fredag 12 juni 2009

Drömmar...


Jag drömmer oerhört mycket drömmar, jag minns oftast nästan varje natt att jag har drömt något & oftast är det om en alternativvärld & en stad i ett berg som jag drömmer om. En otroligt vacker stad som ligger innesluten i ett berg & på toppen av det precis vid ett hav. En riktigt häftig värld med zepelinare, olika andra flygfarkoster, tåg, underjordiska tåg, olika vattenfordon & skepp m.m.

Men inatt drömde jag om att jag skulle flytta in i ett fint litet rött hus på 3 rum & kök. Det var kakelugnar i varje rum & en fin järnspis i köket med en kupa över. 1 1/2 plan.

- Kök, Badrum, Salong & Matsal på nedre plan.
- TV-rum/Bibliotek & Sovrum på övre plan.

Sedan var det en idyllisk gårdsplan utanför med en mindre ladugård & en gäststuga med 2 rum & ett liten badrum där 1 rum var gästrum, den andra min målaratelje. En vackert uppvuxen trädgård, med äppelträd, rosor, syreén, bärbuskar, ört & grönsaksland, höns som gick lösa i trädgården med sina kycklingar & hundar med hundvalpar som lekte i trädgården, några katter & i den stora hagen går det 2 hästar & några får som går & strossar med huvuderna nere i det gröna gräset & äter gott. Själv sitter jag i trädgården i trädgårdsmöbelgruppen, njuter av solen & med en mysigt framdukad buffe av kex, fikonmarmelad, get & fårostar, pastasallad, svarta oliver, vindruvor, baguetter, champagne & jordgubbar m.m. Där ser jag en mansgestallt komma emot mig uppför grusväggen upp till huset han närmar sig & när han nästan är precis framför mig för att böja sig över mig för att ge mig en kyss vaknade jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar