tisdag 11 maj 2010

Måndag...Fortsätter kursen! Rikard! Kamaran! Top Model & Fruar m.m.

Jag har bestämt mig för att fortsätta på kursen. Hoppas på att få jobbet på Gröna Grodan, men man vet ju aldrig & istället för att bara sitta hemma el. att ha någon crapy praktik så fortsätter jag nu på jobbkursen & fortsätter att söka jobb, men hoppas väl också på att få plugga till hösten om jag kommer in på något universitet. Kollat jobb, facebook, emailen & annat.

Jag har camat (snuskig tanke ni har, inget sexuellt). Ja, jag camade med min pojk Rikard & även hans mor. Vi pratade om ja mat/matlagning, kärlek, musik, kärlekslåtar, Chinese Crested Dogs, katter med el. utan hår. Jag föredrar ju djur med så lite hår som möjligt, men Rikards mor föredrar dom med mycket hår. Ja vad mer?! Hästar, om att träffas m.m. Han är så himla fin min lilla pojke!
Cyklade med Linda P. till Lidl efter kursen för att köpa hem lite Trecolorpasta & vitlökspulver.

Kamaran skrev till mig för att prata lite. Skönt att bli sams igen. Han sa förrut att han var kär i mig & mina känslor är inte dom samma för honom. är förälskad i någon annan. Cama med honom & Rikard ett tag. (Inge sexuellt, vet nog vad ni tänker?!) Chatade med lite andra som Maja, Agneta, Jones & lite andra med. Skrev en hel del på dator & kollade på facebook & nätet.

Top Model. Amerikanskt Modeltävlingsprogram med Tyra Banks som programledare. Castingbesök med att köra egna bilar & med kartor. 2 & 2. Gick ganska bra för dom flesta, men inte alla. Lauren Shiohama en Petitmodell var gästdomare i denna Castingutmaning. Hon är så otroligt vacker, men jag har ju en förkärlek till Asiatiska kvinnor. Deras bleka hud, mörka & sneda ögon, svarta hår & små läppar. Vackert på en kvinna. Däremot tycker jag oftast inte att asiatiska män är snygga, men har ju någon kompis som är söt, men dom flesta är inte snygga. Däremot finns det många vackra Asiatiska kvinnor som Lauren Shiohama (bilden, modell), Lucy Liu (skådespelerska, kinesisk svärdsfäktare, kampsportsexpert & modell), Zhang Ziyi (skådespelerska, kinesisk svärdsfäktare, kampsportexpert & modell), Michelle Yeoh (skådespelerska, kamsportsexpert), Bai Ling (skådespelerska) & Jane Zhang (sångerska) m.fl.

Photoshoot i en asiatisk kampsport & vapentema. Riktigt läckert. Jennifer på bilden.

Ännu mer fotografering.

Riktigt snygga bilder tycker jag på dom söta & korta tjejerna, men visst ser dom långa ut på dessa bilder, men ingen av dom är över 175 cm.

Domarna som håller på att fjanta sig lite innan bedömningen.

Här har vi den tjej, Kara som kom att åka ut. En av dom tjejer jag trodde skulle vara i finalen pga hennes så otroligt vackra ansikte & benstomme & hennes välproptionerliga kropp, men hon åkte ut, vilket gjorde mig ganska besviken, men hon hade verkligen den sämsta bilden denna vecka, men många av dom andra som gjort sämre ifrån sig i tidigare veckor tycker jag, så ja tråkigt.

Kara's bilder.

Svenska Hollywoodfruar närgånget...Med Maria Montazami, Lena Jolton, Päivi Hacker & Anna Anka. Dom hade ett diskutionsprogram & vart intervjuade med tittarnas frågor. Visste inte det el. har inte tänkt på det, men Lena Jolton var med i första Sällskapsresan till Mallorca som Flygvärdinnan på planet ner till Mallorca. Susanne Zaperstein var på resa i Europa så därför var inte hon med i detta diskutionsprogram. Det var kul att se dom få frågor & svara på dom. Jag har lite hatkärlek till Anna Anka, men hon är bra, däremot älskar jag Maria Montazami. Dom andra två Päivi & Lena vety jag inte om jag har så mycket till övers för. Dom är väl sådär?!

Har chatat & skrivit med Carolynn, Peter, Mathias, Rikard, Emelie, Camilo, Mikaela, Jones & många fler. Kollade på facebook & spelade spel som FarmVille & Treasure Isle m.m. Pratade en del med Rikard igen också i mobilen innan jag skulle ta & sova gott vid ca 23.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar