torsdag 3 mars 2011

Grov Djurmisshandlare. Norsk Dom. Fortsätter i Sverige. Läs detta!!

Aud Stokman. 52 årig kvinna. Denna kvinna har gjort sig grovt skyldig till en massa allvarliga brott emot djurvårdrättsslagen I Norge & det finns en dom emot henne, men hon flyttade hit till Sverige & fick fortsätta sin verksamhet. SKK (Svenska Kennelklubben) har nekat henne att få bli medlem där, men hon kan ju fortfarande sälja oregistrerade valpar av olika raser. Hon är på väg att starta upp i Strömsund, men bor nu vad man senast vet i Arås, 3 mil från Stömsund, 7 km om Hammerdal i Norra Sverige.

Vi vill få henne att förstå att detta inte är okej. Hon ska ha djurförrbud resten av sitt liv. Åtminstone I Norden, helst Europa & hela Världen.

Här finns all info man behöver veta om hennes Rättsliga dom från Norge. Svenska översätt: http://translate.google.se/translate?u=http%3A%2F%2Fdjurpoliserna.blogg.se%2F2010%2Fseptember%2Fdokument-domen-hela.html&sl=no&tl=sv&hl&ie=UTF-8

Hon har gjort all grymt man kan göra emot djur & speciellt hundar, katter & hästar.

- Låtit hundar gå med kraftig öroninflammation.
- Kastat in en valp i vägen så den avled, även har slagit ihjäl hundvalpar & skjutit dom. Sedan grävt ner dom i gödselhögen på sin gård.
- För långa klor, problem med tänder, tandsten, inflammationer i tår & munnar.
- Utfört kejsarsnitt på en dräktig tik utan någon som helst erfarenhet eller utbildning inom djursjukvård.
- Hittades 15 döda valpar i en frysbox.
- Gett djur mediciner endast för människor med fasala konsekvenser.
- Låtit hästarna gå med för långa hovar vilket leder till kroniska problem & värk i ben & kropp. Plus mycket annat hemskt som hänt för att bara nämna några av dom saker hon gjort.

Här kan ni läsa om på Aftonbladet vad hon bla har gjort. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7584426.ab

Detta är ett videoklipp från när dom gjorde ett tillslag i hennes hem. Bla döda valpar. Folk som blivit lurade m.m. Hemska bilder att se. Känsliga tittare varnas. http://www.youtube.com/watch?v=F8Xoc0qSbvc

Från Djurpolisens blogg: http://djurpoliserna.blogg.se/2010/august/valkommen-till-min-nya-blogg.html Jätte bra sida för att få reda på hennes grymheter hon gjort emot djur, mycket läsning & länkar till en massa artiklar om henne.

Norska nyhetssida för alla som intresserade att läsa mer om det hon gjort. Hon har gjort allt på denna sida. http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politiet-broet-opp-doera-og-hentet-hund-med-tvang-3011515.html & ännu en annan artikel. http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/kastet-hundene-i-gjoedselhaug-1963886.html

Artikel från hennes hem förra hem i Norge vad jag förstod. http://farm5.static.flickr.com/4016/4367729482_f37e5d1c00_o.jpg

Ännu en artikel, men nu från hennes hem utanför Strömsund, Sverige. http://ltz.se/nyheter/stromsund/1.2239034-hunden-stals-fran-den-norska-kvinnan

Artikel till om hennes hem utanför Strömsund. http://ltz.se/nyheter/stromsund/1.2233346-kastade-hundvalpar-i-vaggen-nu-startar-hon-verksamhet-i-stromsund

Akta er för denna kvinna då hon lägger upp annonser på blocket bla & vill bla köpa hund på avbetalning eller tar hunden om Du/Ni inte kan ha kvar den.

& så tycker jag faktiskt att alla ni som har läst detta. Skriv på den här namninsamlingen. Namninsamling för er som vill att hon ska få Djurförrbud i Sverige med. http://www.namninsamling.com/site/get.asp?djurmotaud

13 kommentarer:

 1. pernilla falk3 mars 2011 22:47

  tycker jag med...riktigt bra !!!

  SvaraRadera
 2. Tog en liten bit text som du skrivt om Aud Stokman! Hoppas det inget gör. För isånafall tar ja bort det ifrån min blogg.

  SvaraRadera
 3. Helena. Undrar va hon heter NU???/

  SvaraRadera
 4. hon skulle plågas till döds den där jävla idioten rent ut sagt!!!! fy fan för sånt jävla folk

  SvaraRadera
 5. SE HIT...Aud Stokman heter numer LINDA MARIE SOFIE HAGEN-JOHANSEN. Detta är bekräftat av folkregistret. Så nu har vi ett namn till att hålla koll på. Arbete pågor för full med att varna alla vi kommer åt.
  Sprid detta tack

  SvaraRadera
 6. Alla info finns på min blogg i ett lite nyare inlägg i mitt vanliga liv.

  Tack för alla som läst & ni som kommenterat.

  SvaraRadera
 7. HENG DAMA I LITT LØST.. TAU I EI BASTU MED 60 GRADER..HO VILL NOK HOLDE UT I CA 2 DØGN''SIDEN KJØRER DERE HENNE GJENNOM EN KVERN SOM LAGER DYREFOR OG KASTER ALT .

  SvaraRadera
 8. Carina Frohm5 april 2011 15:38

  Hon heter idag Aud Irene Stokman och inget annat.
  Hon blev dömd öfr ett flertal brott mot Djurskyddslagen.
  Men vi ska vara försiktiga med att överdriva och lägga till det vi inte har en dom på. Då kan det bli så att hon kan anmäla för trackaserier och näthets.
  Det som redan finns dokumnterat och det som skrivits i tidningar kan man länka till.

  Vi kommer att arbeta för ett Djurförbud för Aud även i Sverige. Det tar sin tid och vi arbetar ålmedvetet mot målet.
  Skriv gärna på namninsamlingen. Dela med dig till vänner och bekanta.

  //Carina

  SvaraRadera
 9. Karin Nydahl5 april 2011 19:37

  Jättebra skrivet!

  SvaraRadera
 10. Vilken människa!!!!! Kände en som vanvårdade sina hästar och anmälde honom till polisen. Hästarna fick nya, bättre ägare och slapp vanvården av denna grymma man!! Du som känner denna kvinna, anmäl för h*lvete!! Och till alla er som misshandlar/vanvårdar djur ni borde själva uppleva samma sak!!

  SvaraRadera
 11. FRUKTANSVÄRT!! Har hon fått något förbud ännu? Någon som vet?

  SvaraRadera