söndag 20 november 2011

Ja...lite som hänt senaste tiden...

Hösten fortsätter att vara ute...Det har varit några riktigt kalla dagar med frost, men även andra dagar som varit riktigt milda med solen som värmer en i ansiktet.

Jag, hundarna & katterna njuter av soldagarna & dom andra dagarna ligger vi mest & vilar även om det blir promenader & sedan cykla för mig.

Hundarna njuter av solen när vi är ute & jag med, katterna njuter av solen när den lyser in på fönsterbrädan där dom ligger & solar sig.

Jag njuter en hel del av kryddiga tesorter & dricker oftast 1- 2 st. kannor med varmt te varje dag. Dels för att jag är ganska frusen av mig, vilket är jätte konstigt för förrut frös jag aldrig, nu fryser jag nästan jämnt om jag inte är ordentligt påklädd. Sedan är värmen dålig i min lägenhet även om elementen är fullt pådragna nu. Ja så att dricka varma drycker som te & glögg värmen min då frusna kropp & djuren ligger gärna nära hos mig, i någon fleecefilt, i sängen under täcket, ett längst ner i gardinen som ligger på golvet med elementet brevid sig där katterna gärna ligger. Invigde även min tekanna, (Kan ses ovan) designad av Jade Jagger med.

Jag & hundarna är även ute i hösten. Går ordentligt långa promenader när det inte är dåligt väder då blir det kortare. Ja fast hösten är en väldigt mysig årstid med all dess färgsprackande kaskad av eldiga färger. Mina hundar & katter mår för övrigt väldigt bra & njuter av livet för fullt.

Gillar dom flesta årstiderna för olika anledningar. Hösten för dess sprackande färger & att man gärna tar & myser till lite extra då. Tid för att läsa dom där bäckerna som man inte tagit sig tid att läsa påsommaren. Vintern för det vita snölandskapet, mysfaktor & alla vackra iskristaller. Våren för blommorna som krokusar som spirar upp genom gräs & mylla, men björkpollerna är jag gärna utan då jag är pollenallergiker. Sommaren för värmen, solen, bad, grilla, lättklädda människor & att själv få vara lätt klädd & för min födelsedag den 15 juni.

Ja ingen kan väl ha missat att jag gillar böcker. Ja böcker av en massa olika slag, men läser mest Fantasy, Äventyr, Science- Fiction, Livsåskande, Andliga, Rena fakta böcker om djur, natur, konst, inredning m.m.

Tycker att nya böcker blivit så dyra. Jag köper ofta böcker på secondhand butiker som Myrorna, Bra & Begagnat, Röda Korset, Udda Saker m.fl. ställen. Fast visst händer det att jag beställer böcker från Adlibris med som har bra priser på sina böcker & gratis frakt.

Tar mig ofta en cykeltur & njuter av det så länge jag kan innan snön kommer. Jag använder ofta cykeln när jag handlar mat eller annat att avbelasta på den istället för påmin kropp. Jag vill förresten inte cykla helst i snön då jag åkt omkull en del gånger & slagit mig regällt blå. Så cykeln får åka in på vintern & då får jag använda apostlahästarna (benen) eller bussen.

Ni kan säkert inte heller missat att jag ofta sitter på hemnet.se för att kolla på hus. Ja, jag drömmer ju om att en dag få ett eget hus med eller utan en man där jag kan ha mina djur jag drömmer om att ha; hästar, alpackor, hundar, katter & höns m.m.

Jag sitter ju även ofta & kollar på Alpackor. Ett djur som jag bestämt att i framtiden ska jag bara ha dessa djur- Djur som jag vill föda upp för ull & liv. Kunna använda till att sticka till egna saker & andra. Det skulle göra att jag skulle ha en extra inkomst förrutom det andra jag vill syssla med i livet.

Internet är ett ganska skönt tidsfördriv förrutom att läsa när det är grått & kallt ute. Jag sitter ofta på olika sidor som hemnet, blocket, tradera, facebook, gayromeo, qruiser, alternativ, hästnet & olika hemsidor m.m. Oftast sitter jag på såna sidor där jag slipper vara social med folk utan jag bara kollar på en massa trevliga & fina saker som kan spinna igång mina idéer, drömmar, djur & mycket spännande saker som förgyller min dag.

Har blivit att dricka en hel del glögg med bla. "Dufvenkrooks" smaksatta glögger, men även andra glögger. Jag har druckit en med hjortron som är riktigt god, en med blåbär & en med saffran. Jag har numera köpt hem mer glögg. Dom somjag druckit upp har stått sedan förra året. Dom jag köpt nu är en Hjortron & en med Chili/Choklad som är supergoda.

Läst förrutom böcker en hel del Inredningstidingar som jag har hemma. Alla möjliga inrednings & livsstilstidningar som är av olika typ från moderna som "Hus & Hem" till den mer typ av gamla inredningar i "Gods & Gårdar".

Ska även skriva lite om det som hänt med den kille jag blivit intresserad av. Jag är fortfarande intresserad av honom & han av mig med, men vi ska ta det lugnt för vill inte rusa in i något så att jag blir bränd & sårad som jag blivit så många gånger förrut, men även för att hans morfar ganska nyligen dött.

Ja, jag har verkligen INTE haft så tur med kärleken utan blivit sårad oerhört många gånger av killar som bara tänkt med kuken & rent utsagt bara ljugit en massa för en. Lögner är bland det värsta jag vet & otrohet med som dom flesta killar jag varit tillsammans med har varit emot mig. Kan man INTE hålla kuken i byxorna ska man fan INTE lova en annan person trohet.

Sett dom 2 st. sista Filmerna med "Harry Potter & Dödsrelikerna". Dom var riktigt bra, men lite sorgsna. Fast alla filmerna är ju verkligen jätte bra.

Även lyssnat en hel del på musik med Katy Perry & Adam Lambert. ♥ ♥ Kanske inte vad dom flesta lyssnar på men vem fasiken bryr sig i det! Hehehe...jag gillar att vara udda ifrån dom flesta andra gråa människor i vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar