söndag 6 februari 2011

Lördag...Chinese Crested Träff & Vissa människor?!

Legat länge & myst tillsammans i sängen idag. Jag, pojken, Lucky & Jinx. Nala var med en kort sväng med, men är dessa tre som är mest kramsjuka. Lucky, Jinx & pojken Krister.

Pojken gjorde i ordning frukost till oss. Vart rostade mackor smör & drottningssylt.

Duschat tillsammans & sedan ska Krister iväg en sväng till Agnes för att diskutera lite saker som hänt.

Jag ska iväg på en Chinese Crested Hundträff efter att jag bloggat klart. Hannele, hennes gubbe & väninna med deras hundar kommer & hämtar mig.

Vi skulle vara på ett ställe först, men vart sedan att vi byte & var ute vid hundkapplöpningsbanan i Örebro, i närheten av Karlslunds Herrgård & vattenslussarna.

Här några av dom gulliga & trevliga människor som var med. Bla Hannele i blont hår.

En hel del gulliga Chinese Crested hundar.

Det ska visa sig bli 25 st. hundar, varav 22 st. Chinese Crested Dogs, 1 st. Phalene, 1 st. Dvärgpudel & 1 st. stor herdehund.

Lucky får springa lös & hälsa på alla dom andra hundarna. Hon kan ju vara ganska tuff med andra hundar, men med Chineser går det oftast väldigt bra.

Lucky spatserar runt & markerar lite & killarna springer efter henne & är lite när gångna så man har lite rätt att säga till.

Hundar i alla möjliga storlekar & åldrar för att vara Chinese Crested.

Anna som gosar med Jeanette's hund Tonic. Han är en riktig lite kelgris som älskar att gosa & bli klappad av folk. Dom andra 2 st. hundarna med på bilden är Anna's & hennes mor Annica's hundar.

Busungar...Sixten kollar rakt in i kameran...Annars springs det runt & leks för fullt.

Fullt med spring i bena & Lucky som är mitt i allt.

Kul att se alla dräkter & kläder hundarna har på sig. Tänk att Chinese Crested ägare eller deras vänner är så kreaktiva med alla dessa fint sydda hundkläder.

Några av "killarna" som busar & jagar varandra.

Fullt spring & oerhört kul verkar dom ha. Vilket vi som hundägare har med då vi snackar hund & annat.

- Ohhh...någon har tagit fram godis!!

Lite..går man undan!

Men här flockas dom för att få godis.

Nästan alla vill gå dit för att få godis. Lucky är inte så mycket för godis, så hon håller sig på avstånd hos husse.

Försöka att samla ihop hundarna för att vi ska gå efter en väg en asfalterad väg en bit innan vi kommer att komma in på en grusväg.

fast först ville några springa av sig lite, men kom snabbt till hussar & mattar för nu ska vi gå en promenad.

Nu är vi på väg, på asfalterade vägen att gå den promenad vi ska gå tillsammans med alla hundarna & alla trevliga människor.

Kommit in på Grusvägen & här får Lucky springa fritt & göra lite som hon vill när vi går. Min lilla skatt! ♥

Mysigt att bara promenera i lugnt tempo & prata med folk medan hundarna springer omkring, leker & busar.

Ett av dom Superfina små husen som ligger på den grusvägen. Riktigt mysigt & lantligt. Så här man vill bo mitt ute på vischan, men ändå med närheten till en stad.

Lilla Lucky som spatserar på i sin egen takt. Hon får gå helt i sin egen takt, vill hon gå efter får hon det, springa förre så är det helt ok med. Hon är ju en duktig tjej som sköter sig.

Självklart ska det luktas, kissas & springas runt för fullt.

Lucky som nosar på en söt liten tik. "Ängla" kallades hon för förrut när Caroline hade henne, tänkte inte dock på om dom nya ägarna kallade henne för samma namn.

Visst är jag söt så här, men fryser lite gör jag allt.

Här svänger vi av på en annan grusväg & funderar på om det går att gå brevid ån tillbaka, men väl vid ån ser vi att det är alldeles för halt att gå & vänder om för att gå samma väg tillbaka.

På väg tillbaka istället. Kan ni se vart Lucky är??

Lilla Lucky, springer på bra fortfarande. Hon kom att gå hela vägen vi gick, fast det var ganska kallt ute.

På väg tillbaka till platsen vi lämnade bilarna & ska sedan bli att göra något riktigt trevligt.

Fullt med små ben som springer omkring & Lucky mitt i allt.

Det andra lilla fina huset som ligger på grusvägen. Så himla gulligt & idylliskt.

Snart tillbaka vid Parkeringsplatsen & Hundkapplöpningsbannan, så träffade vi på denna kvinna som hade med sina fina Whippet's som skulle få springa för att träna på banan.

Några bestämde sig för att åka hem då vi kom till bilarna. För att renovera hus, bara för att sluta vara sociala & bara åka hem & dega.

Men vi som var mest social, vi ska till att ta & grilla. Jag visste inte om detta från början, men det bjöds friskt på mat.

Hundar som leker & busar runt för fullt.

Tonic, fina killen som är en riktig liten kelgris. ♥

Bus, bus & ännu mer bus & springa runt.

Jeanette hade köpt engångsgrillar, men vi hade ett jäkla problem att få fyr i dom. Dom ville helt enkelt inte tändas, men Hannele's gubbe åkte & köpte tändvätska, så vi skulle få fyr i dom. Jag testade & fick lite fyr i dom men slockna dirrekt, men när han kommit med tändvätskan så ska det bli fart på dom.

Under tiden så umgås vi lite, prata & så medan hundarna leker.

Nu har vi fått fart på grillarna & det ska grillas korv.

- Åhhh....solen tittar fram & det vart en riktigt härlig solstrimma som värmde mitt ansikte & sken upp dagen.

En liten Puff tjej som fryser lite så får sitta i sin väska med filt runt sig.

Vart att äta ganska många korvar med senap, räksallad & kålsallad för mig. Men det dracks även kaffe & åts kakor & muffins. Var jätte gulligt av folk att bjuda. Tack för goda korvar, kaffet & kakorna!

Jag & lilla Lucky som ligger innanför min jacka. Varmt & skönt hos husse.

Fin tegelbyggnad som låg brevid där vi grillade & umgicks, men vet inte vad det är för någon byggnad??

Här är nästan alla som var med & grilla & nu börjar vi plocka ihop för att ta oss hemåt.

Tack ALLA som förgyllde Min dag med Deras sällskap & Deras härligt mysiga hundar! ♥ ♥ Speciellt tack till Hannele & hennes gubbe som hämtade & lämna av mig här hemma.

Väl hemma vart det att börja redigera bilder & skriva en massa text & annat. Lucky har lagt sig för att sova en stund. Lilla flickan är nu riktigt trött efter att ha varit ute i över 3 timmar. Druckit en massa vatten & Krister kom hem. Han gjorde i ordning lite mackor åt sig själv för att få något i magen. Han har varit hos Agnes hela dagen.

Kollar på TV. It Only Hurts When I Laugh. Amerikansk humorprogram.

Gosigt med Lucky & Jinx hos mig & Krister i soffan. Mysigt & nerdimmat ljus. 2 1/2 men på TV. Soft & mys. Krister gick ut en sväng med Lucky & fy vad trött jag är, men vi ska se en film & mysa ännu lite mer.

Druckit Herrljunga glögg. Mandarin & Chiliglögg. Mysigt & det & ska kollas på film. INGEN Melodifestivalen för oss.

Meet the Fockers. Amerikansk komedifilm om Gaylord "Greg" Focker & hans fästmö Pam ska introducera hans föräldrar för hennes föräldrar, den som blir mest jobbig att dom att acceptera hans föräldrar är Greg's svärfar, den konservativa & pensionerade CIA-agenten.

En person, Jacquline Persson som jag trodde var min vän better sig som en idiot, behandlar Krister illa & snacka en jävla massa skit. Jag tål inte att folk behandlar folk jag håller nära illa & man vill fan inte göra mig till sin fiende. Skitsnack är bland det värsta jag vet. Hon fattar ju inte att sånt kommer garanterat fram. Är det ok att snacka skit om folk på klubben?? NEJ! Men ändå får man höra det ena & det andra. Jag lägger av snart med denna skit, då det bara snackas en massa skit, ändras en massa utan att det följs av hela styrelsen & en massa annat skit. Ska man hjälpa vänner, så ska man fan inte få skit tillbaka för att några inte kan sköta sig. Blir skitförbannad för sånt! Tänker fan inte ställa upp om det fortsätter så här.

Lyssnat på Spotify. Peter Jöback. Lindsay Lohan, 30 seconds to mars, Danny, September, Adam Lambert, Britney Spears, Lady Gaga, Bosson & Kylie Minogue m.fl.

Facebook & Qruiser. Nej...nu ska jag till att ta & sova! Somnar sällan förr 00.00 & nu var klockan närmare 02.00.

1 kommentar: