tisdag 29 mars 2011

Födelsedag & Namnsdag.

Födelsedag. Jag vill idag främst lägga några tankar till min farfar Uno Wesström som skulle fyllt år idag om han fortfarande levat. Han dog i en Hjärtattack 3 december för nästan 10 år sedan. Denna dag var det vart en solig dag. Han hade varit sjuk en längre tid, men mådde ganska bra & ville denna dag ta en promenad för solen sken, det hade varit dåligt väder i flera dagar. Det var fint väder & han ville gå en promenad som han brukar göra när det var bra väder ute. Han kom aldrig hem & jag, pappa & mina syskon var hos Helena & Elias i Stockholm & fick det hemska samtalet från Thomas, min farbror. Vi var alla otröstliga!

Jag vill minnas han för den snälla & omtänksamma man han var. Visst hade vi våra duster & han hade svårt att förstå mig ibland, men jag tror allt bottnar i att jag alltid har haft problem med mig själv & som jag tror kan vara ADD.

Jag hoppas att Du har det bra där Du är nu & att vi en dag träffas igen. Älskade Dig oerhört mycket Farfar & många andra människor runt Dig med. ♥ ♥

Vi brukade fira tillsammans han & jag. då jag även har namnsdag denna dag. Vi åt tårta & hade det jätte mysigt tillsammans med farmor, familjen & del annan släkt. Mina tankar finns hos honom idag även om jag har namnsdag. Tack för att Du fanns i mitt liv farfar Uno.

Ja, alla som heter Jonas har namnsdag idag, så Grattis på Namnsdagen alla Jonas!

5 kommentarer:

 1. Fint skrivet. Han tyckte om dig ska du veta. Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Tyvärr broder så har du fel om den dagen. Det var samma dag som julmarknaden i Grängesberg. Det var när jag kom hem ifrån den som mamma berättade för mig i köket. Då sprang jag upp på rummet, sen kom våran syster upp efter ett tag och försökte trösta mig vilket jag inte hade lust med. Du kanske var i Stockholm, men jag o syrran var hemma hos mammma. Sen så var det år 2000, så det är mer än 10 år sen. Du minns rätt datum iallafall, 3 december/F

  SvaraRadera
 3. Nej vi var i Sthlm då hos Helena. Fråga pappa, jag minns det mycket väl. Du kan ju fråga Tomas som ringde oss & Helena med.

  SvaraRadera
 4. Har redan pratat med Pappa och Helena om det, dom var själva i Stockholm sa dom/F

  SvaraRadera
 5. Jag tänker inte bråka om det för vet att vi var där. Vi satt alla barn i vardagsrummet när Thomas ringde & Du sprang in i Elias rum & grät. Syrran försökte att trösta Dig & pappa med.

  SvaraRadera