tisdag 6 april 2010

Lördag...Påskafton! Film/TV, Solpromenad med Lucky!

Kollar TV & tar det lugnt. Designar på ett hus & Skriver på datorn.

Oprah. Det vart att kolla på Oprah Winfrey's show då det var artister som "ganska" nyligen har blivit upptäckta & skapade stora Headlines i tidningar/pressen.

Var med den underbara & helt sagolikt bra sångerskan Susan Boyle från Balkburn, Skottland som upptäcktes på på Britain's Got Talent. Där hon sjöng "I dreamed a dream". Hon sjöng en annan låt på programmet & hon har gett ut albumet: I Dreamed a Dream.

Var även med den fantastiska "Rocker" killen Adam Lambert, en Supersöt gaykille & sångare som upptäcktes i American Idol. Han sjöng en av sina låtar "What do you want from me". Album: For Your Entertainment.

Måste köpa bådas Album.

Extreme Makeover Home Edition. Hus/Hembyggarprogram. Var om en ensamstående mamma med 4 barn, 3 flickor & 1 pojke. Deras hus höll på att rasa ihop & huset innehöll en massa giftig aspets. Mamman försörjde barnen med att ge barn simlektioner, men pga husets dåliga skick så får hon inte ha kvar sin verksamhet "Angelfish" & om inte det görs något åt huset så att det är säkert. Vart jättefint.

För folk som vill hjälpa folk: http://www.abettercommunity.com/

Salem al Fakir. Måste köpa hans CD-skiva.

Djurkoll. Djurporgram. Om Flodhästar. Från floden Luwamba. Det ställe i Afrika där det finns mest flodhästar. Bl a. en flock på 40 st. & man fick följa en liten flodhästunge som kallades Hugo. Ungarna diar under vatten & dom sover under vattnet med & hämtar luft i sömnen utan att vakna. Kan springa i 50 km/tim. Dom äter på natten gräs & deras födda består av 99% av gräs, 50 kilo per natt, men frukten från korvträdet äts ofta med. Krokodiler & flodhästar gör inget emot varandra då dom har som någon hiarki.
Oxhackare äter parsiter,sårskorpor, öronvax, gör rent sår m.m. Fiskarna parasiter, hudflaggor, avförning m.m. från flodhästen. Superfina & Häftiga djur Flodhästar! Däremot så är dom väldigt farliga, dom dödar fler människor än vad Lejon, Hyenor & Krokodiler gör tillsammans på ett år.

Tim Gunn's Guide to Style. Om Tim Gunn & hans medhjälpare Greta Monahan. Dom ska i detta avsnitt hjälpa en tjej, Meredith som typiskt bara har gått i dräkter/kostymer för hon bodde tidigare i Washington som är USA kostym & dräktstad, men nu bor hon i New York med sin fästman Drew. New York som många skulle se som Modets huvudstad. Nu måste hon få en ny, sofistikerad, snygg & stilren stil. Dom kollade även på rätt BH's. Hon fick en vacker klänning från Designern: Gilles Mendel. Men hon fick även träffa sin kompis Sarah som är en av hennes äldsta vänner från 6:an. & som var gravid i 8 månaden. Hon vart inflygen från Chicago.

Top this Party. Las Vegas. Breakfast= Festarrangörer som annordan fester för folk & deras kunder. Kund: Harmik. Tom Jones imitatör. Sherri manager & frugan. Rika med ett jätte stort hus. Rolls Royce svart, Ferrari röd & Hummer vit. Dom ska fira sitt 30 årsbröllop & ska förnya sina löften & vill ha en fest i Hollywood tema. 100.000 dollar ska spenderas på festen. 25.000 dollar på en ljuskrona, 30.000 kr. på smycken. 3000 dollar på en klänning. 2000 på smink & styling. Sjukt mycket pengar. ca; 1100.000 kr. Dom skulle ha en isskulptur & idioten som annordna festen lyckades att välta omkull den & förstöra precis framför kunden, innan den ens kommit in på festen. Tur att festen inte hade börjat, men dom fick en ny likadan. Massa kompisar som är kändisimitatörerer där på festen & vart som en överraskning vigda av en Elvis imitatör.

Bestämde mig för att gå ut i det fina & varma solvädret...

Ute & solen lyser för fullt. Bestämde mig för att ta en långpromenad med Lucky runt "Varberga skogen".

Lucky luktar för fullt & njuter av solen. Jag hade satt på en tunn lila overall, men den tog jag snabbt av då det var alldeles för varmt med den för henne ute.

Lucky springer & luktar bland träd, sly & löv.

Springer lite & njuter av solen.

Lite mer luktande.

& lite mer springande.

Massa smältvatten överallt efter all snö som var i Örebro under vintern.

Vackert gult ris & ett vårtecken.

Lucky luktar ännu mer nere vid smältvattnet & under en mindre träddunge.

Tydliga tecken på vad snön har gjort under vintern & vad som nu visar sig under våren.

Lucky springer som en tok på gräsmattan & kullen vi var på. (Närbild nedan)

Lucky har fått tokryck & springer som en galning, hon tycker att det är så skönt med solen & värmen. Jag kan bara säga att jag tycker det samma.

Full fart.

Våren syns & holkarna som finns överallt i skogen kommer nu att bli fulla av fåglar & deras ungar. Man hör ju fåglarnas lockrop över hela skogen & man känner att det äntligen är vår.

Himmelen är klarblå, det börjar bli grönt & solen lyser för fullt på himmelen.

Smältvatten.

Vackra tallen & dess vackra bark.

Ännu mer smältvatten.

Vacker grön mossa & svamp.

Ärrad björk.

Barkkrull.

Väg 18. Hahaha...

Lucky forsätter att springa en hel del.

Men även hon blir lite trött efter att ha sprungit en massa i över 2 tim.

Småfåglarna sitter överallt & sjunger. Hackspettarna hackar i träden & en & annan stare sitter i träden. (nedan)

Väl hemma igen...vart det att se TV igen, men mest fixa med bilderna jag la in här från promenaden.

Arga Snickaren. Om en familj som behöver hjälp & får det.

Fab 5. 5 bögar & 1 straight kille som behöver hjälp. Denna kille skulle träffa en internet dejt för första gången & han flög över hela landet för att träffa henne.

Jag har ätit Mackor, Banan, Müslibar, sen druckit en kopp glögg; mörk glögg med chili & choklad i.

Sandhamn. Ja det lugna Skärgårdssamhället Sandhamn invaderas av Stockholmare. Oftast Östermalmsbratz/Djursholmsbratz med pappa's båt & som super skallen i bitar & knullar runt & better sig odrägligt.

Legend of the Secker. Fantastisk fantasyserie.

The Adventures of Merlin. Fantastyserie. Merlins hemby Ealdor attackeras & terroriseras av en ond krigsherre, Kanen. Den ligger i gränslandet, men på en annan Kungs ägor. Camelot kan inte hjälpa byn då det vorre en krigshandling att gå in i en annan Kungs rike, men Merlin, Guinevere & Morgana.

The Hunted. Tokyo Action. Paul Racine (Christopher Lambert) en mäktig, inflytelserik & Amerikansk affärsman på jobb i Japan. Han blir indraget i något när han blir vittne till det brutala mordet på hans vackra nyfunna väninna Kirina och kastas sedan in i en uppgörelse mellan de ledande makterna inom den japanska undre världen. Makato (Japansk ninjarörelse). Mördaren den hänsyslösa Kinjo som är en ökänd yrkesmördare, beordrar sina torpeder att döda Racine eftersom han är den enda levande som som sett Kinjos ansikte. För att öveleva söker Paul Racine hjälp hos en mäktig samurajkrigare som har ett dödligt begär av hämnd på Kenjo. Tillsammans så kommer dom fram till att dom måste stoppa Kenjo's terror.

Så jävla irriterad & ledsen över att socialen i Örebro inte kan göra något som helst jävla rätt. Fast man gör allt dom säger åt en att man ska göra. Tror Du Ta me Fan inte att dom inte betalar ut pengarna i tid ändå. Har inte fått pengarna än & såhär är det varenda jävla månad. Inte kan dom sköta sitt jobb ordentligt som dom ska & det är 5 års utbildning till Socionom. Det märks inte när man pratar med dom el. när dom ska sköta sitt jobb som dom alls INTE gör. Jag hade kunnat sköta det 10 gånger bättre.

Tema Japan: Samurajsvärdets historia. Fantastiska vapen & svärdstillverkare. Om Samurajer & allt som har med svärdet att göra. Vill man köpa ett riktigt bra Katanasvärd idag & beroende på hur gammalt det är kostar det mellan 30.000 - 300.000 om man förvandlar det till kronor.

Pratat lite med Camilo Alexander innan jag bestämde mig för att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar