onsdag 26 januari 2011

Måndag...Dag på stan! Spelkväll & Soft!

Jag har under morgonen fixat lite med bloggen & ska sedan iväg till kuratorn vid klockan 13.00.

Vi ska idag hos kuratorn skriva ner all fakta som jag kan komma på om mig själv & vilka beteendestörningar jag har som inte hör till den normala beteende kurvan för "normala" människor. Detta för att Psykiatrin ska kunna göra en Psyaktrisk utredning om jag har ADD eller något liknande. Det vart en hel del kuratorn fick skriva ner & det vart en del jobbigt med, grät en stund, men det gick snabbt över, men något jag har insett är att jag inte vet vem jag är & vad ska göra i livet för att kunna bli lycklig??!

Jag åkte till stan för att sedan ta en sväng & gå i olika affärer & Krister skulle möta upp mig på Myrorna då han var på ett möte under tiden jag var hos Kuratorn.

Vi mötes upp på MYRORNA där jag hittade dessa böcker & jag vart jätte glad för nu har jag första delen i Grottbjörnens folk serien & även lite andra intressanta böcker. Bla. Urtidparken som egentligen är Jurassic Park.

Artshop för att köpa stift till min ritpenna & sedan även till Nordea för att ta ut lite pengar på mitt kort.

Vi var sedan på Röda Korset där dom hade 50& REA på ALLT! Jag hittade massa böcker, 12 st. 1 väldigt stor Indisk vas & 3 st. DVD filmer för 110 kr.

Vi var även in på Tidningsbutiken i hörnet, men hittade ingen tidning jag ville ha.

Gick sedan vidare till INDISKA där jag hittade denna fina stickade sjal med huva för 65 kr. Hade kostat ca 300 kr förrut. En påse utanför butiken sprack, så vi fick stuva om allt. Tur att Krister alltid har med sin stora väska så gick ner en del i den.

Vi tog oss sedan till Sandys för jag var hungrig & jag bjöd Krister på en lunch, då han hade köpt hem laktosfri mjölk, smör & lite annat från affären & betalat för det. Vi försöker att dela på kostnaderna när han är här, så att det bli rättvisst & då jag inte har råd att försörja honom, hade jag varit rik hade det inte spelat någon roll, men det är jag ju inte.

Krister åt en mörk baguette (stor) med en curry & kycklingsallad i & massa grönsaker. Jag åt en mörkare (stor) baguette med kräftröra & grönsaker i. Gott gott!! ♥ & det vart tillbehör av lättsaltade naturchips & en dricka som båda ingick i priset. Coca cola dracks. jag vanlig, Krister med Coca Cola Zero.

Efter att ha ätit åkte vi till LIDL för att köpa hem lite goda saker hem som jag vill ha hem bla en del Asiatiska produkter som Lychees som dom hade, olika såser av curry, mango & annat, & sedan en del annat. Pratade med Lia en sväng som väntade på bussen som skulle ta henne hem & sedan skulle vi åka hem till henne efteråt.

Vi skyndade oss i butiken & skyndar oss över vägen då vi ser att det kommer en buss & om vem hittar vi inte på bussen då vi försökte tima att komma med på samma buss som Lia. Så vi åkte tillsammans till Oxhagen.

Var på Oxhagen Livs för att se om dom hade den honung jag brukar köpa, men den fanns inte så vart inget mer att köpa idag.

Vi ska ta oss en Spelkväll hos Lia & bara ha det lite soft.

Ja vi har kul när vi spelar RISK, men jag vinner aldrig. Fast kanske för en gångs skull har tur i Kärleken nu & inte i spel?!

Lia & Krister i fulla speltagen. Kul att spela bärdspel tillsammans.

Lia erövrade ganska regällt, men både Krister & Lia vann under kvällen. Jag ingen, fast spelar inte så stor roll. Är ingen dålig förlorare i spel. Burkar ofta vinna när vi spelar Monopol, Jägersro & Sagan om Ringen istället.

Gick hem med alla saker & efter att ha lämnat av allt, ta med Lucky ut på en kvällspromenad. Vi hittade en fin byrå som någon skulle kasta som vi tog med hem för att jag ska kunna göra om den & göra något kul av den. Ska senare målas, köpas nya handtag, möbeltassar & så, så blir den som ny. Så länge får den stå i köket som avlastningsyta & ha servetter, lite plastsaker & soppåsar i lådorna så länge.

Fixat en del hemma i köket, sedan har jag mest suttit på datorn & internet & detta mest för att betala räkningar medan Krister diskar undan lite i köket.

Keeping Up Apperances. Softar i soffan & Jinx ligger hos mig i knät.

Kollade även på lite Scrubs som är en Oerhört Rolig Sjukhusserie.

Sitter på datorn & chatar en massa & svarar på en hel del mail. Dricker glögg med pojken & har det mysigt. Kollat lite på tagged & qruiser & chatat lite med vänner innan jag skulle sova med pojken & djuren brevid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar