söndag 10 juni 2012

Torsdag...Örebro Marknad. Fredag...Fest!! och Lördag...oerhört lugn dag!!


Torsdag...Ganska bra väder ute och ska jag ska efter att ha varit ute med hundarna ta och sätta mig vid datorn min. Där ska jag blogga och sedan även kolla på qruiser, facebook, yahoo emailen m.m.

 . Ut med hundarna mina på en skön promenad och sedan tillbaka till datorn igen på facebook. Väntar på att min kompis Lia ska ringa mig då jag ska ta och åka in till stan då det är en marknad där idag.


Cykla upp på stan gå på Marknaden som var i hela stan, även affärerna hade marknadsstånd utanför sina affärer. Mellan 20% REA till 70% REA på saker utanför och i butikerna. Folk överallt och även på Systembolaget där vi möte upp Krister. Han hade en tidig födelsedagspresent till mig. Gick med Lia och hennes mor. Känns som om jag glömt något jag skulle göra, men minns inte vad??
   
Följde Krister ner till stationen och sedan cyklade jag till Willy:s för att handla lite. Hemma och tar det lugnt nu och ätit lite grann. En blandad kål, morot, löksallad. Druckit mineralvatten till med jordgubbs och limesmak.

Pratat lite med Lia i mobilen och suttit på...internet...Jag kollar på facebook, qruiser och sen ta en sväng ut kort med hundarna innan det blir dags för att ta och sova. ZzZZzz...


Fredag...Kursen hela dagen. Ätit en auberginegratäng med kött i på kursen, men jag glömde att ta med kameran för att fota det. Det stod även en sportbil...en Cobra utanför matsalen som tillhörde någon av gubbarna som var där. "..."...förlängare kanske?! Hihihi...Jag cyklade sedan hem till Karin och Josef, Lia var där med. Vi satt och fikade och vi drack lite Coca Cola. Efter det cyklade jag hemåt med mina saker och för att gå ut med hundarna till hundvakten m.m. Även hämta vinet jag ska dricka i kväll på Lia's inglasade balkong.
   
Jag ska äta en liten sväng lite ihoplock innan jag ska ska dricka rosévin "Mateus" hos Lia på balkongen och vi skulle inte ut, men jag cyklade hem för att byta kläder och tog med ännu mer lite saker som jag skulle äta. Det slutade med att vi drack även öl vi köpte på Willy:s och även en drink och sedan cykla vi in till stan och gick på Pitchers för att ha riktigt kul...Träffa Fia där som flyttat till Stockholm, men var i Örebro för besök. Jag drack Kilkenny:s 2 st.

Pitchers. - En klassiker i krogsvängen med en mycket fin uteservering som retar Tillståndsmyndigheten i Örebro med sin gröna matta vilket man naturligtvis gillar. Här har vi allt en finsmakare kan önska i ölväg, själv gillar jag deras Killkenny mycket, men kan du din öl så är det hit du ska gå. Dock är priserna är lite över medel men det kompenseras upp av den trevliga atmosfären. Gillar du fotboll eller andra sporter är du välkommen dit då Pitchers är en sportbar.
 
Efterfest hos Jocke och hans granne Arek. Det vart att dricka vin och whiskey. Festa till 07.00 på morgonen hemma hos Arek. Var nära att jag kunnat fått sex på 2 st. trekanter och 2 st. med olika ensamma killar, men kände inte att jag ville. Jag kanske är galen att jag tackar nej till sex med snygga killar, men nej kände inte för något sex och vill ju helst ha något seriöst. Ja och sedan hade Lia och jag sällskap en bit på vägen hemåt när vi cyklade och sedan när jag kommit hem, så hade hundvakten lämnat mina älskade tjejer hemma under morgonen, så dom var glada att husse kom hem.

Satt en stund på qruiser för att varva ner lite. Hade så mycket energi och galenskap i kroppen att jag behövde få slappna av lite grann för att  och sedan sovit....ZzZzz...


Lördag...Sovit bort halva dagen. Varit ute med hundarna. OMG...84 uppdateringar på facebook så hade en del att svara på, plus en massa brev. Suttit på internet några timmar. ut med hundarna och sedan tillbaka på internet på qruiser, facebook och MSN...


Ätit bara chips (Cream Cheese Chips) och ostbågar (ostkrokar "cheez doodles")...och druckit apelsinläsk till. Ännu mer qruiser och MSN, sedan ta och gå ut med hundarna på en promenad och sedan sova. ZzZzz...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar