onsdag 2 februari 2011

Tisdag...Soft dag hemma. Snuvig. Intressant hemsida.

Riktigt dåligt väder ute, riktigt grått ute & blaskigt. Lucky ville inte gå på promenad alls.

Frukost: 4 st. mackor. 2 st. med rökt kött. 2 st med kaviar. Mûsli med russin & Apelsinjuice att dricka.

Bloggat & suttit på facebook & qruiser. Internet:et som får oss alla över hela jorden att kunna umgås & nå ut till varandra. Pratat med killen.

Ännu en kul hemsida för folk som vill göra egna fotoböcker med dina djur el. andra saker. http://www.the-emotion-company.com/

Lunch: En gräddig Champinjon & Kantarellsoppa. 2 st. mackor av grovbröd & Passionfruktsläsk.

Ostbågar/Ostkrokar...Jag brukar säga ostkrokar som det vart med att äta medan jag kollade på film.

Tummen ner för denna film. 2012 Doomsday. En katastrof film om typ jordens början till undergång & doomsday, men känns som om det gjorts förrut, så många gånger den här handlingstyper på filmer. Väldigt seg film med innan det börjar hända något spännande. Dom visuella effekterna är inte heller speciellt bra. Känns som ett Kristet Jibberjabb budskap bakom, folk som försvinner & en massa annat konstigt. Dåliga skådespelare & handling. En riktigt dåligt gjord film. Orkade inte se klart hela filmen & den tas bort från min dator dirrekt.

Funderar på livet & hur ska jag kunna ändra allt för att det ska kunna bli bättre?? Jag känner mig så hjälplös, när jag mår som jag mår av all stress runt omkring mig, avskyr att ha människor så nära inpå & ljud som gör mig sjuk & handlingsförlamad känns det som.

Var ute på Lucky & hade dessa tankar medan jag gick ute en sväng med henne.

Dricker även en massa vatten & har nu redan satt i mig ca 1 1/2 liter idag.

Äter Ballerina Pepparkaka. Riktigt goda! Jag köpte 2 st. paket på ICA & åt ett halv paket.

Tekken. Film baserad på det populära TV-spels fightingsspel. Kanske inte världens bästa handling, men 10 gånger bättre än 2010. Doomsday. Jag är ju ganska förtjust i kampsportsfilmer.

Blood. The Last Vampire. Asiatisk film. En vampyrer som jagas av en yrkesmördaren Saya, en skicklig kvinnlig yrkesmördare som jagar vampyrer, men något är inte som det ska med henne. Hur kan denna unga kvinna vara denna kalla & hjärtlösa människa?? Hon får ett uppdrag i USA & ska gå i en skola på en Amerikansk flottbasskola, ska hon finna vänner & kanske bli lite som en normal tonåring, eller hur ska allt bli??

Ätit lite parmesansalami som jag köpte på Hindersmässan. Riktigt god salamikorv med en massor av smak. Lufttorkad & hittar ni den på en marknad eller någonstans så rekommenderar jag den skarpt. Är riktigt god.

Street Fighter. The Legend of Chun Li. Asiatisk film baserad på TV-spels fightingsspel. Ännu en kamsportsfilm.

Kollade en del på nätet på mail & annat & kollade på TV. Var ute en sväng med Lucky & har det soft.

Cougar Town. Amerikansk komediserie. Dom alla firar Halloween & en far besöker sin dotter.

Kollat nätet en del & ska kolla all mail & annat på facebook, qruiser, email m.m. Lyssnar på musik på Spotify. Danny Saucedo, Ola Svensson, Bosson; Marlena Erman, Fredrik Kempe, Britney Spears, Christina Aguilera, Lady Gaga m.fl. Sjunger med lite, men inte för mycket då jag är förkyld.

Prata lite med Krister & sedan vart det dags att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar