måndag 7 mars 2011

Söndag...Soft hemma! Jag är vad?? & TV-dag.

Soft...vaknade kl. 06.40. Gick upp, ut med dom små vovvar 2 gånger, gett dom mat osv. Mina vanliga morgonrutiner. Bloggat...kollat nätet en hel del...ja då mest på facebook.

Frukost...Vart Hasselnötskaffe & vetekakor med mortadella, ost & lite hackade champinjoner.

Hundarna har fått tugga på Dentastix tandborstlikande tuggisar.

Här lilla Tingeling bitandes på en av dom små tandborstformade dentastix sakerna. - Gott Gott tror jag hon tänkete.

Varit ute med hundarna en liten sväng. Dom är så himla söta mina små vildingar.

Busar lite med varandra...Ja mest Tingeling som busar dock!

Hon tar sig redan upp & ner för denna trappa till dörren i trapphuset, men vågar sig inte upp för trapporna inne i trappen. Vi vill in husse.

Jinx ligger & solar sig på golvet, lilla gammeltanten med en tonårings tokigheter för sig.

Nu ska här dammsugas så all djuren flyr. Snabbeldrake tycker dom. Krister dammsuger & dammtorkar lite. Tingeling gillade inte dammsugaren. Då gömmer man sig bakom pappa i soffan.

Dom sover nu alla djuren hos mig i soffan efter att snabeldraken är borta.

Bukowskis. Svensk realityserie från 2011. Sveriges modeelit är på plats när Bukowskis öppnar sin vintageauktion. Kläder, skor, väskor, smycken och accessoarer är till salu. Ebba von Sydow är på plats och budar på ett halsband från Christian Dior. Margareta van den Bosch, HMs legendariska designchef, låter sig också lockas av utställningen. Malin Sveholm som jobbar med utställningen ger oss en exklusiv visning av de åtråvärda plaggen och väskorna. Säsong: 1 Avsnitt: 3 / 10.

Fick senast idag höra på Qruiser i en klubb där en antydan om att jag skulle vara en nazibög. I en klubb för dom som är emot Rasism & Nazism. Snacka om vilken idiot gubbe som hade skrivit det, då jag tycker att folk ska anpassa sig till dom seder & bruk i det land man kommer till. Fick inte ha kvar mina inlägg m.m. Hur kan man skriva, så om någon man inte känner?? Herregud Fan vad löjligt. jag själv är ju mest svensk, men har ju Österrikisk, Tysk, Polsk & Ryskt ursprung & Kristet, Katolskt & Judiskt ursprung. Jag har ju t.o.m. släktingar som mördades/avrättades i koncentrationsläger. Nej...den jävla klubben skippadejag då flera av dess medlemmar & dess innehavare inte är ärliga.

Tingeling ligger i mitt knä & myser, men somnar sedan. Lucky just brevid & Krister tvättar lite sängkläder.

Thintervention. Amerikansk realityserie från 2010. Jackie spenderar en sista vecka med sina klienter innan de måste följa programets regler på egen hand i sex veckor. Men först skickas de på ett flertal extrema träningspass, där konkurransen blir allt hårdare mellan dem. Efteråt överraskar Jackie gänget med en mängd frestande skräpmat, som de måste se till att motstå. Medverkande: Jackie Warner & Craig Ramsay. Säsong: 1 Avsnitt: 7 / 8 Produktionsår: 2010.

Rum för en stjärna med Simon & Tomas. Svensk inredningsserie från 2011. Roger Pontare älskar naturen. Så till den milda grad att han ibland sover utomhus. Och om han bor på hotell föredrar han ibland att sova på golvet. Men det blir det inte fråga om när Simon Davies och Tomas Cederlund ska designa hans rum. En bekväm säng i naturmaterial beställs. Alla de fyra elementen; luft, jord, eld och vatten ska tas in i rummet. Det är så mycket naturmaterial där inne så jag blir nästan trött, säger Tomas. Säsong: 1 Avsnitt: 7 / 8 Produktionsår: 2011.

Sommar i Sverige. Svensk underhållning från 2011. När Adrian och Linus åker till Stockholm för Pridevecka & bor hos AJ. Herregud en kille som jag strulat med. Målet är att få hångla med, och kolla på snygga killar – och att få tafsa på Carolina Gynning. Margot och hennes dotter Maruschka som tillsammans driver en exklusiv klädbutik på Östermalm. De ska koppla av och reser därför privatjet till Halmstad. De kräsna damerna är tämligen nöjda med sitt hotell, men rummen är något av en besvikelse. & lite annat. Säsong: 1 Avsnitt: 7 / 8 Produktionsår: 2011.

Busat med sötisen Tingeling & sedan varit ute med henne en sväng. Lucky var med ut hon med. Tog in Pizzorna, Krister gick en snabbis till affären för att köpa lite saker, sedan ska vi äta Pizza. Jag åt en skink & räkpizza med curry på & Krister en pizza med skinka, banan & ananas.

Vit choklad att äta...Gott gott!! Har satt i mig ca 150g. ungefär en halv chokladkaka med vit choklad idag.

Kollar på en film. Obsessed. Thriller/Drama film. Handlar om en svart man som jobbar som med en assistent som är omöjlig & stalkar honom, men hon hade inte räknat med att han inte vill & att hans fru inte låter vem som helst sno hennes man.

Var ute med Lucky & Tingeling en sväng.

Repris från måndagen som jag inte sett. Americas Next Top Model 15. Amerikansk modelltävling. Tjejerna får åka till Venedig, Italien. Tjejer får åka båt genom Venedig, äter lunch tillsammans & får sedan se sitt hotellrum. Sova Simone Falcetta. Fotograf. Scen från Casanova. Efter fotograferingen får dom veta att dom ska åka till Milano. Dom får bo en modell lägenhet & ska få träffa Designern Angela Missoni & hennes dotter Margeritha Missoni. Dom fick visa sina gångstil, sedan skulle dom upp för domarpanelen.

Jane, Chelsey & Ann med manlig modell & som fotades i Casanovastil.

Liz, Chris & Kayla med manlig modell & som fotades i Casanovastil.

Tyra Banks, Margeritha Missoni & Designern Angela Missoni. Tjejerna i Missonikläder. Hon gör supersnygga kläder.

Liz åkte ut tyvärr, en av dom som jag tyckte var bäst av alla & som förtjänade att vara kvar.

Tingeling ligger i mitt knä & sover & dom andra djuren ligger utspridda i lägenheten & sover.

You're cut of. Amerikansk realityserie från 2010. Nio bortskämda unga kvinnor ska få pröva på det liv som är verklighet för de flesta vanliga människor. Vana vid festande, shopping och skönhetsbehandlingar har tjejerna inte behövt göra många uppoffringar i sitt liv. Det ska det bli ändring på. Tjejernas föräldrar ska sluta försörja dem och skicka ut sina barn i verkligheten för att de ska få pröva sina vingar och så småningom bli självständiga och produktiva samhällsmedborgare. Idag fick dom en utmaning att skapa tre utstyrslar för 300 dollar & kläder från en second hand butik. Avsnitt: 3 / 8. Snacka om att visa om dom här tjejerna skulle behöva lobitomeras & få helt nya personligheter & lite ren folkhyfs.

Var ute med hundarna mina. Mina småttingar.

Die another day. Brittisk action från 2002. Bond reser runt jorden för att avslöja en förrädare och förhindra ett krig av katastrofala proportioner. Hans väg korsas av den vackra Jinx och Miranda Frost. Bond är den storhetsvansinnige Gustav Graves och dennes högra hand, Zao, på spåren. De för honom till Island och rakt in i förbrytarnas tillhåll: ett ställe helt byggt i is. Där finner han sig stå öga mot öga med ett högteknologiskt vapen, för att i en explosiv konfrontation hamna i Korea, där uppdraget började. Medverkande: Lee Tamahori, Pierce Brosnan, Halle Berry, Rick June, Judi Dench, John Cleese, Michael Madsen. Produktionsår: 2002.

Är i denna film & efter karraktären Jinx som Halle Berry spelar, som jag har döpt min äldsta katt Jinx efter.

Kryper ner i sängen, skriver & ritar lite. Orkar inte se hela filmen, har den ju även själv.

Ritar bla på hus & skriver om lite idéer jag har & tar det soft. Krister kollar klart på filmen & jag kommer nog snart att ta & sova.

2 kommentarer:

  1. Jaaadu...jag har gett upp när det gäller rasistdiskussioner. Så som du skrev tycker jag med. Men...då är man rasist. Så nu för tiden om jag hamnar i såna diskussioner så säger jag "JAAA jag är rasist, punkt slut" så blir det slutdiskuterat. Orkar inte....
    Halle Berry är för övrigt en favorit ;)

    SvaraRadera
  2. Ja det finns så mycket obildade människor som tyvärr inte fattar allt man menar. Bra att Du står på Dig Bitte. Kram

    SvaraRadera