måndag 12 april 2010

Söndag...Film! TV-spel, Promenad i Solen! Matköp & Arabhästar!

Nytt läge. Husletar & Renoveringsprogram. Mannen i familjens hus som dom gör om var Buddist. Så här blir det ett färgglatt tema. Fast familjen el. dom vuxna verkade inte så nöjda med vardagsrummet dom fick. Däremot verkade dom nöjda med köket. Kvinnan sa att soffan inte alls såg bekväm ut & att det såg lite konstigt ut. Mannen gillade inte att det satt ett silverfärgad hjorthuvud i stål på vägen & sa; Usch det där känns som om att man varit ute & skjutit det oskyldiga djuret för att ha en trofé på vägen. Inredaren fick ta med den tillbaka till butiken som hade den. Spiti. lite löjligt, men men.

Var ute med Lucky!

Käkade 6 st. mackor. 2 st. med stekta ägg, 4 st. med Legymsallad & mortadella. 2 st. Müslibars & 1 L. blandjuice till frukost.

Wag the Dog. En komedi om sanning, sex, rättvisa & andra specialeffekter.Vita Huset skakas av en skandal: Presidenten har haft sex med en minderårig flicka. Det enda som kan rädda Presidenten är något som engagerar väljarna mer än skandalen...här behövs ett KRIG! & har man inget krig får man uppfinna ett. Hollywoods skarpaste hjärnor & Vita Husets PR-folk sätts i arbete...Man ska spela in ett krig! Inte skulle väl sånt här kunna hända i verkligheten?! Med Robert De Niro som PR-chefen Conrad Brean "Connie" på Vita Huset & Dustin Hoffman som producenten Stanley Motss i huvudrollerna. Kirsten Dunst (Tracy Blanc) gör en mindre roll som den "Albanska flickan" i en film som ska symbolisera "kriget" i Albanien. En hel del andra bekanta ansikten finns med i denna film med.

Var ute med Lucky!

Spelat TV-Spel. Sims Pets & Sims Urbz.

Cyklade & handla på WILLY:S i Västhaga.

Köpte mat & annat för 541 kr...

Kattströ 8L.
Kattfoder 2kg.
Blandfärs 2,2 kg.
Falukorv 3 st. 800g/st.
Laktosfri Gräddfil, 4 st. burkar.
Bacon, 2 st. 140g/st paket.
Ballerina Kladdkaka, 2 st. 210g/st. paketet.
Päron, Conference, 4 st.
Sesamkakor, 3 st.
Svennes Kaviar 250g.
Röd lök, 3 st.
Ravioli, 3 st. burkar 800g/st. burken.
Fruktcocktail 1 st/820g. burk.
Kokosmjölk 1st/400 ml. burk.
Ögon Kakao. 1st/400g. paket.
Wasabi 1st./tub.
Hjärtegott bröd. 6- pack/2 st./paket.

Sorterat upp köttfärsen i påsar & lagt in det & två av dom tre falukrovarna har åkt in i frysen med köttfärsen. Gjorde ordning en del av köttfärsen med vitlök, salt & svartpeppar & sedan tog jag även en burk med gräggfil till att äta det. Päron till efterrätt.

Den Perfekta Araben. Dokumentärserie om den så otroligt vackra hästrasen Arabiskt Fullblod.

Maria Rendahl. Polsk blod. Kullatorp i Skåne. http://www.kullatorp.com/

Vicki Phillip Sörenssen. Uppfödare Blommeröd i Höör & Annordnar Skandinavian Open Championship, Sveriges Största Utställning för Arabhästar. http://www.blommerod.com/

Penelope Lewenhaupt. Claestorps Arabstuteri. Den första som tog in Araber i Sverige. http://www.claestorp.se/

Bulldogg. Hunddejtprogram. Var en kille som skulle få välja av en 3 hundar utan att se dom, men höra fakta om dom. Chihuahua. Långhårig vita med röda fläckar "Pia", Engelsk Blodhund "Harry" & sist en svart Grand Danios "Pinglan". Han valde den söta lilla Chihuahuan Pia.

Ponnyakuten. Idag tvätta dom hästar & dom skulle få lära sig hur man fixar till en häst för en tävling. Vinnarna får åka med till Falsterbo & hjälpa till med Tobbe's hästar. Frida hans syster hjälper också till med hästarna ofta. Dom tränade även en del hoppning & frihetsdressyr. Den häst som står still längst får en VIP-Pass till Falsterbo VIP-läktare & stallområden.

http://www.svt.se/ponnyakuten

Världen: Kina's Förbjudna Minne. Även om inte omvärlden vet om det så har Kina många inhemska problem med militären, icke helt fri yttrandefrihet, fattigdom, kommunism, korrupt regering & många andra problem. Bl a. visade dom om flickor som blir förskjutna & utsatta för våld av sina föräldrar. En av dessa flickor hade blivit en nunna som slåss för människors rättigheter. Om att det är förbjudet att filma militära byggnader & annat. Provocerande konst & annat. En massa intressant om landet det stora landet Kina med så många invånare.

Brothers and Sisters. Amerikansk & en Helt Underbar serie om familjen Walker & människorna runt omkring.

Pratat med Mamma i mobilen om bl a. Om hon ska komma ner hit el. inte?! Men även om den underbara tron Buddism. Hon har börjat bli väldigt intresserad av den, precis som jag är, men hon är även intresserad av den kvinnliga Buddhan Kuan Yin.

2 1/2 men. 2 avsnitt.

Jag sorterade en hel del bilder på datorn, sen vart det att sova skönt i min säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar