söndag 27 mars 2011

Lördag. Vänskap. Torpet. Ordna saker. Mindmap Inredn. & klippt.

Fixat hela morgonen med saker. Suttit på nätet....Facebook, Qruiser & Tagged. Skrivit med bla Lena A. Hon verkar förstå vad jag går igenom, vilket är skönt att ha någon som förstårr en. Skrev även med Danielle W. som skrev detta om mig.

Du har så många kvalitéer som många saknar och du har så mycket att ge ja jag hoppas att du inser det själv. Ta ett steg i taget börja med utredningen för den kommer att ta mycket av din kraft i anspråk. Gör det som känns rätt för dig lyssna på ditt inre och lyft fram det. Kan bara säg att jag är så glad att jag lärt känna dig här, ja du är en av de varmaste människor jag känner hoppas du förstår att du berör många och får oss att tänka i andra banor till det bättre.

Var oerhört gulligt & snällt skrivit & det fick mig verkligen att fälla ett par tårar av lycka, då jag vart riktigt rörd. (Med utredning, så syftade hon på min ADD utredning för er som inte visste det).

Funderar på livet & varför familjen inte skulle kunna låta mig få ta över Torpet & kunna låna pengar någonstans ifrån för att rusta det en del måste ju gå & för att införskaffa djur som jag vill ha,men känns somomdet ändå dom vill är att ha det kvar själva & låta det förfalla. Vet för ett fakta att gården & marken inte är mer värd än 250.000kr, kanske t.o.m.mindre.

Cyklade först till Lia för att kolla om hon var hemma, men hon var på stan med sin mor, så cyklade vidarre till Hund & Kattkliniken Bista AB. ute vid Hästhagen i Örebro för att bli att prata med en jätte trevlig tjej som hjälpte mig & att jag ska komma dit & vaccinera Tingeling & Lucky på tisdag.

Sedan cyklat förrbi Willy;s & gud vad rörigt det har blivit där dom håller på att bygga om & man hittar inte något av det man skulle ha så fick springa runt där ett tag för fanns ingen som helst loggik i hur dom ställt upp sakerna. Var irriterande. Sedan när jag skulle betala en sak så var det inte på kampanj som det hade stått, vilket gjorde mig lite mer irriterad, men orkade inte bry mig utan tog varan ändå.

Cyklat hem med allt & ställt in det. Det var väl en cykeltur på ca 6 km. Varit ute med hundarna & sedan satt mig för att äta ravioli & mackor med dillkaviar. Saft på gröna äpplen & blåbär.

Chatat & skrivit lite mer med Lena A. på datorn. Hon verkar förstå mig så himla bra hur jag mår & så. Annars bara degat på datorn.

Ätit några få Ballerina Pepparkaka som är oerhört goda.

Börjat med en Mindmap & anteckningar om för & nackdelar med att ha en gård & ett självhushåll & hur jag ska kunna framställa allt för att kunna få det jag vill ha. Även lite på en affärsplan.

Någon jag verkligen beundrar är Minh Du Alneng, som driver Minh Inredning. http://minh.se/ Med en enorm beslutsamhet och energi skapade hon detta inrednings företag 2005. Uppvuxen i Vietnam i fattigdom, och hård miljö efter krigets härjningar, flyttade Minh till sin mormor som 6 åring. Redan då fick hon börja jobba med sin mormor på marknaden. 2001 kom Minh till Sverige och 4 ½ år senare startade hon upp sitt företag.

Idag bor Minh med sin man och barn i Stockholm, älskar matlagning och har släppt en kokbok om Vietnamesisk matlagning som heter Äta Ris. Det gillar jag skarpt och blir riktigt nyfiken. Bara titeln gör mig nyfiken. Jag skulle gärna köpa den.

Jag tycker produkterna är vackra och "levande" i hennes webshop. Man finner hela tiden nya former och färger. Jag har tyvärr inte varit i den riktiga butiken ligger på Odengatan 28 vid busshållplatsen Roslagsgatan för blå bussarna 2 & 4 i Sthlm, men det blir väl en dag det med.

Hon har även en blogg som ger mycket tips för alla som älskar inredning & hon ger tips om en massa fantastiska saker. http://minh.se/blogg/

En stor favorit blev genast lotus och näckros lamporna. Ja det är svårt att välja bland alla lyktor och lampor, alla är vackra på sitt sätt. Det är lite som att vara i en godisbutik med alla färger på lyktorna. Snyggt skulle det vara att sätta 3 st olikfärgade lotuslampor i olika höjder och i grupp, skulle bli en häftig effekt tror jag. Ta sedan allt porslin och stengods, så otroligt fina mönster m.m. Superfina överkast & kuddar med.

Vad som gör det ännu bättre än vad det är, är tycker jag är att Minh själv reser till Vietnam och besöker och köper in alla produkter själv från olika tillverkare. http://minh.se/

Pratat med farmor & sedan Krister en stund, som verkade lite disträ & snacka omallt & inget, så orkade inte prata mer med honom. Ätit colanappar.

Nej, nu har jag äntligen bestämmt mig & nu ska håret åka av. Jag vill ha tillbaka min naturliga hårfärg & kändes väldigt bra att klippa av sig håret, fast jag sagt att jag ville ha långt hår, blev det inte så nu, men man får se i framtiden? Just nu var det bara skönt att klippa av håret när det är på väg att bli vår.

Färdigklippt & snyggt nu, eller vad tycker ni??

Inte kännt så mycket matlust idag, men ätit en kopp med gräddfil med honung.

Varit inne på nätet & bla facebook där jag chatat & skrivit med folk. Dom gillar mina bilder på håret jag klippt av mig. Varit inne en sväng med hundarna sedan tänt ljus & stängt ner elektristeten 1 tim. tillägnar det att man skulle släcka i en timme över hela världen.

Sms:at med kompisar. Nu gå en sväng till med hundarna, läsa lite & ska sedan ta & sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar