fredag 16 december 2011

TINGELINGS FÖDELSEDAG!!

GRATTIS TINGELING PÅ FÖDELSEDAGEN!

Det är ingen vanlig dag idag. Min lilla snöflinga, solstråle, vildbassing, snuttegullet, vildvittra till trollunge & add barn. Ja min söta & sjövilda lilla hund Tingeling fyller idag 1 år.

Ja hon är verkligen en speciell personlighet. Har blivit riktigt kaxig, tuff, busig, tonåring, retar katterna så hon ibland åker på däng, men det är endast för att hon är för hårdhänt när hon leker. Annars busar hon med oftast Jinx & turas om att jaga varandra, busar ibland med Lucky med & är en hussesjuk hund som jämnt vill ligga hos husse & sova annars när hon inte busar runt.

Ja hon är verkligen en supermysig, men super busig liten tjej. Jag är så glad att jag har henne i mitt liv & det känns som om att min "lilla familj" är fulländad i det liv jag lever nu. Tack Anne-Sofie R. C. för att jag fick köpa henne. GRATTIS till hennes kullsyskon med.

Puss & Kram till min lilla Sötnos som ska få leverpastej & lite tuggleksaker idag till present. Sedan vet jag att hon kommer att få fler saker av andra personer.

2 kommentarer:

  1. Grattis till henne, ska bli kul att ses i jul. Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, det ska bli mysigt att träffas i Jul min älskade faster. Kram Jonas

    SvaraRadera