torsdag 23 februari 2012

Onsdag...Ärrenden på stan, lite secondhand, film & Drama Queens m.m.

Onsdag...Jag måste ta & åka in till stan för att gå på Försörjningsstöd då dom strulade med något papper. Jag var tvungen att lämna in något extra papper som jag aldrig behövt lämna förrut. Blir så trött på dom att dom ska strula nu igen. Fattar dom inte att såna saker gör att mit psykiska mående dalar...

Åkte med Lia in till stan, hon bjussa på bussen, men ska bjuda tillbaka henne när jag fått pengar. Hon tog & gick till sjukhuset för att lämna ett brev som ska in till en läkare där & jag gick till Försörjningsstöd för att kopiera & lämna in dom papper som dom måste ha tydligen. Jag träffade på Elementet (Nicklas) när jag skulle gå där ifrån. Så snackade en sväng under vägen, han skulle sedan hämta sin far på sjukhuset & jag ska gå till Myrorna för att kolla lite & senare möta upp även Lia där.

Var först på Myrorna där jag pratade med gulliga Helena lite & jag köpte böcker. Dom3 st. längst till vänster på bilden. Sedan gick vi till Röda Korset & köpte dom andra böckerna där. Dom har 50% REA på böcker, tidingar, spel & sånt där veckan ut.

Idag startade även den vanliga BOKREA:N på alla ställen där det finns böcker. Jag ska vänta några dagar för att få mer pengar så att jag sedan antagligen med Lia kommer att gå på Bokrean & köpa en hel del böcker.

Vi vart att gå förrbi McDonald's för att äta något innan vi ska åka med bussen hem till Lia för att kolla på en film. Jag vart att äta McChicken & Co. plusmeny & Coca Cola att dricka. Lia tog & åt 3 st. vanliga cheeseburgare med en liten Coca Cola, men hade ju arit för lite för mig så vart en hel meny med plus på för mig.

Väl hemma hos Lia vart att kolla på filmen "Cowboys & Aliens". En Science Fiction & Cowboyfilm. Var ganska okej film, men lite konstig handling!

Efter att ha varit hos henne & sett den vart det att gå hemåt & efter att ha lämnat av allt, så vart det att gå ut & gå med mina älskade hundar. Tur jag hade paraplyet med mig när jag gick hem från Lia & när ja gick ut med hundarna mina.

Jag har chatat & camade med älskade vännen Andreas (Andy) Min söta "lilla" Norrbottenskompis. Tänk vi började att chata när vi var 15 år & fortfarande chatar vi & han är absolut en av mina bästa vänner. Han är verkligen en genomgo kille. Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra & under dom åren vi kännt varandra bara träffat varandra några gånger. Han är verkligen en supersnäll kille & lika mycket estet & i skapartagen som jag gör med att skriva, teckna, måla m.m. Älskar Dig vännen min!

Fixar med bloggen min samtidigt. Ja, jag hade ju inte skrivit på 2 dagar, så ville bli klar med mitt blogginlägg om dom 2 st. senaste dagarna. Även suttit på facebook, gayromeo, MSN & qruiser m.m. & chatat med folk, kollat olika saker folk gör & så.

Ut med hundarna mina en sväng igen. Jäkla regn det är ute & riktigt blöt, men alla snön smälter ju bort nu med, så det är skönt. Känns att det är vår i luften & skönt när den kommer igång. Även om pollensäsongen kommer då med.

Chatat på MSN bla. med Blondin Peter, Auktions Tomas, Norske Ken, Snälla Djurnörden Pernilla, Labinot, Denny, Brasilianska Joao & flera vänner & bekanta. Som det var trevligt att prata med...

men sedan riktiga dramaqueens...Oscar som vart sur över något som en sak som att jag skrev puss på magen. Vart han rosenrasande över & började harkla ur sig att jag var omogen som skrev såna saker & inte fattade att jag han inte är intresserad av mig. Jag är ju inte intresserade av honom något mer än som vän & kan man inte ta ett skämt. Kan mina riktiga vänner gör. Nej, chatat med Christian som jag varit intresserad av, men han fattar mig inte när jag säger att jag inte vet om jag är mogen för ett förhållande som det är nu, men att jag gärna ändå vill träffa honom. Nej, nu blir jag bara trött på allt & alla killar. Alltså varför är gaykillar såna himla dramaqueens??!

Nej...ut snabbt med hundarna igen & sedan ta & sova. ZzZzzZZz...

1 kommentar:

  1. Verkar som du haft en bra och lugn dag. Det var riktigt skoj att prata med dig på msn. :) Kramis

    SvaraRadera