torsdag 7 juni 2012

Onsdag...Lugn dag hemma. Städat lite, data och TV. Sveriges Nationaldag!


Efter att ha njutit lite av det fina vädret på hundpromenaden så har jag satt mig vid min lilla dator och skrivit. Har bloggat...men även suttit på chatsidor som qruiser och facebook. Fanns en hel del att svara på kan jag säga på båda sidorna.


Jag har tagit och ätit lite frukost...Smörgåsar med kaviar och gurka, andra med mozarella och tomater och sedan gräslöks smaksatta riskakor. Druckit iste med mangosmak. Detta som ska komma att bli det enda jag äter under hela dagen.
 
Det är Sveriges Nationaldag och Svenska Flaggans dag idag. Så vet inte om det är någon där ute i Sverige och mina läsare som firar detta. Jag firar inte det som något speciellt.


Jag har försökt att städa lite...mest i köket...men fy vad tråkigt det är. Jag skulle aldrig bli någon bra hemmafru om jag inte hade en städerska som tog hand om att städa i hemmet, medans jag pyntar och fixar. Hehehehe...Nu är jag nog kanske inte så bra hemmafrus material utan vill hålla på med saker jag älskar som matlagning, konst, inredning, hästar och andra djur.
 
Ut med hundarna på en promenad...i skogen, men tro på fan att jag glömde att sätta i batteriet i kameran. Usch jag känner mig ganska off idag, men ändå skönt att jag fick lite renare i köket. Duschat...efter promenaden och sedan kollat på internet på bla. qruiser...
 
"The Three Musketeers ". Amerikansk äventyrsfilm från 1993 som utspelar sig i Frankrike. D'Artagnan är en adelsman som åker till Paris för att, precis som sin far, ta värvning hos kungens musketörer. Där träffar han de tre musketörerna Athos, Portos och Aramis. Tillsammans bestämmer de sig för att förhindra att kungen störtas av den hänsynslöse kardinal Richelieu och hans män. I rollerna: Charlie Sheen, Oliver Platt, Tim Curry, Chris O'Donnell, Kiefer Sutherland. Regi: Stephen Herek.

Qruiser...en hel del timmar under dagen...och senare även in på MSN och Skype för att snabbchata med folk och sedan även på facebook. Vet inte varför, men mitt mående går väldigt upp och ner idag från att ena sekunden vara glad och nästa irriterad på saker.

Ja ska man leva med mig måste man vara beredd på att jag har mycket känslosvängningar.


Kollat på det jätte bra matlagnings och tävlingsprogrammet "Masterchef"...från England.
 
Även kollat på 2 st. avsnitt av den helt underbart roliga serien "The Big Bang Theory".
 
Druckit ännu mer iste med mangosmak. Jag har även suttit och skrivit på qruiser, facebook, Duschat igen och tillbaka på datorn till...qruiser, facebook, helgon och gayromeo.
 
Kollat på roliga sukhusserien "Scrubs"... Ut med hundarna och sedan sova. ZzZzZZ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar