fredag 22 juni 2012

Bloggen min...

Min blogg kommer att ligga på is ett tag. Jag känner att den strular allt för mycket och stressar upp mig allt för mycket i livet.

Ni får ha tålamod, kanske kommer jag tillbaka till bloggen senare och jag hoppas att ni alla kommer att vilja fortsätta att läsa min blogg då, men som sagt nu tar den för mycket tid, stressar upp mig för mycket och krånglar hela tiden m.m.

3 kommentarer:

  1. Hej Jonas,

    Vill börja med att säga, vilket trevligt namn!
    Synd att du gjort uppehåll i bloggandet.

    Jag har själv upplevt samma sak på blogspot. Började blogga hösten 2007 och kände att jag ville förnya mig och bytade därför till WordPress med så många flera funktioner och möjligheter!

    Sen dem 1:e januari 2013 bloggar jag på Inifrånperspektivet med så många flera funktioner och möjligheter :-) Prova, så får du se! Skrivglädjen kommer tillbaka!

    Allt gott och Trevlig Påsk!
    Jonas Plunteman
    www.viljaostyrka.se/blogg

    SvaraRadera
  2. Hej Jonas, Kan du höra av dig till mig när du läser det här?

    Tack på förhand. Anita

    SvaraRadera
  3. Hej Jonas! När man söker på mitt namn, så kommer dina gamla blogginlägg upp:

    ......hon har ingen inkomst överhuvudtaget. Ändå tvekar hon inte att slösa tiotusentals kronor i månaden på märkesklänningar, skor, handväskor och uteliv på Stureplan. Anita, hon är egentligen en vanlig småstadstjej, men sedan hon flyttade till Stockholm för ett halvår sedan har hennes ekonomi spårat ur fullständigt. Eftersom hon är arbetslös har hon ingen inkomst....

    Det stämmer att jag är en småstadstjej men jag har inkomst och jag har inte deltagit i Lyxfällan, det blir väldigt missvisande när t.ex. påtänkta arbetsgivare googlar mig. Jag skulle vara så tacksam om du kunde ta bort det här gamla inlägget. Tack på förhand. MVh Anita

    SvaraRadera