söndag 22 januari 2012

Fredag & Lördag...Psykologisk utredning, Dag på stan, Chinese Crested Hundträff & Feber...

Jag har kännt mig så utarbetad & trött senaste tiden. Stress påverkar mig något fruktansvärt mycket & till det dåliga. Den gör faktiskt att jag blir sjuk.

Fredag...Jag ska börja min Utredning för Manodepressivitet eller annan psykisk sjukdom. Ska bli jätte skönt att få börja utredningen & jag skulle vara där redan kl. 08.30. Sov dock dåligt hela natten med bara ca 4 timmars sömn, men idag ska jag få äntligen göra min utredning. Vilket känns fantastiskt bra!

Efter att ha varit på utredningen, kände jag mig bara fantastiskt lättad. Gick på Myrorna & träffade där upp Krister. Vi kom att gå på stan på flera ställen som Myrorna först tillsammans, Röda Korset, Åhlens, Indiska m.m. Jag köpte second hand böcker med bla. Pierre et Gilles fotografier, en bok om Smoothies, en bok om häxkonster & Sabriel m.m. Krister köpte på Åhlens...2 st. kuddar (turkos & röd) & lila vattenkokare m.m. Vi köpte både även en varsin termosmugg för att ha te eller kaffe i. Jag lär nog inviga den på Chinese Crested Hundträffen jag ska på lördag.

Vi gick på Coco Thai för att äta av deras buffé. Dom har bla Sushi i sin buffé så det vart att äta en massa Sushi, dricka mineralvatten, dricka en kopp kaffe & lite fruktsallad till efterrätt. Efter att ha gått en lite sväng till på stan åkte jag hem medans Krister skulle möta upp sin morfar på Tågstationen.

Väl hemma tog jag bara det lugnt & ska sitta på nätet & kolla på olika saker bara.

Jag vart bla att sitta & kolla på Alpackor som jag älskar så mycket. Drömmer om den dagen då jag ska kunna få skaffa mig egna djur av dessa fantastiska keliga, mjuka & fantastiskt vackra djuren.

Även suttit & chatat med folk på nätet & bara varit innan jag skulle ta & sova gott i min säng. Då jag var väldigt trött. ZZZzzZzzZzz...

Lördag...& jag ska åka på Chinese Crested Hundträff idag. Kameran ska med för att fota en massa. Jag kommer att få åka med Jeannette K. en ny bekantskap & kanske en framtida vän. Hundarna får sitta i sin nya hundbur som jag köpte för 250 kr på My Dog Hundutställning i Göteborg. Vi ska tillbringa dagen på Frövi Brukshundsklubbs område.

När vi kom fram var det en massa trevliga människor där & fler blev det, bla. Katja som annordnade det mesta, Jeanette G, Jeannette K & hennes ena dotter, Monica N. & hennes trevliga mor, Sara, Annika J, Linda N, Kicki D, Elida & många flera.

Vi började Hundträffen med att gå en tipspromenad med 10 st. frågor som handlade om Chinese Crested hundar som ras, om Kina, import till Sverige av dessa hundar, om Svenska Kennelklubben m.m.

Innan vi sedan skulle sätta oss i Stugan för att fika & gå igenom svaren på Tipspromenaden.

Det var en trevlig stund att sitta & prata bara, umgås, prata hundar, gosa med hundar & så vidare. Jeanette G. Vann första priset & sedan var det flera stycken med 8 av 10 poäng. bla jag. Där fick vi svara på utslagsfrågor. 2 st. Andrapris. Var dock lite orättvisst då jag svarade mitt namn först & fick skricka det igen, men Sara kom in emellan min andra & första gång, men bryr mig inte så mycket om det, men ville bara påpeka det. Svaret var grupp: 9. Sällskapshundar.

Vi ska ta & gå en promenad tillsammans nu allihopa för att hundarna ska få röra på sig ordentligt & vi med för den delen. Förresten är mina hundar minst i storlek alltid på Hundträffarna, även om dom inte är yngst av hundarna. Här utanför Frövi Brukshundsklubb lokaler.

Lucky & med en av dom andra hundarna som luktar & ska ta & kissa lite för att markera att dom varit här. Lucky kissar över dom flesta hundars kiss fast hon är tik. Visar på en ganska stor dominans & bestämdhet & kan med säkerhet säga att hon är en bestämd liten hundfröken.

Tingeling som är hur söt som helst & som dom flesta tycker är helt fantastisk i deras ögon. Hon är verkligen en supersöt tjej tycker dom flesta & ett riktigt litet charmtroll.

Bra att hon får vara med på såna här hundträffar & det är hennes 3:e hundträff. Dom 2 st. tidigare var hon väldigt blyg & ville inte socialicera med dom andra hundarna. Hon är väldigt blyg i början, men det släpper efter ett tag, även om hon är försiktig av sig.

Sara G, Elida, Annika, Linda N, Monica hennes mor & en massa söta hundar som springer runt. Bla. Boss närmast kameran. Så himla fin hane.

Det socialiserades & Linda N. med sina hundar visade lite "Weightpulling" som hon tränar med sina hundar & andra fick testa detta med på deras hundar.

Katja & bla. Elida med med deras hundar & några andra hundar med på marken som springer runt. Vi brukar räkna hundar på träffarna, men denna gång vart det inte räknat något då det var så himla många hundar. Kanske ett nytt rekord??!

En av dom snyggaste hanarna "Boss". Han är verkligen en supersnygg hane i mina ögon. En riktigt snygg liten Chinese Crested hane.

Alexandra med bla sina hundar & en hel del andra hundar. Kollar man längst till vänster på bilden står Lucky där med & kollar runt. Bra träning för henne med att vara med andra hundar.

Nu bär det iväg på promenad & min lilla Sötnos Tingeling står & kollar hitåt & väntar på att husse ska komma. Jag vet att jag kan ha dom lösa utan att dom springer bort. Har t.o.m. kunnat ha dom lösa när dom löper utan att dom springer iväg, men det är för att dom vet att husse är den som bestämmer.

Alexandra, Sara, Jeanette som väntar in oss, Elida & flera av dom söta & fina hundar som var med.

Jag kommer husse, jag kommer! Finns ju så mycket roligt att kolla på, lukta på andra hundar & andra saker att lukta på.

Verkligen superfin miljö med en massa vackra omgivningar där vi promenerade. Fantastiskt vackert, men väldigt kallt, då jag frös om fingrarna fast jag hade vantar på mig & långkalsonger under mina jeans.

Tripp, trapp, tripp, trapp från både skor & en massa små tassar som gick över rötter, små stenar, barr, löv & en del snö & is på sina platser.

Väldigt vackert här vi ängen/åkern, men det blåste väldigt mycket där vi gick precis här. Väldigt mycket, men var ändå en väldigt mysig & härlig promenad.

Här syns bla Jeanette G. hund Andros som är ganska kär i Tingeling, Tingeling, Lucky & några fler hundar.

Dom är så himla söta när dom springer & går där, men det blir nog kallt på deras tassar efter en stund.

Några hundar som känner varandra sedan ganska länge tillbaka. Tonic, Andros, Lucky & Tingeling.

Tingeling så himla söt som vanligt. Hon är verkligen en supersöt lite tjej, vilket ni kan se både ovan & nedanför denna text.

Efter att vi gått promenaden, börjar folk att droppa av & åka hem, men vi var några stycken som var kvar & socialiserade lite mer innan vi ska ta & åka hem. Har varit kul att vara på Chinese Crested Hundträff, men ska bli skönt att komma hem sedan & bara softa i soffan.

Vi beger oss hemåt & jag åker med Jeannette k. & hennes dotter hemåt igen. Snällt av dom plocka upp mig så jag fick åka med på träffen då jag skulle åkt med Hannele, hennes gubbe, hundar, Elisbeth & hennes hund Nisse, men dom kom tyvärr inte, vilket var tråkigt, men blir väl en annan gång.

Bytte mobil.nr. med Jeannette & får se om jag kanske en dag ska gå & hälsa på dom en sväng någon dag. Jag & hundarna. Väl hemma var jag väldigt trött, så ska det väldigt lugnt.

Väl hemma tog jag det bara lugnt, jag ska bara softa & kolla nätet, dricka te, äta lite Thai inspirerad fiskgryta & sedan kände jag mig väldigt frusen & konstig i kroppen.

& tog sedan febertermometern. Det visade att jag hade 38'C & sedan senare på kvällen vart det att den gick upp ännu mer till 38,2'C. Får se om den går ner till Söndag, men tvivlar på det. Sedan var det soft bara resten av kvällen & ta & sova tidigt. ZzZZzZzz...Tur att jag hade hundarna när jag skulle sova. För var väldigt frusen trots långkalsonger, strumpor, t-shirt & dubbla täcken. Hundarna visste nog att husse var sjuk & låg hela natten under täcket för att värma min frusna kropp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar