fredag 18 februari 2011

Torsdag...Vart fel! Drömmer lite & soft dag hemma.

Soft skulle vara Jobbmässan idag på Conventum Arena...men men...

Jag var ute med Lucky & träffade då på en kille jag strulat med tidigare, Björn. Han var ute med en granne som flyttat in i huset. Grannen som flyttat in, har flyttat in med sin kille. Ett gaypar & Björn kände dom tydligen. Paret har en stor huskyhund som inte Lucky visade speciell förtjusning i.

Bloggat, suttit på nätet på bla facebook, qruiser, email, tagged m.m. & chatat med folk. Ätit några franska mackor. Ont i halsen.

Varit ute med Lucky en liten sväng till, gör ont i halsen i kylan. Duschat. Krister kom hem & sa att dom flyttat Jobbmässan i Örebro till 17 mars istället, en månad från nu. Blev att fixa mat. Tar resterna av maten från igår. Oxfileskivor stekta i smör, tagliatellepasta & lök, vitlök, champinjon & vinsåsen..

Krister läser lite ryska böcker & jag kollade lite på hastnet.seArabiska Fullblodshästar. Bla denna fina unga 3åriga valack, ett fint utställnings sto & en snygg valack.

Detta sto har jag visat förrut, men hon har verkligen allt jag söker hos en häst. Grace & skönhet i massor.Född: 2006. En nästan helt perfekt arabhäst, men kostar 39.000 kr.

Även kollat lite på Alpackorblocket.se

Svenska Gårdar. http://www.svenskagardar.se/ Sagolikt boende på en mindre gård med utsikt över sjön. Lite invändigt renovering, men mest målarjobb. Ligger i Hagfors/ Sunnemo. Tutemo Lund. http://beskrivningar.capitex.se/objdesc.aspx?GUID=3QSJ5LTALVD4VVDH&TYP=CMLantbruk&Skin=SvenskaGardar

Skånegårdar. http://www.skanegardar.se/ Sagolikt vacker gård i vackra Skåne. I Lyding, Gustavsborg. Superfint renoverat & behövs inte göra mycket här inte. Här finns allt & lite till vad jag söker efter på en gård som jag skulle kunna hålla Alpackor, hästar, får & andra djur på. http://www.skanegardar.se/?id=6284

Topchef. Amerikansk realityserie från 2008. Gästdomare är kocken Rocco DiSpirito. Frukostutmaning & sedan en utmaning i att göra en snabb rätt som ska visas i TV, Live TV.

Blir att äta en räksoppa med räkor & dill. Sedan 2 st.mackor med smör att doppa i soppan. Sedan kollat lite på det ett häfte med den bokrea som kommer snart.

Till efterrätt vart det en fin blodapelsin.

The Big Bang Theory. Amerikansk komediserie från 2009-10. Sheldon ska ta emot ett fint pris men kruxet är att han måste hålla ett tal och är livrädd för att tala inför folk. Naturligtvis griper han vänner in för att hjälpa honom. Medverkande: Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Jim Parsons, Simon Helberg, Kunal Nayyar.

Ritat lite på olika husritningar. En hobby som jag har. Skulle gärna få designa hus som byggs, men har inget mattehuvud & klarar inte av matten som behövs för att komma in på arkitektlinjen. Även fast jag läst arkitekturhistoria & arkitektur & designkurs i skolan som extra kurser.

Lyxhem till salu. Dansk dokumentärserie från 2008. Mäklarna Pernille Sams och Jan Fog besöker exklusiva hem i Danmark och andra länder. Man träffar också andra mäklare som bland annat berättar om hur bostadskrisen påverkat deras verksamhet. Medverkande: Pernille Sams, Jan Fog.

Krister tar sig ett varmt bad för att han har en lite öm rygg.

Halv åtta hos mig. Svenskt matlagningsserie från 2011. Sist ut bland stockholmarna är Marcus. Han serverar gästerna guacamoletartar, linsgryta med chorizo och en chokladmousse. Det är också dags att avslöja vem av de fyra som fått högst poäng och kammar hem de 15 000 kronorna. Bilden: Pehr, Karolina, Mimmi & Marcus) Vinnare vart: Mimmi. 2:a Marcus & Pehr. 3:a Karolina.

Nästa vecka blir det parvecka i programmet.

Hemliga Prinsar och Prinsessor. Brittiskt reportage. Vi har fått följa tre prinsar och tre prinsessor som lämnat sina kungliga liv bakom sig för att söka kärleken i England. I denna sammanfattning av programserierna får vi se hur det gick. Desutom återvänder kamerateamet till träffarna som inte resulterade i något samt till kungligheterna själva för att se hur livet ter sig i dag. Bilderna från vänster till höger: Prinsarna. Kronsprins Manvendra från Indien som är gay, Hans höghet Prins Africa Zulu från Zululand i Sydafrika, Hans kungliga höghet Prins Remigius av Jaffna i Sri Lanka. Av Prinsessorna var det Prinsessan Aaliya från Indien, Prinsessan Xenia från Tyskland & Prinsessan Nyannungi från Uganda. Kul att se vad som hänt dom då jag kollade på dom ibland förrut.

Chatat med bla Karin en sväng på facebook. Hon är så himla gullig & lätt att prata med. Ska inte vara inne så länge utan ta det soft & rita lite. Krister var ute med Lucky innan vi ska ta & krypa till kojs. Han är så himla snäll att hjälpa mig med det då han vet att min astma i kombination med förkylning & kylan blir värre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar