lördag 15 maj 2010

Fredag...Kusin & Moster! SAIGON! Shopa! FYND & kväll!

10.10 vaknade jag. Mamma var redan vaken. Druckit kaffe, diskat, duschat. Ska nu efter att ha kollat facebook åka in till stan med mamma för att umgås med min moster, hennes karl & mina 3 kusiner.

Vi träffades utanför Gallerian Träffpunkt. Moster Anna, Mikael (Micke), Kusiner Emelie, Rasmus & Ebba. & Mickes syster & familj.

Vi bestämde oss för att äta på SAIGON den jätte bra restaurangen jag ofta äter på.

Menyn över det dom har.

Anna & Micke åt kycklingspett med jordnöttssås, barnen vårrullar, jag & mamma friterade räkor. Mamma med Sötsur sås & jag med Currysås. Dom andra någon grönsakswock med något i.

Inne i restaurangen SAIGON. En liten del av den i allafall.

Min minsta lilla kusin Ebba som är så underbart söt & charmig.

Vi bestämde oss för att gå på stan en stund & kollade på INDISKA.

Vi var även på VILLAGE för att kolla lite. Jag hittade en väggklocka, helvit som jag vill ha, men betalar inte 695 kr. för en liten väggklocka.

Vi var på Stadium där jag hittade en assnygg tröja på REA för 199 kr. Kunde inte låta bli att köpa den & jag behöver ha fler luvtröjor.

Efter att ha varit på Cubus & sedan stått & pratat lite vinka vi Hej då till dom.

Myrorna. Där jag hittade detta...

Indiska Gonggongen för 50 kr.

Lilla Coola T-Shirten till Lucky 20 kr.

& sedan när vi skulle gå så hittade jag denna underbara Kinesiska teservis för 75 kr. Mamma hittade en jätte fin turkosgrön klänning för 6o kr. med lite söt spets & volanger på, men även ett grått linne för 2o kr. & en ljusgrön lykta med blad & blommor på som man hänger i fönstret för 35 kr. Jätte fint allt!

Kollade & det är en Äkta Kinesisk servis med Äkthetscertifikat med tillverkaren namn, foto på servisen & allt & ett uppskattas pris för mig som jag vet att det är på äkta Kinesisk är ca 700-800 kr. Kanske mer t.o.m.

Vi kom hemåt med bussen vid ca 17.00 från stan & gick dirrekt efter att ha hämtat Lucky till ICA. Vi skulle köpa baguetter, vindruvor & majonnäs.

Legend of the Seeker. Fantasyserie. Zeed har gömt skrinet. Denna ska söka efter skrinet.

Kara & Rickard tränar sig i att slåss.

Jennsen som inte påverkas av magi vart tvingad av ta skrinet ur den magi som skyddade skrinet, men försöker fly, men hennes mor finns där med som verkar var som att det är Sökarens mor med. Zedds dotter. Zedd är tydligen sökarens morfar.

Han få Jennsen att hämta skrinen hos Rahl efter att han slutit en pakt med Denna, men Denna dödar hans mor & kan inte väcka henne till liv & nu när han har alla tre, så får han dom att sättas ihop & Rikard "Sökaren" är nu herre & alla lyder honom blint, men kraften verkar gå honom åt huvudet & får alla onda att döda varanda, men Jennsen stoppar honom genom att bryta Ordenskraften i skrinen. Nu kan dom gömma alla skrinen på olika ställen. Denna får fly & Rahl är vansinning.

Jag satt & kollade på nätet & mamma tittade på filmen Closer.

Closer. Amerikansk drama. En väldigt konstig film med bl a. Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman & Clive Owen.

Natalie Portman som spelar Alice (strippa) & Julia Roberts som Anna (fotograf) Jude Law som en obstinat skribent & Clive som en överkåt & pervers läkare.


Kunde inte sova så satt uppe under natten & chatade med folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar