tisdag 6 april 2010

Fredag...Långfredag...Drömmar, Film/TV & Skriva!

Jag drömde om Arabhästar inatt. Att jag var på ett stort Rid & Avelscenter. Jag var ute med en av ägarna, Viktoria som såg ut precis som Maria Montazami, men oftast med uppsatt hår, ridbyxor, stövlar & en rutig skjorta. Vi skulle hämta några hästar i hagen. Var en tjej som hette Anna som ville följa med in i hagen, men Viktoria sa att det var farligt & att bara hon & jag skulle gå in, man måste vara lite tuff med hästarna då dom är ganska tuffa av sig. Det första hästarna gör är att springa iväg, men dom kommer senare springandes emot mig & jag ställer upp armarna rakt ut & säger hooooohoooohooo...lugn!

Längst fram är den vackraste häst jag någonsin sett, en skimmel hingst som kommer vid min sida och rör vid mig. men stannar till vid min sida & finner ett stort intresse i mig, han luktar på mig & försöker försiktigt att puffa lite på mig. Viktoria sa att han heter Miracjh & att brukar aldrig gilla någon, men en av hästarna är väldigt orolig, Nikita, ett flugskimmel sto som galet springer omkring. Viktoria springer efter henne & jag tar & sätter ett grimskaft & grimma på Miracjh, när jag kommer fram till vad som är ett kraftigt dicke/å där stoet Nikita har gått ner till en annan häst. Viktoria är nere hos stona & skriker till mig: Antiqua har gått ner sig vi måste få upp henne, hon är utmattad. Spring efter hjälp. Jag tar grimskaftet & svingar mig upp på Miracjh & tar & rider neråt för slänten & den höga kanten ner till dicket/ån där. Vi hoppar ner i vattnet som forsar. Jag säger till Viktoria att ställ Nikita & Mirajch på en varsin sida om Antiqua, som är ett sotat skimmelsto, med mörk man. Detta för att att hon inte ska ramla omkull åt sidan. Jag ska springa efter hjälp...sen vakna jag!

Sms:a med Pontus S, Anders N. & Camilo Alexander på morgonen. Pontus ringde också. Vi pratade om bl a. om hästar, med Anders sms:a vi om killen han dejtar & Alex om att han var lite trött & att han ska nog komma hit & hälsa på mig?!

Scooby Doo. Musikfestival, Vampyrjakt. Tecknade.

Rachael Ray. Nate Berkus. Visade lite inredningstips. Sarah Chalke. Med i Scrubs & How I meet your mother. Hon är 173 cm lång, men har 183 cm är längeden mellan hennes fingerspetsar från arm till arm. Pratades om Troswedges & pinsamma historier assosierade med detta. Matlagnings som vanligt med!

http://www.rachaelray.com/

Xena Warrior Princess. Om ett förtrollat skepp & kapten Rama Cecrops som inte går att lämna. 300 år har kaptenen varit på skeppet. Gabrielle hamnar på detta skepp efter ett skeppsbrott & nu måste Xena rädda henne på något sätt?! Ända sättet att bryta förtrollningen som Poseidon lagt på skeppet & Cecrops är om han hittar den sanna kärleken.

Legend of the Red Dragon. Kampsport & Svärdsfilm. Kina i en obarmhärtig tidsålder där blodet flyter & svärdet talar det tydliga språket. Kwun (Jet Li) & hans son Ting är de enda överlevande efter en ohygglig massaker på Kwun's familj & släkt som inte vill styras av en korrupt regering. Den onda Ying Lee & hans män utförde dessa dåd & fortsätter att terrorisera folket. Nu är det upp till Kwun att inte vara överleva med sin son, utan att förhindra att nationen går under...5 barn tatueras. 1 tatueringar. av en del av en skattkarta från Shaolintemplet.

Expedition Kobra. Dokumentär om kobror. Det handlar om att framställa serum emot riktigt gifta ormar & dess bet, mest kobror Bl a. Kungskobran & Monokelkobra. Ormtjusning i Thailand, Ormshower med olika ormar & även mungos som dödar kobror. Dyker efter Havsormar, men hittade inga. Nattvandring för att leta efter ormar, dom så bl a. en Näsgropsorm, men hitta ingen kobra som dom ville. Dom hittade en ca 2 1/2 meter nästa dag. Sedan har dom tagit in två Kungskobror till ett Zoo i Danmark & vill nu börja föda upp Kungskobror.

Sms:at med Camilo Alexander & Stefan B.

Extreme Makeover Home Edition. En familj som var 4 st. var plötsligen 3 st. Efter att pappan i familjen dog i en hjärtattack i sin frus armar. Dom får hela huset ombyggt, men även stallet, ridbana & annat. Ridning & Rehabilitering för återhämtning för rullstolsbudna & handikappade.

Dom bygger ett helt nytt hus som är helt sagolikt fint & superstort. på ett ställe inärheten av stallet med utsikt över stall, hagar & annat. Ett ridhus på 23x30 meter & med 9 meter högt i taket. Bygger om hela stallet med duschrum & omklädningrum, sadelkammare, massa boxar m.m. Vart en helt sagolik ranch. Så skulle jag gärna ha bott. Ett till avsnitt imorgon om det.

Legenden Om Fong Sai Yuk. Kampsports & Svärdsfilm. Efter att medvetet ha förlorat mästartiteln i den hårdaste av alla kamsports-turneringar, vänds Fong Sai Yuks vrede istället mot de höga herrarna inom en hemlig organisation som dödar & terroriserar befolkningen för att med våld behälla den fruktade tyrannern Manchus. Kejsaren Ch' ien Lung, men allt är inte vad man tror. Gong Sai Yuk träffar den vackra Ting Ting, men allt är som sagt inte som det verkar. Självklart finns det kärlekshistoria i filmen med. & Röda Blommans brödraskap som försöker att krossa tyrannin som består av modiga män & kvinnor.

Bombay Dreams. Svensk film. Handlar om den adopterade Indiska tjejen Ebba Hultman & hennes kompis Camilla. Ebba är en duktig simmare & hon är intresserad av killen Erik. Rickard Ek. Världens äkligaste kille tycker dom. Ebba ska färga håret, men det blir inte riktigt som hon tänkt sig. När Ebba drömmer, så drömmer hon att hon dansar & sjunger fram sina känslor. Ebba hittar ett kort & brev från sin biologiska mamma, som heter Nira & är i Indien, Bombay. Hon får reda på varför hennes mamma lämna bort henne. 2 år har brevet legat gömt. Varför har hennes mamma Anita här i Sverige inte sagt något??! Ska Ebba & Camilla ta sig iväg till Indien?! e. ska hon åka själv & blir saker som hon tänkt sig?!

Vill ha den filmen nu. Så himla bra!

Room Raiders. Söt blond kille som sökte igenom 3 st. Bimbobrudars lägenhet.

Så ska det låta. Var Gästerna: Sarah Dawn Finer & Patrik Lundström (Tror han var med i Blond?). Sedan Lotta Engberg & Rickard Olsson. Var mycket sentimentalmusik idag med massa gamla låtar man kände igen från när man var liten.

Sms:ade med Camilo Alexander. Jag har skrivit under hela dagen i min ena bok, medan jag tittat på TV/Film. Ja, jag kan göra flera saker samtidigt vilket inte många killar kan! ;oP Hahaha...Sms:a senare med Albin, Kim, Jeanette G, Lollo, Ann-Sofie, Johan E, Angelique, Sanna & Mikaela. Jimmie ringde en stund. Fortsatte att skriva lite i sängen & sen tog jag & sov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar