måndag 9 november 2009

Torsdag...En handla mat & TV dag!

Det är snö ute & jag tror inte att den kommer att få ligga kvar speciellt länge tyvärr. Hellre snö än slask, även om jag inte gillar vintern speciellt mycket & absolut inte hysterin runt julen! Usch...Usch...Usch!

Var & handlade mat på ICA för ca 800 kr. Sms:a med Karin under tiden.
Frukost: Fullkornsbröd med getost & kalkonmortadella. TV:n på...

"MasterChef" Matlagnings & Tävlingsprogram.

"60 Minute Makeover" Inredningsprogram där dom gör om hela hem på 1 timme.

"The Bill" Engelsk Polisserie.

"En plats i solen" Semesterhemsletar program. Det var återblickar från bl a. Barbados, Nya Zeeland & Australien.

"Funniest Pets and People" Skämtvideo's med mestadels djur. Ungefär som America's Funniest Home Video's AFV, men mycket sötare.

"Project Runway" Mode Designtävling. I detta avsnitt var det diskution & tillbaka blickar.

"In & Out"Amerikansk komedi från 1997. Gaytema. En riktigt rolig film om en kille, Howard som när han ska gifta sig upptäcker att han nog ändå är gay ändå. Väldigt rolig & givande film!

"Halv åtta hos mig" Matlagning & Tävlingsprogram.
Pratat med Annelie & söta Toby i mobilen under dagen. Sms:at med Karin min älskling med.

"Singing Bee- Celeb" Musikunderhållningsprogram med Hannah Hedlund som programledare.

"Lyxfällan" Var om en kille som tog massa sms lån, jag fattar inte hur man kan ta så mycket lån & att räntesatsen på dessa lån han hade tagit var på över 1000 % som han skulle få betala extra utöver det ursprungliga lånet han tog, 1000 gånger är ju helt sjukt. Han fick ta ett extrajobb utöver det heltidsjobb han hade för att kunna börja betala av skulderna han hade. Plus att han hade en skuld på 48 000 kr som han skulle betala av till sitt ex, så alla pengar går nu till att betala av allt. Ta aldrig sms lån om du inte kan betala bort det nästa månad för räntan är oftast på såna lån 20 % & uppåt.

Det vart att läsa en stund efter TV:n & sedan vart det att sova gott i min säng. Skola på fredag & ska kliva upp riktigt tidigt; 06.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar