söndag 19 juni 2011

Fredag...Soft & Dejt. & Lördag...Soft på dagen, men dålig kväll.

FREDAG...

Soft morgon med hundarna & efter att gett djuren mat vart det dags att gå ut med hundarna i det. Ja, vad ska man säga? Rent utsagt konstiga vädret...

Ja det regnar & är sol om vart annat. Superjobbigt...men jaja...får väl gå ändå för hundarna måste ju ut under dagen. Sova lite extra & sedan ska jag ta tag lite i datorn.

Suttit & fixat med mina bilder för det blogginlägg jag skall lägga in under dagen. Det blogginlägg ni ska kunna läsa & njuta av att se vad jag gör på dagarna. Min kära lilla dagboksblogg.

Först ska jag ut med hundarna igen i det ostadiga vädret som gjorde att både jag & hundarna vart blöta & kalla så vart att torka av sig när vi kom in, men ska sätta mig vid datorn igen.

Nu ta tag i att lägga in blogginlägget som jag själv njuter av att få lägga in & gläds över att ni som läsare vill läsa. Bloggen tar kanske ganska mycket tid, men jag vill nu inte vara utan den, även om det ibland blir jobbigt om jag har mycket att skriva om.

Pratat med Per & vi har bestämt att han ska komma hit från Stockholm på date hos mig. Vi ska bara umgås & så får vi se hur det blir??

Frukost...Mackor den dubbla var med dillkaviar i, dom andra med ruccolasallad & champinjoner. Självklart smör på dom med. 1 sit. sharonfrukt, 1 st. päron, 1 st nektarin & 1 st. passionsfrukt.

Jag ska ta & dammsuga lite innan han kommer för att det var lite smutsigt på golvet i köket mest då katterna hade lyckats välta en blomkruka med en växt i & självklart med jord i krukan för någon dag sedan & jag tog bort det mesta, men var den del kvar. Jag kanske lite lat, men det skiter jag blanka fan i, då får jag vara det. Tog ju upp det nu med dammsugaren, så ingen skada skedd.

Satt på nätet & chatade & kolla mail & annat. Pratade även lite mer med Per som kommer hit ikväll & stannar tills i morgon. Han ska åka från jobbet, hem & sedan hitåt, men det kom att ta ett tag då det hade hänt en olycka på vägen när han körde hitåt.

Jag tog mig ett glas rödvin, det sista jag hade i boxen med Umbala vin. Lite nervös av att Per ska komma. Har ju inte så bra erfarenhet av killar tyvärr.

Jag tar mig en promenad medans jag väntar på att han ska ta & komma & för att hundarna behövde gå ut. Är riktigt kallt & ruggigt väder ute. Inte alls det väder man vill ha.

På söndag ska pappa, pappa's fru, farmor, syrran & brorsan komma.

Efter att ha väntat ett tag kom han & vi skulle bli att umgås, trivas, vara lite flörtiga, prata en massa & vi ska ta & dricka lite vin & jag ska göra mat till oss.

Per har med sig ett vin som visade sig vara riktigt gott L DR. Riesling. Drack ett glas & gav mig sedan på maten.

Det vart middag på örtmarinerad kyckling, kokt ris med riven Manchego ost & en sallad på ruccola, bladspenat, sockerärtor, rädisor & gurka, kryddad med olivolja, balsamico, manchego osten, flingsalt & peppar.

Vi bestämde oss för att sätta oss & kolla på lite komedi & det vart att kolla på SALLY. En svensk komediserie.

Var sedan ute tillsammans med mina älskade hundar. Så himla skön promenad tillsammans & vi bara pratade med varandra. Blev att visa sig bli en bra dejt.

Jag kollade även lite på nätet, lite snabbt innan det vart dags att ta & sova. Var ganska sent. Var facebook jag kollade på en snabbis, så innan vi la oss & pratade & sedan sov.

........ZZzZZzZzZzZzzz........


LÖRDAG...

En ny morgon. Det är lördag morgon & vi sov lite längre, men sedan vart det att gå upp & gå sig en skön promenad med hundarna under morgonen. Solen skiner till skillnad från fredagens konstiga väder.

Efter att vi gått våran promenad, så vart det att göra frukost...olika mackor med ruccola, leverpastej, gurka, dillkaviar m.m.

Riktigt gott & självklart vart det en varsin kopp med kaffe med innan vi ska åka in till stan för att shopa lite.

Vart först att ta sig en dusch & fixa i ordning sig, styla håret, välja kläder & så innan vi ska åka med Pers bil in till stan.

Vi pakerade bilen på söder i stan & gick sedan till Åhlens där Per skulle köpa en liten present. Köpa en present till broderns, 6 åriga dotter som fyller år & jag hittade en jätte söt klänning, top, halsband & armband som Per tyckte var söta & som säkert skulle passa perfekt. Så han litade på min smak & köpte dom.

Sedan var vi runt på en massa affärer för att hitta en snygg & slimmad modell av skjorta till Per. Vi hittade en riktigt snygg vit med röda detaljer på, men hade varit ute efter mest en rosa, men denna var riktigt snygg & jag som såg den åt honom. Han ska ha den till sin J.Lindberg ljusgrå & smårandiga kostym. Kom inte ihåg vilket märke det var, men var en märkesskjorta som var på 50% REA kostade nu ca 450 kr..

Vi kände att vi var tvungna att äta lite nu, så vi tog & gick på Pizza Hut & åt ur deras Pizza & Tacobuffe. Gott gott, men min mage vart lite ledsen på kvällen, för mycket laktos.

Han skjutsade hem mig & var sedan tvungen att åka hemåt emot Sthlm för att han skulle fira sin brorsdotter & sin bror som fyllt år.

Jag gick ut med hundarna på en gång när jag kom hem, sedan vart det att ta & softa. Tyckte att det var en lyckad dejthelg.

Soft hemma kollar på lite snygga killar på nätet. Jag kanske inte sagt det men gillar faktiskt killar med halvlång till långt hår. Kan vara riktigt snyggt. Denna kille är ju riktigt snygg & lite alvlik typ som Legolas i Sagan om Ringen. Sitter även på facebook, tagged, qruiser, MSN, gayromeo, emailen m.fl. ställen.

Kollade lite på TV på faktiskt en av min farmors favoritserier. The Adventures of Merlin.

Vet inte vad det är men jag känner mig nere. Kollar på några avsnitt av den underbara Svenska komediserien SALLY.

Ut en sväng med hundarna & sedan vart det att igen sätta sig på datorn & lyssna på musik & chata lite ed folk. Vet inte vad det är men känner mig nere.

Lyssnar på musik på Spotify, måste bli på lite bättre humör. Enrique Iglesias, David Guetta, Rihanna, Brooke Hogan, Robyn, Fredrik Kempe, Ola & Cher m.fl.

Mår pyton. Vet fan själv?? Vill skrika, vill sjunga, vill vråla, vill hoppa & dunsa i golvet. Vill bara att något ska hända i mitt liv, så att jag kan få en förändring. Känns som om mitt liv står så jävla stilla.

Vill ha mer pengar. De som säger att man inte blir lycklig av pengar har aldrig testat på att leva "fattigt/snålt"..Sanningens ord. För det är det mest korkade ordspråket jag hört att "Man inte blir lycklig av pengar". Klart i helvetet man blir lycklig av att ha pengar.

Chatat bla. massa med Camilo Alexander. Han fick mig lite gladare.

Chatat även med Pernilla som fick mig att tänka på en massa saker & bla på att man kanske ska kunna söka utbildningfonder. Berättade bla om om 12 års psykisk & fysisk mobbning varje dag, misshandlad flera gånger, bla av ett nu ex med. sexuellt utnyttjad, knivskuren, drogmissbruk, förlorade min fästman 2 veckor innan vårat bröllop, blivit felmedicinerad under flera år så jag har massa minnesluckor under flera år, jag höll på att dö i en bilolycka, legat på sjukhus för överdos 2 gånger...Blivit felbehandlad av sjukhus & psykiatrin, så länge att jag tappat all tro på allt sånt. Även av andra myndigheter som socialen & så med. Jag förlorade även min älskade pojkvän som jag hade Kiruna. Jag tänker på honom varje dag. Han finns i livet, men lever med en annan man nu. Älskar honom fortfarande & kommer alltid att göra. Ja jag kan skriva hur mycket som helst, men gör inte saken bättre.

Mer musik...Demet Akalin, Tarkan, Ani Lorak, Setab Erener, Ricky Martin, Arash, Marija Serifovic, Sakis Rouvas & Ozan Dogülu.

Ut med hundarna på sista promenaden för natten & ska sedan softa bara framför datorn, behöver skingra tankarna & lyssnar lite på musik.

Artister som Jennifer Lopez, Mustafa Sandal, Shakira, Kat Deluna & Ruslana m.fl.

Efter att ha suttit några timmar till vart det dags att försöka att sova lite grann. ZZzZzZzzz...

1 kommentar:

  1. Vad du skriver bra Jonas:) Kram till dig och lycka till med Per ;) Fortsättning följer eller??? Annica H

    SvaraRadera