onsdag 9 november 2011

Höst, Dröm, Kanske förälskad??, Böcker, Äta & Film m.m.

Måndag...Det är verklig höstväder ute där det är dimma & kallt om vartannat med sol & skön väder under hösten som det är. Just denna dag är det grått & trist väder ute. Jag har mest tagit det lugnt hela dagen & det har varit en ganska bra dag fast väldigt trött med, men det hände en del saker senare under dagen som gjorde mig riktigt arg.

Drömde en härlig dröm...Ja, jag drömde om en sandstrand där jag gick & vandrade i den mjuk sanden. Himlen skiner blå med några vita moln. Jag kollade ut över horisonten, utöver det vackra vattnet som slog in emot stranden. Rätt som det är så uppenbarar sig något av den vackraste häst jag någonsin sett. En vit färg över den renaste kroppen i den mest vackra skepnaden. Där var även en vit fågel, hägerliknande fågel som vandrade över sanden i jakt på föda i vattenbrynet & den våta sanden. Hästen rörde sig emot mig & travar sedan vid min sida bara för att visa upp sig & vara ett med mig sida vid sida.

Vet inte hur jag ska tolka den?? men den var oerhört vacker vill jag säga.

Jag har mest tagit det lugnt under dagen, suttit på nätet & skrivit under dagen. Har börjat att chata med en verkligen supermysig kille som det visat sig att mitt hjärta börjar slå extra mycket för då vi pratar med varandra.

Vet inte vad det är som gör det, men det känns verkligen bara helt rätt att prata med honom. Han är verkligen supergullig & han får det att pirra & kittla i hela min mage oerhört mycket. Ja som om jag har fjärilar i magen. Har inte kännt så här på väldigt länge, vilket är helgalet, då vi inte ens träffat varandra än, men vi har även pratat med varandra i mobilen & det känns jätte bra. Kan man vara smått förälskad i någon man inte träffat??

Jag har även idag fått mina böcker om Alpackor som jag har beställt från Adlibris. Sedan har telefonen gått varm hela dagen med sms, samtal med folk & så, så inte hunnit läsa så mycket i dom mer än kollat bara lite i dom, men det blir att lusläsa dom 4 st. faktaböckerna senare.

Men det har även hänt en del...som gjorde att jag vart riktigt förrbannad på en person som jag trodde lyssnade på mig om det jag hade sakt till honom, men som INTE alls lyssnat på vad jag känner & INTE känner. Ja ett av mina ex-pojkvänner som jag sagt åt flera gånger att jag inte vill bli tillsammans med han igen, men han lyssnar inte.

Annars har jag bara resten av kvällen pratat & sms:at med den söta grabben jag gillar. Han får mitt hjärta att slå extra mycket faktiskt & som tidigare sagt så ger han mig verkligen fjärilar i min lilla mage. Ja små fjärilar som fladdrar runt kors & tvärs i min mage.

Tisdag...Jag har idag haft den väldigt lugnt & soft, solen skiner ute & jag har en massa energi, så det blir att ta mig en underbar cykeltur på ca 1,5 mil & sedan ta en liten tur in till stan för att shopa lite secondhand böcker. Vart flera olika böcker av väldigt olika typer. (Bild nedan) En bok om Dinosaurier, ja ni läste rätt gillar sånt, fantasyserier, skräckserie i vampyr & varulvsanda, konst, tarot, fabler, samurajer, reseskildring i livet & Indien. Hittade även en billig huvudkliare på Lagerhouse för bara 19 kr. Dom är jätte sköna att massera huvudet med. Fanns i svart, ljusgrönt, knallrosa & silver.

Jag var även på Saigon & åt en riktigt stark & god "Biff Szechuan", även ätit en stor hamburgare med massa ost på Mc'Donald's & på kvällen en massa salt & vinägerchips med en härlig dip. Kanske inte världens bästa mat, men jag börjar äntligen att äta mera. Jag äter oftast mera nu under dagarna vilket är jätte skönt.

Njutit av att bara tagit det lugnt & skönt hemma efter att ha umgåtts lite med Lia & kolalt igenom om vi kanske ska se någon film på onsdag. Umgicks några timmar efter att jag cyklat & varit på stan & sedan vart det hemåt, hämta hundar & bara vara hemma efter det & chatat med killen på MSN jag är intresserad av nästan hela natten...

Onsdag...Dagen började med att tänka på den kille jag har fått upp ögonen för. Han får det verkligen att pirra i min mage. Mitt hjärta är dock väldigt trasigt & trött på att bli sårad sedan tidigare, så jag hoppas att han är den äkta person han vill framstå sig att vara & som jag tror han är. Han är verkligen en Underbar kille som jag hoppas på att få lära känna ännu mer & ja kanske t.o.m. blir riktigt kär i.

Kollat lite film idag...bla. en film "No Reservations" hemma & sedan även 2 st. filmer hos Lia, "Hanna" & nyaste "X-men. First Class". där jag även ätit en massa chips, rostad mas & druckit mineralvatten med smal av jordgubbar & lime.

Resten av kvällen blir det att softa, kolla på TV som "Halvåtta hos mig", "Bonde Söker Fru" m.m. Ja njuta av att bara vara & njuta av dom mysiga programmen på TV som gör mig avslappnad & tänka på mina egna drömmar & visoner om framtiden & livet.

1 kommentar:

  1. Låter bra att du börjat äta mer. Ja den kärleken, ett tecken på att du mår bättre då du känner så :-) Kram faster C.

    SvaraRadera