fredag 20 maj 2011

Torsdag...Soft dag! Huvudvärk, vila & träna. Fantasyfilmer & Avatar.

Soft...sovmorgon lite längre idag. Jag passade även sedan på att boka tvätt tid samtidigt som jag skulle gå en morgonpromenad med hundarna en sväng i skogen.

Chatat lite med folk & settat på facebook, fixade även med bloggen min. Pratat med farmor & med Johan i mobilen.

Men efter att ha bloggat & varit ut med hundarna igen på lunchpromenaden vart det att ta & vila en stund då jag har lite huvudvärk.

Ätit...3 st. dubbelmackor med pepparrot & kaviar i. Musli med en massa olika frö & spannmål i & några körsbärstomater.

Kolla film efter jag vilat. The Sorcerer's Apprentice. (Trollkarlens Lärling) Fantasyfilm. Detta är den gamla variationen, fast ni som hänger med i filmvärlden vet säkert att det kommit en nyare där Nicolas Cage spelar trollkarlen.

Ätit lite glass "Swipper", dadlar & druckit tropisk frukt läsk.

Kolla en till film...The Fairy King of Ar (Älvornas Kung). Fantasy film. En lite B- film, men kul att se ändå.

Kolla ännu en film. Bridge To Terabithia. Fantasyfilm om en pojke & en flicka som hittar på sin egen fantasivärld. En riktigt tårdrypande film då den är oerhört sorglig & fin.

Jag har haft lite egentid & tränat min Bikram Yoga, Mediterat & vilat...Efter att ha vilat, så har jag varit ut med hundarna på en kvällspromenad.

Jag hittade en kul sida Avaterat mig själv. Har sett andra göra det men inte vetat vart man gör det, men nu vet jag. http://www.avatarizeyourself.com/

Sidan är dock på tyska. Kannst du Deutsch lesen eller så kan du ju alltid använda ett översättningsprogram för att trycka dig framåt.

Sitter på nätet bara & softar & lyssna på musik på Spotify. På artisterna Salem al Fakir & Jason Castro.

Var ut med hundarna & Nej nu ska jag till att sova ska drömma mig bort. ZZzZzzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar