torsdag 27 oktober 2011

Helkonstig dröm...

Jag var på en "Second hand" butik...där jag hittade massor av fina saker bla. några Buddhor, några andra asiatiska saker. Ja saker som jag skulle köpa, men det som skulle bli en bra dag med fina fynd vart helt absurd sedan. Ja, jag har förresten börjat samla på Buddhor.

Jag där träffar på en förredetta skolkamrat & tjejkompis Kim som var där med min kompis Karin "Mirrara" som vilket i sig är helt absurt då dom INTE ALLS känner varandra. Jag träffade även på min kompis Lia som var där med & på något sätt så var dom alla lite nochalanta emot mig. Vet INTE hur jag ska tolka det??

Men det är även jätte konstigt för är fler personer som är med som jag är bekanta med eller kompisar med barndomskompisen Emelie, hennes ena syster, några från "Myrorna" & "Bra & Begagnat" som jobbade i butiken med.

Jag ska gå till kassan men ångrar mig i sista sekunden när jag står vid kassan, så går & kollar på lite mer saker, men sedan blir jag visad åt sidan av några ur personalen som säger att nån av dom säger sig ha sett att jag hade detta paket med smålampor på 4 st. lampor, men nu så låg det på en hylla med bara 2 st. lampor kvar & dom anklagade mig för att ha stulit dom andra två lamporna. Ingen hade sett mig ta lamporna, men nu var ju 2 st. borta. Skulle dom statuera ett exempel hur det kan gå om man stal något eller? Ja, jag sa t.o.m. att dom kan visitera mig & jag kan tömma mina fickor för att bevisa att jag inte stulit dom, men det var det ingen som lyssnade på. Dom skulle t.o.m. ringa till polisen. Var bla min kompis Emelie's syster som ville anmäla mig, Emelie satt & tröstade mig för hon trodde inte jag gjort det. Helt sjuk dröm! Ja, Hallå det var ju inte jag som hade stulit dom & hade ALDRIG lagt i några lampor i min korg.

Hur ska man tolka denna dröm??

Jag funderar på om det har med att kanske söka kontakt med Kim, Karin "Mirrara", Lia & Emelie?? För jag stjäl inget! Ja helkonstig dröm i allafall. Annars vet jag inte hur jag ska tolka den?? Någon som vet??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar