torsdag 9 december 2010

Onsdag...Julshopping & Filmkväll!

I dag blir det Julshopping & lite Julklappar till några få utvalda personer. Dyrt att köpa Julklappar, så jag köper inga dyra saker längre.

Jag gick först hem till Lia efter att suttit en liten stund på facebook. Efter att ha kommit till Lia så har jag laddat över filmer till varandra. Konstigt funkade inte min sladd till uttag i väggen. Ville inte ladda min dator där, men fick över allt innan vi skulle åka in till stan.

Vi åkte buss & inne i stan har vi gått på en massa olika affärern för att köpa Julklappar. Tyvärr så säger jag inte vilka då kanske det blir lite för avslöjande vad folk ska få av mig.

Lia ville köpa en cigarett av någon & gick fram till en tjej, en tjej det vissade sig att jag kände. Emmelie som jag gått i samma skola med på Kävesta Folkhögskola & jag träffade även på Lotta (Liselotte) som har gått i min klass & som ä Emmelie's mor. Var kul att se dom & dom verkade må bra! ♥ Ja, nu dröjer det väl ett år igen innan vi träffas sa Lotta, ja vi får se sa jag?! Får kanske ta & ringa el. sms:a henne för att se hur det är & om man kunde träffas för en fika. Då jag & Lia skulle forttsätta att shopa.

Vi tog & åt med. Lia har köpt ett rabatthäfte för 200 kr där det ger en massa rabatt på stans restauranger som exempel betala för 1 st. men få 1 st. lunch/middag till på köpet.

Så vi var på ett ställe i Oscar C. gallerian & ätit Fuccacia fyllda med soltorkade tomater, basilika, lufttorkad skinka & ost. Jätte gott & drack en Loka med smultron & citron smak. Lia åt samma sak, men drack en Coca Cola. Jag försöker att sluta dricka läsk för ofta, därför jag dricker mineral & vanligt vatten istället. Vi betalade bara 40 kr var för en lunch.

Kul att köpa Julklappar & jag har även köpt lite klappar till det Julklappsspel som vi brukar spela under Julen. Jag & Krister ska fira Jul uppe hos pappa & Helena med lite släktingar. Krister är idag i Stockholm & har fått höra sedan under dagen att han köpt Julklappar & saker för 900 kr. Jag hoppas att han inte köper för dyra Julklappar åt mig för jag köper inget dyrt. Har inte råd med det. Nyår ska vi fira med vänner. 3 rätters middag & en massa annat kul.

Vi var en liten sväng på Lidl innan vi skulle hem till Lia för att äta en liten sväng & sedan se på film efter att vi slagit in paket.

Pratat med Helena en sväng för att bestämma om vilken dag & tid vi ska komma upp. Blir att boka tågbiljetter i helgen.

Vart att äta fiskbullar i hummersås för mig, vatten, fruktte & en ostmacka.

Vi ska se den nya filmen Legend of the Guardians. Fantasyfilm om några ugglor & deras kamp emot dom onda ugglorna. En riktigt vacker & fantastiskt härlig film & verkligen en film jag gillade. Vackra miljöer & härliga flygbilder m.m.

Härligt att se den & kändes riktigt bra, då ett av mina inre kraftdjur är just en uggla.

Efter filmen, skulle jag bege mig hemåt. Gick för att hämta Lucky hos hundvakten & ska sedan bara hem & ta det lugnt med att slå in fler paket. Kolla nätet lite snabbt, prata med Krister & sedan bara ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar