fredag 30 april 2010

Torsdag...Hare! Telefonsamtal! Fantasykonst! Rikard! Fula & Vackra hem!

Morgonen börjar som vanligt kl. 07.00 på morgonen när jag kliver upp. Mata djuren, fixa iordning mig själv m.m. sen ta & cykla till kursen & medans jag cyklade igenom Nya Hjärsta villaområde så såg jag en stor & vacker Fälthare som hoppade först ute på vägen med sprang snabbt in på en tomt när sopbilen kom för att tömma soporna. Den var supervacker, men väldigt lättskrämd.

Dagen började väldigt segt. Kände mig less & hängig, fast man vet ju att alla har såna dagar. Jag brukar må bra annars, men idag var allt assegt kändes det som. Jag lade in mitt blogginlägg & kollade lite på facebook. Jag lade även in bilder på facebook på mig & även i mitt fotoalbum från mitt hem, men skulle sedan ringa. Jag var på dåligt humör på RADIOTJÄNST som hade skickat ut en Påminnelse 2, när jag inte ens hade fått en räckning el. en Påminnelse 1. Så var tvungen att ringa & fråga vad det här var för skit?! Radiotjänst ville först att jag skulle betala 801 kr. till dom för att dom inte hade fått betalning på sin räkning, men då e det ju en fördel, om man får en räkning, så att man kan betala, men hon jag prata med var så snäll att hon tog bort förseningsavgiften så det vart 519 kr. som vanligt! Det gjorde att saker vart lite lättare idag. Var tvungen att ringa Försörjningsstöd för att höra vart mina pengar har tagit vägen & kom då på att jag glömt att lämna ett papper. Sedan var jag jävligt trött på vad massa killar som inte fattar att man inte är intresserad.

Bestämde mig för att cykla in till socialen med papprena för det tar så lång tid att skicka med posten. Snacka om att det blåste nästan stormbyar, det blåste hela vägen i motvind dit när jag skulle in till Försörjningsstöd från Vivalla Förretagsby & tror Du inte att det blåste i motvind när jag skulle tillbaka igen, hur kan det gå till?! Skrev ett meddelande till min handläggare, sedan ta sig tillbaka, men tog mig dit & tillbaka på 30 min. Så det gick snabbt. Jag cyklar oftast snabbt när jag cyklar på 4:an el. 5:an på min 5 växlad cykel. Lyckades nästan köra omkull pga en kastvind som kom under färden tillbaka, men klarade upp situationen som jag brukar göra med det mesta.

Kollat lite jobb, men dåligt med dom & kollade lite annat med...

Fantastykonst & statyetter.

http://sleetwealth.deviantart.com/gallery/

http://www.grantkilloran.com/

http://www.elfwood.com/

Har som sagt känns mig ganska låg under hela dagen & tänkte på Rikard & hur mycket jag Saknar att prata med honom, höra hans mjuka röst, komplimanger & ljuva ord om kärlek & värme. Så gissa om jag vart mycket gladare när han var inne på facebook & skrev till mig. Vi chatade där & Rikard gjorde hela min dag, genast lite bättre från att jag hade varit väldigt låg hela dagen. Han sa att han verkligen gillade mitt inlägg från igår & att han ville vara med mig i Paradiset. Jag sa att det Paradiset ska vi skapa i så fall tillsammans.

Skulle ha gympa, men orkade inte då jag är för rosslig & i halsen & för mycket grått oro i min själ just nu. Dom gjorde en riktig kul stationsövning med olika styrketräningsövningar, hade som sagt gärna varit med, men min hals är helt fucked upp & pollenallergin gör det inte bättre heller. Dom gjorde även avslappningsövningar & jag fick en bollmassage av Linda P.

Farmor ringde & ville prata lite med mig. Vi pratade en liten stund & hon frågade om jag hade fått det brev hon skickade i tisdags, men det kommer nog förhoppningsvis imorgon. Cyklade hemåt.

Väl hemma var jag ut med Lucky & sen softade jag bara. Jobbigt att inte kunna träna med, men vill inte bli sämre i halsen & hostan. Mamma ringde & ville prata lite grann, så det gjorde vi ett tag & pratade om att hon ska komma till mig 12 maj- 16 maj. för att vi ska kunna umgås lite. Hade inte ätit något på hela dagen så åt lite medan jag pratade med mamma. Pasta & bacon, kanske lite onyttigt, men snabb mat & med tranbär & hallondricka till.

Som vanligt skriver jag en massa & detta med. Jag håller på med att skriva på mina böcker, men skrev inget på boken om mobbning idag, blir låg när jag skriver på den för det väcker många minnen, så vill inte det just en dag där jag känner mig låg. Men jag skriver lite på noveller & sånt. Har skrivit i flera timmar sedan jag komm hem & kommer att fortsätta att skriva en hel del som jag gör under eftermiddagarna & kvällen. Har även ritat en del på olika lägenheter under kvällen.

Sveriges fulaste hem. Simon & Tomas. Dom var i Upplands Väsby hos Roger & Jolanta.

Takfläktar, furu & svullstiga Amerikanska skinnsoffor. blekgula väggar, 3 st. fula Hacienda el. pizzarestauragsvalv. men det som skulle göra om var sovrummet. Sovrum i furu, med kontor, en uppställning av ett badkar inslaget i plast som inte ens är insatt någonstans. någon typ persikofärgad men såg ut som en solsved grisfärg. takfläkt. Alla träsorter i olika färger & ja riktigt hemskt, men dom gör om sovrummet.

Simon & tomas var även runt hos grannar för att se hur deras hem ser ut?! Om folk har panelgardiner? Vitrinskåp? Torkade blommor?

Det vart i Indisk stil med mycket rosa toner & med en modern touth med vit säng & sängkläder. Mörkt trä. Precis det jag gillar i inredning så Jag verkligen Älskade inredningen dom gjorde, så läckert! Sen fick dom även en trådlöst TV via bredband m.m. Riktigt Hi-Tech där man kan välja när man själv vill se något. Inget jag behöver, men som sagt sovrummet var underbart.

I Own Britain's Best home. Hus & Inredningsprogram. Wow faktor hus med programledarna, inrednings, husskapande & jobbande Russel Harris, Melissa Porter & Charlie Luxton.

Melissa var i Cotswolds. Ett sagolikt fint hus på utsidan, en ombyggd stenkvarn som drivdes av ett vattenhjul. Vit, ljusgrått & chockande rosa, rött & andra matta färger. Vatten rinner genom & under hallen som man ser. 1700- talshus som ägs av Martin & Deborah. Labyrint ute av buskar i form av en jättes hus. Tennisbana. Riktigt häftigt hus, men jag hade valt en hel annan inredning. Måste ju bli kallt inne & fuktigt även om det var fuktsäkrat, men tänk er vinter i England. Uhh!

Charlie var i London. En lägenhet i ett oerhört hemskt lägenhets/betonghus. Barbican Estate. Minimalistisk inredning hos Ken & Tracy. Snyggt, men kändes mer som ett spa, meditationsställe, hotell el. något som var väldigt avskalat, men inte alls personligt eller hemtrevligt. Väldigt milda färger med mycket vit, grått, brunt i olika nyanser m.m. Många snygga detaljer bl a. ljuset & för mig hade det absolut kunnat passa som bas, men sen få sätta in en del härliga färger i tyger, tavlor, prydnadssaker & annat. Badrum utan dörr med ett stort fönster fönster utanför?! Ganska konstigt, men ett boende mitt i en storstad. Här var en familj på 5 st.

Russel är i ett helt vanligt bostadsområde i Eastbourne med bungalowhus från 1937, Hos ensamstående Martin. Ett enmanssovrum inrett i överplan, men en massa öppen yta i markplan & något extra sovrum på nederplan. Inredningen är något helt nytt. Väldigt modernt & stram men med fina detaljer & med en massa ljus i en viss orientisk stil. Riktigt fint faktiskt. Mycket vit, lite svart & brunt trägolv & med en del starka färgklickar som i limegrönt, orange, rött & gult i inredningen.


Nej, vart det dags att krypa ner i sängen, tänker på Rikard & ska kolla lite reklam jag fått på smycken. Konstigt att inte Camilo ringde som han brukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar