tisdag 6 april 2010

Torsdag...åkte in till stan m.m.

Torsdag efter att jag åkt från Jobbpunktväst cykla jag med Karin M. en bit & sedan in emot stan för att gå på bl a. Myrorna. Inne i stan hittade jag 200 kr. på marken.

Detta ovan & under köpte jag på Myrorna & på Röda korsett för ca 100 kr. totalt. Tyg som jag tänkte sy senare en kudde av. 2 st. Indiska mässingsskålar. 1 st. stålflöjt, 1 st. grön glas & 1 st. liten lykta i turkost & rosa glas. 1 st. afrikansk armband, 1 st. liten Indiansk örnmask, 1 st. barntröja som ska sys om till lilla Lucky & 1 st. DVD-film.

Träffade Mikaela & hennes mamma på Claes Ohlsson när jag skulle köpa en nätverkskabel. Dom skulle köpa en svart taklampa & sedan äta på Beefhouse. Vi sa hejdå & jag var & kollade på en Antikaffär, hitta en hel del jag ville ha, men för dyrt just nu, var även på lite olika Inredningsbutiker. Collage & Indiska.

På Collage pratade jag med ägarinnan Susanne om hundar. Hon har 2 Bichon Friser, men vi pratade även om andra raser som Bichon Havanais, Bichon Bolognese, Malteser m.m. Tänkte på min mormor & pratade lite om henne. Hon vill ju skaffa en hund. Hon är lite feg min mormor när det gäller att slutföra att skaffa en hund, men hoppas på att hon ska göra det & jag finns ju här för att stödja henne om hon stöter på några problem, samma brukar det ju oftast vara med uppfödaren man köper hunden ifrån att man får en support som man kan behöva när man skaffar hund. (Hunden på bilden är en Malteser)

Denna coola, svarta Diskborste med ett hjorthuvuvud köpte jag för 10 kr. på Lågprisbutiken som ligger på Övervåningen av Krämaren. Köpte en annan rosa med ett hjärta förrut i samma butik för 10 kr. när min mor var här & hälsade på, men då hade dom inte hjorthuvudsborsten då.

Var sedan ner till Djuraffären & köpte en massa hundkex. Dom gröna benformade sakerna på kortet & sedan 10 st. tuggtandborstar för 19 kr. totalt gick det på 36 kr. Mycket hundar ute idag i det fina solvädret. Såg 2 st. Golden Retrivers, 1 st. Pomeranian, 5 st. Chihuahuor (alla beiga), 1 st. Släthårig Jack Russel Terrier, 3 st. Pitbulls, 1st. Vit Mellan Schnauzer & 1 st. brindlefärgad vacker Afghanhund. Han inte ta några kort på dom men kan visa nedan hur dom ungefär såg ut?!


Cykla vidarre...

Var på Lidl & handlade hem lite snacks & annat. Bananer, Påskmust, Påskvörtbröd, Limeläsk, Müslibars & Bacon Snacks.

Väl hemma så har jag tagit det lugnt & kollat TV!

Räddad av konstiga höns. Dokumentärfilm. Om folk som genom fjäderfän har återfått livsgnistan. Det var mest om höns, men lite om ankor också. Dom ställer ut dom & föder upp.

Masterchef. Matlagnings & tävlingsprogram.

2 1/2 men.

Halvåtta hos mig. Ja här var det att stå härliga till med fisk till förrätt, kyckling inlindad i serranoskinka, efterrrätt på champagne & med massa bär.

Escape to the Country. Här ville familjen bo riktigt öde med plats för att odla grönsaker & annat. Ha sina höns & kunna spela golf någonstans i närheten.

Vad blir det för mat. Matlagningsprogram med den sliskiga Per Moberg. Fanns inget annat att titta på. Harsadel, svampstuvning & hjortron parfaite.

Cribs. Från kändisars hem. Var några B-kändisars hem, typ. fotbollsspelare. Inga jag känner till.

Disaster Date. Dejtingprogram med en tvist. Skådespelare som spelar & en person som blir lurad av sina vän som tidigare vart skickad i det vanliga livet till en "Disasterdate" av just denna personen. Sova sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar