måndag 23 januari 2012

Söndag...Feber...mellan 38'C upp till 39,2'C...

Söndagen...Jag har verkligen varit superlugnt & jag har mest legat i soffan & halvslumrat. Har druckit flera liter vatten, verkligen mått riktigt pyton & inte kunnat behålla något jag ätit. Utan det har jag spytt upp igen. Inte ens en sallad gick att få i sig. Har dock fått i mig vätska genom vatten & ätit febernedsättande & vitamintabletter.

Jag har haft feber mellan 38'C till 39,2'C under febern sedan lördags kväll, men jag hoppas att den snart ska gå över för mig. Proppar i mig 8 st. tabletter per dag med febernedsättande & förhoppningsviss blir jag snart av med den här skiten.

Mycket vatten, vatten & åter en mycket mer vatten, tabletter & mycket vila för att bli av med det. Jag dricker ca 3 liter varje dag nu när jag är sjuk. Normalt dricker jag ca 1-1,5 liter vatten per dag.

Krister, mitt ex, var här en sväng på dagen & gick ut en längre promenad med hundarna mina då jag inte orkat gå mer än runt typ kvarteret. Lucky & Tingeling gillar honom jätte mycket & går bra med honom, men han var ju ändå en stor del av deras liv i ca 8 månader. Han som även fixade salladen till mig med, men åkte hem sedan, men jag lyckades spy upp den strax efter att han gått.

Ja...men nu ska jag se till att bli frisk bara för vill kunna äta, slippa svettas & frysa om vart annat, slippa hostan, rosslandet i halsen, illamåendet m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar