fredag 17 juni 2011

Torsdag soft. Umgås med Krister innan han åker hem & sedan med Lia lite.

Dagen igår, min födelsedag. Något jag glömde berätta är att jag fick över 200 Grattis önskningar genom facebook, qruiser, sms, mms, telefonsamtal m.m.

Min farmor Veronika & älskade kompisen Philip ringde bla & dom sjöng födelsedagssånger för mig. Så himla gulligt. Farmor sjunger varje år, men vart lite paff, men oerhört glad av att Philip sjöng för mig. Han är sångare & hans röst så mysig & len att lyssna på.

Sov lite längre idag så vart lite senare att gå ut med hundarna ungefär vid 11.00, men hundarna hade sköt sig & sovit med oss hela natten. Jag gick själv en promenad med hundarna på morgonen medan Krister fortfarande sov.

Efter att ha kommit in vart det att sätta sig på datorn min för att ja bara kolla facebook, emailen & lite annat som man ville kolla på nätet. Efter en stund kom Krister upp då Tingeling ville att han skulle komma upp så hoppade hon upp i sängen & hoppade på honom.

Ja, hon hade under gårdagen lagt sig i hans knä på en gång & det gör hon inte med främlingar, men hon har ju träffat honom som valp & minns honom. Hon är ju så charmig & söt verkligen & en supersöt & mysig hund. Hon har så många egenheter som hon är ensam om, men hon lär sig en hel del bra egenskaper av Lucky, vilket är jätte bra.

Vi bestämde oss för att jag skulle gå till Willy:s för att jag skulle handla & han skulle kunna hjälpa mig att få hem det jag köpt, men tog även med mig min cykel som jag kan hänga & sätta varorna på. Jag köpte hem massor av mat. Olika grönsaker & frukter som nektariner, avokado, ruccolasallad, bladspenat, bananer, päron, sharonfrukt, passionsfrukt m.m. Bröd, gräddfil, ostar, mineralvatten, kaviar, päronsoda, hundmat, kyckling & godis m.m.

Ja som tur var så hade jag ju cykel med mig för jag handlade för 740 kr. Så det var en hel del att ta med hemåt. Köpte för en del av dom presentpengar jag fått.

Efter att jag kommit hem & packat in sakerna vart det en snabb vända ut med hundarna & sedan så vart det att börja göra mat.

Äta...Bladspenat & Ruccolasallad med en varsin skivad tomat, gurka & champinjoner. Kryddade med olivolja, balsamico, salt, peppar & vitlökspeppar. Skivad Galiamelon på sidan med.

Vart även en banan & några nektariner att äta som lite efterrätt.

Sitter lite på internet & Krister ska kolla när bussen ska gå inåt stan då han ska åka med den in till stan & sedan med tåget hemåt. Bussen går 18.30 & tåget 19.00.

Vi pratade lite även om att han antagligen ska flytta till Örebro & börja plugga här till hösten.

Innan jag ska vinka av honom vid bussen ska vi dricka en varsin kopp kaffe som jag bryggde i min moccabryggare & sedan med har jag hällt upp dom i höga kaffemuggar med kakao, lite socker & laktosfri mjölk i & toppat med lite kanel.

Gott gott & väldigt enkelt att göra & går snabbt att göra med.

Jag skickade med honom lite frukt när han skulle åka hemåt i så många timmar. 1 st. banan, 2 st. päron & 1 st. nektarin, så han kan äta något mellanmål då han ska åka hem.

Jag tog med cykeln & vi gick ut för att vänta på bussen. Han var glad att han kunde komma ner & jag var glad med att han kommit. Jag vill ju ändå vara hans vän även om vi inte har något förhållande längre & han känner samma sak, även om jag vet att han fortfarande älskar mig.

Jag cyklade sedan till Lia då jag hade glömt lite av dom matvaror som jag köpte i onsdags hos henne i hennes kylskåp. Jag fick då även min Födelsedagspresent som jag inte fick igår.

Trilogibokserien "Sagan om Klanen Otori" Över näktergalens golv, På kudde av gräs & Under lysande måne. Skriven av Lian Hearn.

Pratat lite med Camilo & Per bla. men vi ska se på en serie vi sett alla avsnitt förrut tillsammans av, men bara ett nytt avsnitt nu.

Vi kollade första avsnittet av Andra säsongen av Mis Fits. Sedan ska jag hemåt för att bara softa hemma.

Tar cykeln hemåt, men höll på att glömma smöret & korvarna som jag hade kvar i Lia's kyl så fick springa upp igen efter dom men sedan vart det att cykla hemåt.

När jag kom hem vart det första efter att jag lagt in korvarna & smöret i kylen, så vart det att gå en liten kvällpromenad med hundarna. Börjar bli lite kallt ute & känns som om det kommer att bli regn inatt.

Kvällsmat...2 st. Polarkakor med smör & dillkaviar, 1 st. banan & 1 st. päron.

Självklart var det att bara sitta på nätet sedan & softa. Chata lite med folk. Men det viktigaste jag gjorde var att skapa mina blogginlägg som finns att läsa nu under detta inlägg.

Pratat med Per en sväng i mobilen & satt sedan i några timmar på internet på facebook, qruiser, tagged, emailen & annat innan jag skulle ta sista promenaden med hundarna.

Tar sista kvällspromenaden & det är riktigt kallt ute. Inte alls skönt. Tycker inte hundarna heller & det blir som tidigare sagt nog regn inatt. Sedan ta & sova. ZzZzZzzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar