torsdag 14 april 2011

Onsdag...Gjort slut med Krister. Livet är inte lätt.

Gett hundarna mat, sedan varit ute med dom. Funderar på saker & idag ska det ske, jag ska göra slut med Krister idag.

Jag sitter på nätet...som på facebook & min blogg med inlägget för bloggen.

Krister sover fortfarande, lilla sömntutan han är...ZzzzZZZzz...

Jag har ätit vanilj/blåbär/rabarber/hallon yoghurt med musli, gojibär, hallon, blåbär, havtorn & björnbär med lite dadelsirap & 2 st. mackor med edamerost.

Krister har sovit hela morgonen, förmiddagen till lunch, men till sist var det Tingeling som gick & hoppade & gosade med honom så att han vaknade. Jag ville prata med honom, men han skulle in en sväng till stan för att lämna några böcker & saker till arbetsförmedlingen, kom sedan hem, var hemma en stund & vi pratade ut. Det har nu tagit slut med honom nu & det har varit mycket gråt, men är nu singel igen, men gör ont i hjärtat att jag sårat honom.

Slut med Krister & han går en promenad för att skingra tankarna....................................................................................................................................Jag har varit ut & sprungit i skogen.
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................men sedan har det hänt en del saker efter det som jag inte kan prata om. Några få personer vet om det, men tänker inte skriva om detta i bloggen.

Hemma & tar det lugnt efter att jag varit ute med hundarna, men mår inge bra psykiskt som det är nu & min stressmage är helt fucked up så jag har ont & är orolig i magen min.

Tar & svullar lite i dålig mat då jag mår dåligt. En Kelloggs Squares, 2 st aracksbollar, 2 st. citronmazariner & en massa edamerost. Krister sover inte här inatt & han ska åka hem i morgon med sin far & syster som hämtar honom på torsdag eftermiddag.

Suttit på datorn resten av kvällen & chatat med folk för att skingra alla tankar om det som hänt under dagen. Krister ringde mig & ville prata lite. Jobbigt allt som varit idag. Jag orkar inte träffa honom innan han åker hem, så hans far & syster får hämta hans saker. Jag har varit ute med hundarna & sedan sovit. Slocknade så fort jag hade lagt huvudet på kudden då jag var så himla trött. ZzzZZzz...

2 kommentarer:

 1. Tänker på dig och hoppas att du till slut hittar hem, klart att man måste försöka att hitta sig själv innan man delar sig med nån annan.
  Skickar styrka, hoppas att det inte var nåt jättejobbigt du inte kan skriva om.

  Gillar klippet med hundarna, jag älskar att se glada hundar på språng och dina är både lyckliga och supersöta!!!!

  KRamar i massor från Karin

  SvaraRadera
 2. Tack Karin Du är en bra vän!

  Kramar i massor...

  SvaraRadera