fredag 25 februari 2011

Torsdag...Skolan. Träffa människor & Långpromenad.

Vakna ganska bra tid vi 08. snåret. Ätit lite mackor med Norrbodakorv & Pepparkubb till frukost & hallon/blåbärste att dricka.

Skulle sedan till hans skola, Bessemerskolan för att han skulle hämta sina betyg bla & hälsa på en massa personal/lärare/rektor m.fl. som inte trodde på att jag var bla. är 28 år, snart 29 år, dom trodde jag var mycket yngre & även hälsa på en del skolkamrater. Fast Krister tycker att det ska bli skönt att sluta på skolan då han inte trivts så bra & det lutar åt att han ska flytta till Örebro.

Efter det var vi hemåt igen & jag fixade mat, medan Krister var till lokala mataffären igen snabbt.

Jag tog & lagade mat. Fisk & skaldjursgryta på torsk, polluck & räkor med dill, gräslök, lök, vitlök, grädde, lite salt & grillkrydda. Ris till det. Jätte gott! Han handläggare & stödperson Johanna satt en stund med oss medan vi åt & pratade jätte trevlig person & dom skulle sedan iväg & fika.

Jag fick lite egentid & kunde sitta & lägga in tisdagens inlägg på bloggen, medan han var borta. Efter att han kommit hem vart vi att ta & gå ut en sväng. Vi skulle gå bort till hans far på jobbet först en liten sväng, innan vi skulle vidarre, men sedan när vi kommer dit, så kläcker hans far ur sig att...

- Ni kan ju inte bara komma hit, ni måste ju ringa först, jag har så mycket att göra. - Men hallå? tänkte jag. Säger man så till sin son som varit borta i flera veckor & sedan när han har med sin pojkvän som han ska träffa för första gången? Sedan ha mage att säga vilken lite råtta till lilla Lucky, då höll jag nästan på att säga åt honom på skarpen, att så beter man sig som en oförskämd gubbjävel, men knep käft & bet mig i tungan för Kristers skull, men snacka om att vara ohövlig & respektlös. Nej, han lämnade inget bra intryck på mig första gången.

Så vi gick där ifrån, även om jag tyckte att han kunde tagit sig 5 min & lite hövlighet på sig att hälsa ordentligt & vara lite trevlig istället. Vi tog & gick till Kristers kompisar Simon & sedan Kim en stund för att snacka lite & så vara med dom ett litet tag istället.

Gick en sväng sedan för att hälsa på hans ena faster, Ewon som bor en bit bort, hon brukar vara hemma, men idag så var hon inte det, så vi gick hemåt, men fick oss en skön promenad på 2 timmar. Lucky var glad att få vara ute. Var ca 8 minusgrader ute.

Gick bla förrbi Göransson Arena där det förra året 2010 & bla var en av delfinal i Melodifestivalen.

Under tiden efter att vi nästan var hemma hos Krister igen hade hans pappa ringt & pratade lite. Bad väl lite om ursäkt, men ändå inte riktigt ordagrant förlåt & kallade Lucky för hunden, då han nog hade kommit på sig själv med att vara ohövlig, får man nog hoppas?? Tyckte inte om hans första intryck på mig. Hade god lust att säga vad jag tyckte & tänkte, men gjorde det inte för Kristers skull.

Vi var däremot över en sväng till hans andra gulliga faster, Aila som bor granne i huset brevid där Krister bor, drack lite kaffe & snackade i flera timmar. Det var jätte trevligt & mysigt & dom hade en så himla fin lägenhet, topprenoverad i ljusa & fina färger & en söt & gammal, gul labrador på 8 år. Jätte trevlig hon & hennes man Sven som kom hem senare under kvällen. Bara pratade en massa & jag fick en gullig kram av Aila sedan när vi skulle gå & fick ett handslag av Sven. Så ska man behandla folk som dom gjorde & vara hövlig.

Sedan hem igen till Krister & efter en stund ta & sova. Zzzzzzz.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar