måndag 29 mars 2010

Lördag...en ren TV, Film & Skrivardag!

Vaknade vid ca 08.00. & hade sms från Joacim, Peter, Camilo Alexander & Oscar. Mms från vännen Andreas N. Satte på TV:n, men det var inget speciellt bra på TV så vart att kolla på lite barnprogram...

Dinosaur King. Tecknad mangaserie.

Godare än glass. Barnmatlagningsprogram med Tea Stjärne & sötnosen Rabhi Jaber. Dom gjorde "fish and chips". Äsch sånt himla skräpp på TV:n att det blir att sätta på en film istället.

En klassiker film: Tai- Pan. En film som utspelar sig i grundandet av Hong Kong, 26 januari 1841. som ska bli Engelsmännens nya handelstillhåll. Dynastin tar fäste i Kina & affärsvärlden börjar att blomstra efter att Kina varit stängt från omvärlden. Men något går fel i handeln då det börjar handlas med Opium. Noble House handelsbolag & fartyg. Dirk Straun (Taipan) & Tyler Brock som tidigare var vänner & säljer opium blir nu ovänner för sin kamp efter de åtråvärda kinesiska silverskatterna & handelstilfällerna med österländska varor. Men Kejsarens utsända vill stoppa allt & man vill INTE att ett inhemskt krig ska utbryter mellan dom "vita" Européerna & dom "gula" kineserna, men däremot utbryter ett krig emellan dom vita handelsmännen.

Jag har ju en pojkvän, men jag har fått veta i fredags & idag, Lördag att två killar som jag har pratat med på nätet, att dom är Kära i mig. Kändes förrut som att dom flesta killar/mäns som skrev till mig bara var ute efter en sak; SEX. Visst är det många som skriver & vill ha det fortfarande, men numera är det ofta unga killar 16- 21 år som vill bli min pojkvän &/el. älskare. Vet inte riktigt hur jag ska hantera att jag plötsligt är så åtråvärd?! Kan det vara att jag ser så mycket yngre ut än vad jag är, men att jag ändå har mer erfarenhet av livet! Varför är det plötsligt så många som vill ha just mig?! Jag är ju ingen partynisse el. någon som tycker om att knulla runt, utan vill ha ett stadigt förhållande.

Flipping Out. Husrenoverings & Inredningsprogram.

Time and Tide. Asiatisk Actionthriller. Två vänner blir emot sin vilja indragna i en kamp på liv & död i ett råbarkat gängbråk. Rastlösa Tyler (Nicholas Tse) drömmer om att lämna Hong Kong & istället åka till Sydamerika. Vid ett tillfälle för han dock en kvinna gravid & för att skaffa pengar åt barnet börjar han att arbeta som livvakt åt en mäktig maffiaboss. Via jobbet blir han dock god vän med Jack som i många år varit legosoldat i Sydamerika. En dag kommer det förflutna göra sig påmint & plötsligt blir de två vännerna inblandade i ett dödligt gängkrig & de kämpar på varsin sida...men allt är inte riktigt som dom trott?!

Filmskaparprogram om hur dom skapade en ny fantastisk film: The Lovely Bones.

Sms:at med en massa folk under dagen & kvällen: Mikaela, Ulrika, Joacim, Andreas N, Kamaran, Ulrika B, Angelique, Jordan, Anders, Joakim, Camilo Alexander & Andreas G m.fl. Fick något svar av Sötisen Albin, men kändes tvetydigt, konstigt & kort?! Konstigt att jag blir rädd & osäker?! Han sa dock att han är kär i mig, det gör Mig lycklig.

Twin Warriors. Asiatisk kampsport & svärdfäktningsfilm som utspelar sig i Kina. Om rebeller & militärregimen som slåss emot varandra för att stoppa den andres frammarsh & söka efter en maktbalans. Efter en livslång vänskap mellan buddisterna Junbao (Jet Li) & Tienbao, kastas dom ut ur buddistmunktemplet pga saker som händer, senare bryts deras vänskap & det händer en massa saker som förändrar deras liv för alltid. Med bl a. Kamsportexperterna Jet Li & dom kvinnliga skönheterna Michelle Yeoh & Fannie Yuen.

The Adventures of Merlin. Fantasy & Äventyrsserie om den legendariska trollkarlen Merlin (Colin Morgan) & hans gång i livet till att bli denna mäktiga trollkarl.

Jakten på Julia. Realityshow där dom letar efter en tjej som ska bli Julia i en ny uppsättning av Romeo & Julia där Romeo spelas av Måns Zelmerlöw. Pratades med bla Peter Jöback också i detta avsnitt & hans karriär & vad tjejerna ska eftersträva.

Musikal & musik är något jag har funderat på att plugga, men även skådespeleri. Dock har jag folk emot Mig som inte tror på Mig bla. en person, Lia som jag trodde var en av mina bästa vänner, men har inte ens pratat med henne på över en vecka nu pga de sårande orden hon sa om mig. Jag vet att jag kan sjunga, bara att jag inte kan hålla hennes nassala & ljusa toner utan att sjunga genom näsan, men hur många killar kan det?! Jag är en man & sjunger som en man. Om jag kan få folk att gråta genom min röst över lycka, så tycker man ju att man ger ett intryck. Sjöng bl a. på min fars & hans fru bröllop inför 120 gäster, helt A Capella (utan bakgrundsmusik). Jag har inge problem att sjunga inför folk, men inge kul att sjunga för folk som vill sjunga med, då dom inte kan hålla höga toner som jag. Jag sjunger mer musikal, soul & opera lik musik.

Vi får väl se vad som händer?!

Fan, mitt huvud känns som det ska explodera, jag vet inte vad jag ska göra länge?! Jag vill göra så mycket, men samtidigt just nu så vet jag inte vad jag ska välja i slutändan.?!

Ett program om Kimono's i det moderna Japan. Hur dom tillverkas & annat. Även om dom vackra Geishorna & Maiko's & män i sina Yukata. Akiko Setogawa är en kimonodesigner som gör fantastiska tygmönster & skapelser. Tsumori Chisato en annan designer, men med en mer modern tappning av design, men använder sig av kimonon i sin design. Shiromaku: bröllopskimono's. Ja det var en hel del olika & vackra typer av kimono's som visades.

Vart att ta & sova nu! Jag är så himla trött, vet inte varför, men jag har varit trött hela dagen. Kan det vara för att det är väderväxlingar & regn i luften?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar