torsdag 3 mars 2011

Tisdag...Drömde?? Skulle åkt hem, men? Film, Packa & Mys.

När jag vaknade på morgonen trodde jag att jag drömt allt att jag fått hem en liten hundvalp, men där låg hon & sov i sin korg brevid husses hand som låg ner i den från sängen. När hon vaknat till fick hon komma upp en liten stund i sängen & gosa innan det vart dags att gå ut med dom små liverna Lucky & Tingeling.

Suttit sedan på datorn & fixat lite...bla på facebook & bloggen min.

Medans lilla Tingeling, låg & sov brevid mig. Riktig liten hussegris.

Höll på med att fixa bilder & annat för att göra mina 2 st. blogginlägg om trevligt sällskap & berätta om dagen när jag fick min nya valp.

Tingeling som går runt i lägenheten & följer Lucky runt lite grann. Lilla busungen. Dom små har båda ätit med.

Lucky la sig efter en stund i sängen igen för att sova vidarre. Lilla sömntutan som älskar att sova.

Dricker en massa vatten, varit lite dålig på det dom närmsta dagarna, men nu blir det tillbaka till det vanliga igen att dricka åtminstone 1 liter vatten per dag. Krister lagade mat. Buljong & kryddor i riset, sedan en torskbit som hackats i mindre bitar & rörts ner i stekpannan med lite olika kryddor, gräddfil & curry.

Lilla Tingeling som ligger brevid i soffan. Hon märker att något är på väg att hända.

Skulle beställa biljetter till idag, men det gick inte. Så får bli till i morgon istället. Deras sida krånglar jämnt & det är bara en massa strul.

Krister var iväg en sväng för att inkassera lite mer pengar hos folk & var i några timmar barnvakt åt hans kompis Sara's 2 st. barn på 1 år & andra på 3 år, medan deras mor skulle få göra lite ärrenden på stan. Jag var hemma i Kristers lägenhet med mina små "barn"...Lucky & Tingeling.

Kollade på film. En gammal film från början av 1990 talet. Kingpin. Ganska dålig egentligen, men Krister har ingen kabel till sin TV, så vart att se film.

Lucky...som är lite grining som vanligt när hon ska sova, vill inte bli störd, men lilla Tingeling fick ändå till slut ligga brevid henne ett tag.

Kollade på filmen The Score. Som handlar om några inbrottstjuvar som tar riktiga konstförremål. Var ganska bra.

Krister kom hem & hade fått lite extra pengar. Vi packade det mesta, men får ta lite småsaker på imorgon bitti innan man åker hem till Örebro.

Kollade komedifilmen. All About Steve. En ganska rolig film med Sandra Bullock i den kvinnliga huvudrollen.

Ut en sista sväng med vovvarna & sedan sova. Blir ju lite mer springande med valp, men Lucky följer ju med ut då med. Tingeling fick ligga hos oss i sängen & sov som en liten Prinsessa hela natten. Sova....Zzzzzzzz...!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar