gordon's Kitchen Nightmares. Matlagning. Avsnitt 7 av 13. Mama Ritas, mexikansk restaurang i södra Kalifornien. Mama Ritas ägs av Laura som tidigare drivit en mycket framgångsrik cateringfirma och som för några år sedan beslöt att öppna en mexikansk restaurang. I dag sviker kunderna och när Gordon ser hur verksamheten bedrivs förstår han att Laura inte insett skillnaden mellan att driva en cateringrörelse, där maten ofta är fryst, och en restaurang där merparten ska tillagas färsk på kundernas begäran. Största problemet visar sig dock vara Perla, Lauras chefskock och väninna.

Pratat med kompisen Camilo. Blogga innan jag sov. Nej nu blir det att sova ska upp 07.00 el. senast 07.30. Ska på läkarbesök kl. 08.30. på fredag morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar