måndag 17 augusti 2009

Måndag. Soft & Mysigt med film, God mat/snacks & Chinese Crested saker!

Nu har Gullige Patrik varit här i några dagar & vi har bara softat & mysigt dom senaste dagarna. Allt har varit supernice & han är en sån toppenkille som får mig att må jätte bra, som är oerhört omtänksam & kärleksfull. Åh vilket jag tackar honom för innerligt mycket.

Vi har kollat på filmerna "Hairspray", "Because I Said So", "Clueless", "StarDust", "Girls Just Wanna Have Fun", "Jumping Jack flash" & "Something Gotta Give".

Gosat med katterna & hundarna som bokstavligen bara Älskar Patrik.

Jag har lagat asiatiska grytor som vi ätit & igår vart det att äta pastasnäckor med baconsås. Vi har även käkat små godis, grillchips & salt/vinägerchips.


Jag har även kollat på olika hemsidor på nätet, mest olika Chinese Crested Dogs sidor & hittade en fantastisk sida med massa uppfödare & affärer m.m. över hela världen.

Idag måndag så myser vi bara, Patrik ska åka hem idag kl. 17.10. Det är lite sorgset & ledsamt. Han är en toppen kille som verkligen har berört mitt hjärta djupt & vi ska snart försöka att träffas igen. <3

Gick en sväng med mina kompisar Jeanette & Marie som också har Chinese Crested Dogs. 2 st. Var Jeanette med Tonic & Andors & Marie med Dee Dee & Sheena. Sheena är Lucky's kullsyster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar