lördag 14 maj 2011

Fredag...Konstig dröm & bara softat idag.

Drömde att jag var på en drag & gayklubb. Där jag skulle vara en dålig sminkad drag i en allt för stor klänning & högklackat, men allt var ju inte riktigt sant & alla dragqueens som kom fram undrade varför jag fortfarande hade skäggstubb & ingen peruk för. Kunde ju inte säga något skulle ju vara kvällens show.nr. Där jag sedan skulle dansa i bara underkläder & högklackat, men det mest irroniska i allt dett är att man tjejkompis Ulrikas mor...skulle vara klubbvärdinna.

Hey Boy, Hey Girl....Do you wanna give it ago? Någon låt som jag skulle dansa till.

Efter att ha gett djuren mat så vart det att gå ut i det lite tråkiga & gråa vädret ute. Inge kul väder & det är sådär kylslaget i luften, så man ryser. Inte det vårväder man vill ha.

Efter att ha kommit in...så Blogger har tydligen problem med sina servrar Jaja...får blogga senare då, men var då inte fel med någon bugg på min blogg utan med hela blogger server som det var något fel på. Jag har lagt in bilder på facebook, sitter även på qruiser & MSN.

Mår dåligt psykiskt idag & jag vill bara ibland skrika, men ska ut med hundarna nu nu istället i det astråkiga vädret.

När jag kom in vart det att fixa något att äta så vart att laga något snabbt, snabbmakaroner & stekt falukorv med ketchup. Drack apelsinjuice till.

Sedan bara legat & vilat en stund. Varför så trött för?? Men efter det tagit tog jag en värmande dusch då jag var lite kylslagen & frös lite om kroppen.

Vart att äta lite mer. Vart en tomatsallad på 2 st. skivade tomater, 1 st. liten hackad gul lök, lite hackad purjolök, balsamico, olivolja, salt, peppar, strösocker & sedan några bitar mörk choklad med hallon smak.

Kollat lite på hemnet.se på olika stugor & gårdar i Dalarna. Mycket upp emot Mora & Rättvik, men även längre upp i fjälltrakten som Idre & upp emot Sälen till.

Pratat med en av mina bästa vänner Camilo Alexander i någon timme & ca 30 minuter med Lia. Sms:at en massa med Johan.

Suttit & chatat med folk...sutttit på facebook, qruiser, MSN & tagged m.m. Pratade med Johan i mobilen. Han är verkligen jätte trevlig & mysig, får se om vi ska träffas eller inte, men met lutar det emot att vi kommer att träffas senare.

Jag ska nu ge mig in i drömmarna värld & saknar norrskenet från när jag bodde i Kiruna, drömmer ganska ofta om det, även om denna natts dröm var oerhört konstig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar