lördag 26 februari 2011

Fredag...Soft dag. Promenad & träffa lite folk bla.

Tagit det soft, klev upp förre Krister & tog tag att försöka att komma ifatt lite i min blogg som jag inte orkat att skriva i, även suttit på facebook & lite andra chatsidor ett tag. Sedan tagit mig en värmande dusch när pojken vaknat tillsammans.

Lugnt & mysig frukost med pojken. Vart en gräddfil med akaciahonung, vart även rostade mackor med Norrboda korv, pepparkubb & jordgubbssylt.

Gick sedan förrbi hans far för att hämta breven, men var inte där påstod hans chef som sa att han var på kundbesök, men båda förretagets bilar var utanför så det var lite mysko, men han var tydligen borta.

Var på Ungdomsmottagningen där för att prata lite med hans kontaktperson & sedan vart det efter det att ta en promenad. Lite tråkigt väder, men blir ändå en skön promenad.

Fint rött hus som låg under den vägen vi gick innan vi gick hemåt.

Lilla Lucky som självklart är med oss ut. Hon njuter av att bara få vara med.

Väl hemma vart det facebook, bloggat & chatat med olika hästfolk som föder upp Arabiska Fullblodshästar utomlands bla.

Krister lagade mat. Spagetti med stekt varmkorv & stekta trattkantareller. Lite ketchup till det med.

Börje, Kristers farbror kom sedan & hämtade oss då vi skulle åka hem till honom ikväll en sväng. Här sitter vi i bilen & har det soft medan Börje är inne & skulle köpa något på ICA. Lilla Lucky liggandes i knät.

Bilen brevid där vi stod parkerad hade någon glömt sin handske i dörren! Hahaha...

Krister hämtade upp lite brev i hans fars brevlåda som är hans postlåda med än så länge så får vi se i framtiden vad som händer?

Vi var nu nere vid Sätra där Bröje bor i ett hus längst nere vid vattnet vid Storsjön. Kristers far bor brevid, men han var inte hemma, Krister har dock nyckel dit så vi var in & kollade lite & var även in i det nya huset som hans far håller på & bygger, men som riktigt aldrig blir klart. Träffade hans fars katt Kompis med. En röd & vit, stor katt.

Vi fick fika av Kristers farbror. Kaffe, rostade mackor med pepparsalami & julost. Drack en del vatten med.

Pratade om olika saker bla hur det är att bo i hus, men roligast var när vi pratade om Per Mobergs kokbok & lite av dom grannar som bor runt omkring. Som alla verkar jätte trevliga.

Vart att ta & dricka 2 st varsina öl medan det pratades & hades kul. Börje tyckte att Lucky var riktigt söt. Ja en riktigt fin hund sa han.

Vi var där till 09.30 & Börje fick sig även en kram när vi skulle få skjuts hem av Britt-Marie. Vilken trevlig farbror han är till Krister. Mer som en far.

När Britt-Marie kört oss hem fick hon en liten slant av oss för att hon var så himla snäll, fast hon egentligen inte ville ha några pengar, så proppsade vi på att hon skulle ha den.

Suttit sedan & kollat lite facebook, snackat lite med Karin W. som mådde lite dåligt, så fick henne på lite bättre humör med mina råd. & annat innan det vart att ta & sova.

2 kommentarer: