måndag 10 maj 2010

Söndag...Tino! Köksluckor/lådor! Husvagnar/Husbil! TV & Rikard!

Jag skulle idag hjälpa Tino med att fixa hans köksluckor & lite andra saker. Tino hämtade mig & Lucky vid ca kl. 09.30. på morgonen för att jag ska hjälpa honom & Tomas med lite grejer. Bl a. Slipning, Lackering & slipning igen med köksluckor & lådor.

Vi skulle vara på Tomas jobbplats. Ett husvagnstillverkningsförretag & deras lackeringsverkstad. Massa med husvagnar som står där.

Ännu mer olika husvagnar & jag kommer nog aldrig & då menar jag aldrig bli en husvagnsmänniska. Inte min grej & alldeles för trångt att vara i dom.

Ännu mer husvagnar & en liten dragsläpsvagn.

Här är en väldigt speciell vagn! Kan ni gissa vad den är till för något?! Svaret finns längre ned på sidan om ni undrar. Inte så lätt att gissa.

Inne i verkstan & en gammal husvagn som har renoverats i vit & blank engelsk grön. Denna ska sedan när den är klar till Holland.

Tänk att husvagnar kan vara så himla olika.

Lucky var ju självklart med, så nu för dagen så har hon blivit en liten Verkstadshund som nyfiket skulle springa runt & lukta & undersöka allt som finns i verkstaden.

Lillstumpan som tycker det är skönt att leka, lukta, undersöka & busa runt lite.

En del av värkstaden där man bygger husvagnarna för hand med vissa verktyg förståss.

En långsida som ligger på tork. Ganska coolt att man gör verkligen allt för hand, inga robotar som sätter ihop saker här inte.

Tork för att torka den plastliknande ytan & färgen.

Bara en liten del av alla dom verktyg som används för att sätta ihop en husvagn, både utvändigt & inreda invändigt.

Tino & Tomas in full action med att slippa, spackla & måla en del. Jag hjälpte självklart till med för att det skulle gå snabbare.

Ännu mer verktyg & bandsåg som används till att skära till inredning som plast, trä, plexiglas & annat.

Ännu mer verktyg...tro mig det är en hel vetenskap med alla verktyg & det handarbete som ligger bakom byggandet av en Husvagn el. husbil.

Nästan som en konstverk, en pall med färg som har torkat in. Var ganska häftig!

Vi var hemma hos Tomas & åt lunch. Spagetti & köttfärssås, men även drack lite Limeläsk & pratade med hans fruntimmer.

Denna ja, jag vet inte vad jag ska kalla den?! Rosa & vita husvagn. Ja vad tycker man om det?! Lite rolig ändå.

En ljusgul & vit husvagn i lite mer traditionell stil.

Lite mer modernare husvagnar som står på gården.

Lucky som springer runt & luktar mellan husvagnarna & vaktar emot dom som var utanför grinden. Min Söta lilla Vakthund! Här kommer ingen in obemärkt då Lucky skäller när det kommer folk. Samma sak hemma med, men det är ju ren vaktinstinkt & hon tystnar när jag säger åt henne. Ingen tar sig obemärkt in hos mig kan man säga.

Denna husbil har jag skrubbat & tvättat. Är till Salu för 130.000 kr.

Här är den konstiga vagnen igen. Har ni gissat?! Ja den är en segelflygplansvagn för att transportera dom i. Man viker vingarna på planet, men inte stjärten som ska sticka upp i det bakre utrymmet.

En husbil som var inne för att renoveras till sitt topskick.

Denna Silverfärgade & lilla husvagn tyckte jag var cool. om jag någonsin ska ha en husvagn, vilket jag tvivlar på att jag kommer att skaffa så ska den vara i denna plåtfärg, men mycket större.

Behållare...

Här har vi Tomas lilla älskarinna, en naken kvinna i betong som väger 145 kilo.

Flera bilder av den sköna donnan.

Ännu en pall med färg som sert ut som ett konstverk.

Lilla fågelfröbordet som finna på husvagnsförretagets gård. Inga fåglar i den idag dock.

En kvinna som kom på en Söt & raggig litet Nordsvensk häst. Hon hälsade & tyckte att det var en skön dag för att rida. Vilket det var. En riktig skön dag!

Fick senare skjuts hem av Tomas när vi hade fixat klart det vi kunde göra för dagen. Jag satte mig med datorn & TV:n för att bara softa då jag var ganska trött.

Det var att kolla på Leila bakar. Bak & Matlagningsprogram med den söta Leila Lindholm. Hon gjorde fryst Mascarpone Cheesecake, Semifredoglass, Chokladchipcockie glass & en Mangoglass med lime.

Skriver en massa på datorn. Så skönt att kunna sitta/ligga & bara skriva ur sig allt man känner, tänker, drömmer el. story's man hittat på.

Top Model. Amerikansk Modeltävlingsprogram. Idag vart dom indelade i 3 st. Grupper delas upp för att tävla emot varandra. Utmaningen var att dansa med masker & ändå kunna förmedla en känsla. Dom tre vinnarna fick smycken för 17.000 dollar. Sedan bar det iväg på fotografering i Las Vegas. Cirque du Soleil. Gruppfotografering. Mike Rosenthal (snyggingen) var den fotograf som fotade dom. Coola kläder & tuffa frisyrer.

Brothers and Sisters. Amerikansk dramaserie. Väldigt bra serie med massa drama. Rebecka förlora hennes & Justins ofödda barn, Kärleken kommer tillbaka från Italien & kongressval m.m.

Jag pratade med Rikard min sötis bra länge. Han är så underbar. Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna att få börja prata & ska få träffa en så söt, snäll, gullig, omtänksam, sexig & helt passionerade & romantiska killen. Jag tror att jag nog är förälskad?! Kanske t.o.m. kär?! Och jag har inte ens träffat han än, men snart så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar